Halmstad är mitt nya hem

eller ja, iaf på sommaren. Gud vad jag älskar stället. Går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar Halmstad! 

Jag gick ner till stranden innan på dagen helt ensam var jag i solen och det va helt underbart. Att ha musiken i öronen, fötterna i havet och solen stekandes mot kroppen. Det kan verkligen inte bli bättre!

Hoppas ni ha det lika toppen som jag!

Halmstad in my ♥

Nu sticker jag och bolwa med min tjejer :) Sen blir det avfärd mot Halmstad! Kommer inte ha med mig datan så vi hörs på Söndag! Hoppas  ni alla får en bra valborg!! 

Kärlek!♥

See yaa Aligator

Wow, skolan kan inte bli bättre. Eller? Sitter på Hotell lektionen och ska skriva ett "brev" om hur dom på praktiken tyckte om mig. Ja vad ska man börja, jag rockade Hotellet? Nej, kanske inte men jag va bra. Hoppas jag! 

Nu är det rast, det menas med att vi ska köööpa PÅSKMUST!!

Är alltid lika glad att få vara med mina tjejer!

Well well well, solen skiner men ändå sitter jag inne. hehe ska nog gå ut och lägga mig för att kämpa med brännan. Graderna står på 22,7. Riktigt häärligt! 

Idag va det skola igen efter 10 veckor ifrån den och dert va ganska skönt men tråkigt! Nu vill jag ha sommarlov, tack!
Jag och mina tjejer gick ner till Vätternstranden på rasten och solade lite. Myspys!


Livet är då helt underbart.

Fick nyss finbesök utav Emelie :) rikigt mysigt. Vi bjöd henne på grillat sen va hon tvungen att gå hem. Nu ska jag bara titta klart på ett OTH avsnitt sen sova :) Imorgon är det dax för skola igen efter 8 veckors praktik och 2 lov :) 

Godnatt!

 


Haft en kanon påsk

Gud vilken kanon heelg jag har haft! Har inte haft någon bättre på lääänge, eller någon sån bra alls? Gör det lite kortfattat för er :)

Torsdags: Åkte familjen till Halmstad så jag fick vara hemma hela helgen med Fenya :) mysigt. Men jag och Amanda åkte in till stan på eftermiddagen och gick runt lite. Solen sken så härligt. Träffade en kompis som äntligen hade fått sitt körkort, så åkte med honom lite :) jag längtar tills jag har fått mitt. Har övningskört nästan hela helgen börjar bli en racerförare snart ju.

Fredag: Jag och Amanda började med att handla mat och sånt till kvällen för grillfest. Hade det jätte kul, vi dansade och snackade heeela kvällen. Det är så sjukt skönt när man kan vara ute så länge på kvällen.

Lördag: Jobb först sen blev det en sväng in till stan för lite cruising och fest. Hur kul som helst. Träffade killar vi träffade första gången förra året, exakt ett år sen faktiskt! Skit kul. Sen va det två tjejer med oss, hur roligt som helst. Vi hade lite racing på A6 parkering. Vi kärde med kundvagn medans alla andra hade bilar. 

(bilder från förra året)

Och racing hade vi såklart!


Söndag: Jobbade då också, övningskörde  hem. Inga kärringstopp! Wohoo! Stoolt! Åkte till Amanda där Erica också va. Vi solade och spelade lite fotboll tills det va dax att stata grillen, vilket grabbarna fick göra ;) Vi åt, sminkade oss och stack in till stan. Helt dött va det, men vi startade vår egen cruising! ;)

Och idag har jag jobbat. Så har min helg sett ut. Underbart!

En bra start på en bra kväll!

Strålande solsken men ändå sitter jag inne? Ska göra mig iordning sen kommer kompisar och hämta mig så sticker vi in till stan för att ragga på snygga killar. Raaow! Det kommer bli en sån bra kväll känner jag på mig! 

Glad påsk på er också! Hoppas ni har fått leta påskägg vilket jag inte fick göra idag. :( 

Hörs senare. 
Peace out!

Kvällens Outfit

Nu sticker jag. På bilden ser ni vad jag har på mig ikväll :) 

Let's go! Peace.


It feel like summer

Hej på er. Allt bra? Med mig är det toppen, har nyss fått i mig lite mat och ska snart ut med vovven och Amanda :)

Ikväll ska jag iväg till en kompis för lite grillfest. Ska verkligen bli jätte mysigt.

It feels good

Just keep on smiling cause it's a sunny day !!

Just nu;

Har nyss släppt Fenya lös i trädgården så jag fick möjligheten att kasta boll till någon men det ville hon ju inte att jag skulle göra, det enda hon gjorde va att rulla sig i gräset. Blir bara ett helsike för mig som ska borsta av henne det innan vi går in ;)

God frukost till en strålande morgon

Godmorgon alla solstrålar. 

Vaknade för en halvtimma sen för att säga hejdå till pappi och bror, dom sticker till Halmstad idag för att ställa upp husvagnen. Åh nu får man verkligen sommarkänsla.
(bild jag tog i Halmstad förra året)
I alla fall, nu ska ja inte drömma. Men jag sitter och tittar på film och äter frukost. Det fick bli risifrutti (Laktosfri) As gott!!

har äntligen fixat mina naglar.

hej på er alla godingar :)
Sitter i soffan och är på toppen humör. Varför det vet jag inte. Jag har i alla fall fixat mina naglar idag med Amanda, vi gjorde fransk med en pärla på ringfingrarna :) Blev jätte snyggt.

Powerwalkat i solen

Godmorgon. 

Idag gick jag upp vid 09.30 för att gå ut och gå i solen :) Jätte skönt va det, men väldigt varmt. Ingen orm träffade jag på (som tur va).
När jag kom hem så såg jag i spegeln att mitt fejs va helt rött och lite fläckigt :( Fläckarna kommer från brännskadan jag fick när vi va i Thailand i vintras. Buhuuu! 

Nu ska jag bara göra mig iordning för vi ska in till stan och äta! 

Ha en toppen dag. Puss.

Älskar fransar

Heej alla solstrålar. Hur är det med er? Med mig är det toppen. Solen skiner och jag kom nyss hem från stan med Amanda. Helt otrolig dag, solen har skinit hela dagen och himlen helt blååå. Och graderna ska man ju inte tala om, de stod på 20 när jag och Amanda åkte hemifrån :) Häärligt!! 

I alla fall så fick jag med mig en väska hem. En brun skin väska med fransar! Super snygg!

Era svar på Frågestunden!

Okej, nu har jag tittat igenom era frågot och ska strax svara på dom. Inga likadana frågor blev det, väldigt roligt :)
Ska försöka svara så bra som möjligt, om det är något ni undrar över så säg bara till :)


Tips på bra lotions?
- Jadu, själv har jag väldigt torr och fet hy så därför använder jag ACO's egna från apoteket, den är jätte bra.
Men tex på sommaren eller innan man ska ut så andvänder eller typ när jag har lust så andvänder jag Oriflames, Body Butter eller något liknanade fast på kroppen inte ansiktet. Body Butter är en utav mina favoriter! Och det finns så många olika lukter så man kan verkligen inte avgöra vilken som luktar godast :)



Bra filmer?
- Well, Due Date är sååå bra. Sen är Burlesque, Killers, No Strings Attached, Step Up (Alla 3) super bra också!


Vad ska du göra i sommar?

- Jag hoppas att jag jobba lite och få in lite stålar, åka till Halmstad med vänner. Ha en kanon kul midsommar med mina tjejer kanske åka utomlands en vecka. Ååh gud jag bara längtar tills jag blir bruuun! Detta är mitt sista sommarlov och jag ska ta vara på varenda dag varenda minut :)

Hur tar du hand om ditt hår?

- Jag försöker att inte tvätta det varje dag, jag lägger i hårinpackning och balsam lite då och då. Jag använder mig av TRESemmé för färgat hår som schampo och balsam. Sen så har jag en hårinpackning för väldigt torrt och sprött hår.
Och jag som plattar mitt hår varje dag måste ju använda värmeskyddsspray, så det sprayar jag i mitt hår varje gång jag fönar och plattar det :)


Vilka är dina bästa vänner?

- Jag har inga direkt "bästa vänner", jo, mina tjejer i skoolan!♥ hihi men däremot har jag så otroligt många vänner som jag verkligen älskar och uppskattar. Sen finns det några jag litar mer på och några jag litar mindre på. Jag har lärt mig att inte ha några bästa vänner, förr eller senare så är dom inte dina bästa vänner längre. Vem har man då? Ingen. Därför är alla mina vänner lika mycket värda! Jag älskar dom otroligt mycket! ♥

Vad tycker du om kenza, kissie och gaybloggen?

- Jag läser dom varje dag, några gånger om dan. Jag läser inte Gaybloggen så mycket. Typ aldrig, men jag läser Kenzas, Kissies och Paows :) Jag älskar Kenzas blogg, för när du går in på hennes blogg se du en seriös tjej istället för att gå in på Kissies och ser en "seriefigur". Likt förbannat går man in på Kissies ändå, för att verkligen se hur hon gör bort sig. :)

Om du va tvungen att amputera bort någonting på din kropp vad skulle det va?

- Vilken fråga, haha!! Ehm, mina tår? Nej kanske inte, där sitter balansen? Men gud, jag har inte ens haft den tanken nån gång? Kanske, Alla mina fingrar förutom båda långfingrarna, hade vart kul att skoja med folk på stan. Okej inte det heller, men hallå jag vet inte. ett lillfinger?

Vilken e den skönaste sex ställningen?

- Du är ju sjuk Amanda ;) Jag gillar när killar gör arbetet! Raooow. Eller rida. Här går det vilt till!! Yeehaa! haha.

Vad fick dig att börja blogga?

- Jag började blogga för jag blev inspererad av andra bloggare. Sen ville jag har en plats där jag kan få skriva av mig om mina känslor och om allt mellan himmel och jord. Trodde aldrig jag skulle ha så många läsare som jag har idag. Aldrig. Och att jag skulle hålla på mer än ett år. Helt sjukt :) Är så glad att jag började blogga :)

Hur gammal är du?

- Jag är född 93, så jag fyller 18 om några månader :)

Favoritartist?

- oj, svår fråga. Just nu lyssnar jag mycket på Brittans nya skiva, Chris Brown, Katy Perry, Jasmine V och många mer. :)


Favoritdjur? Har du något djur?

- Mitt favorit djur är hundar, jag har själv en hund. En boxer, Fenya heter hon och fyller 5 i höst :)


Bor du i Stockholm?

- Nej, jag bor i Jönköping. Mysig stad vid vättern. Men vill jätte gärna bo i Stockholm.

En barndomsvän?

- Jag har en kompis jag träffar jätte mycket nu, som jag träffade första gången i 2an på lågstadiet. Vi bor ungefär 4 km fårn varann så vi träffas väldigt ofta. Jätte kul! Sen har jag en tjej sen barndomen :) Fanny heter hon, vi träffas inte lika mycket, men vi snackar. När vi väl träffas över en fika eller när jag kommer hem till henne så har vi jätte kul :) Jag tycker det är jätte kul när man har vänner kvar sen barndomen. :) Hoppas jag har kvar dom om några år.

Har du några syskon?

- Japp, jag har en yngre bror. Han fyller 14 år i Juni :)

Vad är din högsta önskan?

- Jag går ju ut gymnasiet om 1 år, då hoppas jag att jag har ett bra jobb med bra inkomst :) jag har en kille som är rik, vi ska bo i USA i ett STORT hus med många barn, jag kanske bli en hemmafru? Ja det låter bra :) My guy will do all work :) Det är en önskan, Isn't it? :)

Om du fick byta liv med någon för en dag, vem skulle det vara?

- Ehm, jadu. Jag skulle vilja vara typ Tyra, att hålla på med mode en heeel dag. Amazing! Jag skulle sälja hennes hus, då skulle jag få hennes pengar :D ååh, life's great!


Vad är du mest rädd för?

- Spindlar, demoner, andar, ormar, döden och definitivt clowner. Det är mycket jag är rädd för. Haha.

Vilket är ditt favoritplagg?

- Pyjamas, jag älskar att gå runt hemma i mjukis byxor och en stor lång tröja. att komma hem från jobbet eller skolan och bara ta på sig något man verkligen kan röra sig i :) Myspys ska det vara :)



Så det va alla frågor och svar :) Hoppas det va svaren ni sökte efter :)



Börjar med Diss

Okej, nu så här dags på våren och sommaren dissar jag verkligen alla fästingar. Usch vad jag tycker det är äckligt!! Och stackars hundar som får det på sig. USCHFYBLÄÄ!
Det satt en på Fenya innan och jag trodde jag skulle svimma. Så diss på dom!!



FRÅGESTUND!!

Nu är det dags för en frågestund. Ställ så många frågor ni vill och vilka ni vill. :) Ni har tills Söndag kvääll på er. Klockan 20.00!! Så kom igen, ställ många frågor!


Fäller några tårar nu

Mot praktiken snart. Sista dan:( 

Hörs ikväll! 

Puss

jag kommer inte på någon rubrik :(

Nu har jag ätit god mat, blev grillat för första gången detta året. Riktigt gott. 

Jag ska snart krypa ner i sängen, ska bara titta lite på One tree hill annars kommer jag inte kunna sova ;) 

Imorgon är det sista dagen på praktiken, vilket kommer bli tråkigt :( En veckas lov väntas, och jag har bokat tid för mina naglar. Så kommer dom bli fina och fräsha :) 

Bild på när jag gjorde dom sist, på samma ställe jag ska till på onsdag :) Jätte duktiga är dom! 

woow jag börjar redan bli nervös...

Hejsan på er. Jag har inte så mycket bilder att lägga ut just nu :( så bloggen får se lite tråkig ut. Men det ska jag ändra på! Ska bara ta och ladda min kamera först ;) 

Idag ser min dag ut så här: 

• Först in till skolan för att träffa min hotell lärare, saknat henne! 
• In till praktiken för att jobba med Bojan. :D AWESOME! Saknar den lilla sötnosen ;)
• Och sen det som jag är mest orolig för. Jag och Romanna ska stå på en scen på Per Brahe gymnasiet och prata inför de nyblivna ettorna om den nya Hotell- Turismlinjen. Vi ska stå och prata i MIKROFON!! he   he. How's that gonna work? Well we find it out later.
Detta ta vi tummen UPP för ;) 

See you guys later.
Peace.



en jorden-runt resa hade inte suttit fel?

Sitter och skriver om en jorden runt resa som ska vara klar tills skolan börjar. 

Tänk vad najs, först flyga till New York, sen vidare till Rio De Janeiro, vidare till Madagaskar, sen till Pontianale, Tokyo ( Kanske inte för jordbävningen och tsunamin?) och sen till sist Antalya. Konstiga länder och städer jag har valt men ändå, om ingen annan är den första så får väl jag va den ;) hihi




nu skäms jag verkligen..

ojoj, igen sooooorry. Men jag får ta och kalla det för bloggpaus ;) hehe 

Idag har det varit en toppen dag, jobbat i repan sen blev det en stund på stan i det underbara vädret :)
Åkte och handlade lite till mamma och nu sitter jag med en handduk på huvudet och tittar på tv :)

Imorgon ska man åka och fika med en gammal goding :) Längesen vi träffades och känns som om vi har en del att prata om :) ska bli intressant. 





Fler bilder från Thailand


It's not that simple

Heejsan sveejsan. 

Kan ni gissa vad jag sitter och tittar på just nu ;) Inte så svårt kanske? One tree hill så klart! och tillsammans med det en stoooor skål med yoghurt och två knäckemackor med phila ost och skinka :D mumma! Fick också ett brev från Lindex, kan det vara mitt clubkort ;) 



Idag har det varit ännu en toppen dag på praktiken, som alltid! Och imorgon är man ledig, blir en sväng in till stan med Amanda. Ska titta på en 18 års present till Elin, har ni några tips på vad man kan köpa :) Skriv gärna en kommentar! :)

Jag bröt min diet :(

Vilken underbar morgon man fick vakna upp till, solen sken in genom mina parsienner och graderna står på 12 :) Lycka!! Sitter just nu i soffan och tittar på One Tree Hill och har precis fått i mig lite frulle :) Toast stod på listan idag. Ouups, bröd :O shiit! Nu får jag gå på crosstrainern i 45 min :) ;)



Lägger in en bild på mig och Tanja :) Hihi gulligull♥

Fryser som om jag skulle ligga i en iglo :S

Jag skulle vilja skriva att jag är hemma i värmen men jag skulle inte kunna påstå att det är varmt och skönt här nere för jag sitter och typ darrar av köld. Undra om jag kommer vakna upp imorgon och vara en isbit? ;) 

Imorgon jobbar jag samma tid som idag, så underbart! Sen är det helg också, gud det gillar vi starkt. Hela helgen är fullspäckad med roliga händelser =D 

Vad ska ni hitta på i helgen ? :)

Wowowowowowo

Morsning korsning eller :) 

Halv ligger i soffan och tittar på The hills och har en hund som ligger helt "död" på golvet och snarkar som en gris om inte värre. haha. Har gjort mig klar och allt det är bara invänta bussen, tänk vad lyx om bussen skulle åka ända ner till huset och hämta dig vid huset. Såå lyx! hihi ;)



Inviger med Despan

Är inte Desperate Housewives typ en utav de bästa serierna ever? Efter One Tree Hill då. Nu har den nya tvn kommit hem till oss så jag får faktiskt inviga den med Despan =D höhö status!! 



Två flugor in en smäll då vaaa.

Hejhejhejhejhejhejhej. :D:D:D:D:D wow det märks att jag är på topp humör eller hur? ;) haha
Men det är jag, det räcker med att jag tänker på att jag har praktik imorgon också och mitt leende går ända upp till öronen. Idag har det varit en ganska konstig dag för mig. Jag har fått tillbaka mina kramper i magen men det är ju ingen doktor som vet vad det är :S men det hindrade inte mig till att jobba :D Love with a BIG L.

Direkt efter praktiken så träffade jag min älskade Elin som fyller 18 år dag!!! Hihi men hon är inte den enda, min pappa fyller också år idag. 40 hela år, ojojoj. ;) Inte illa, inte illa. Tänker faktiskt lägga upp en bild på min underbara pappa när han gick i typ 9an eller 8an. Haha kan kommer nog göra något taskigt tillbaka på mig när jag fyller 18 eller något..? Men den smällen får man väll ta ;)

They wanna kick us out


Get ready for the summer bitches

Vad sägs om korta jeans med nån snygg tröja eller kanske en snygg kläning eller vad sägs om en snygg tunika.. Allt hittar ni på Bubbleroom . Så tjejer gör er reda för sommaren med massor av kläder och bikinis.

Bild
Bild
Bild

Är kändisskap jobbigt?

En pappa som har hand om sporten...
Och en mamma som har hand om vädret...
Och jag... Hmmm...

Sprutor är inget för mig direkt.

Oj jag skrev visst inte igår. Sorry about that. Jobba delvis det mesta igår sen vad det bara hem och sen tittade jag på The Hills första säsongen :) Mycket bra!

Idag ska jag ta spruta klockan halv 4 :( ååh, jag gillar verkligen inte det. Så doktorn, gör dig reda för sömntabletter.
Och senare kommer mormor, morfar, farmor och farfar som ska fira min far, han fyller gubbe imon ;) hihi.

Så ser min dag ut idag :D haha 



Spel på Fejjan

Heej på er.
Nu har jag varit på A6 och köpt mig min vårjacka. Härligt. Sitter just nu med The Hills på tvn och spelar Café World på facebook ;) haha ett beroende kan man la påstå. 

Ikväll blir det lugnt, lite tacos på det så blir det toppen :) Ingen hund hemma heller, så det är väldigt lugnt och tyst just nu ;)



Ett snabbt inlägg

Sticker till mormor och morfar, få se när jag kommer hem :) 

Puss puss

"25 Dagar" Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål nu är att gå klart skolan, går ut om lite mer än ett år.
Min dröm är att Jobba kanske i ett år sen flytta utomlands och bli mega känd. Tjäna så mycket pengar så jag inte vet vad jag ska göra av dom. Köpa ett strand hus i LA och en lägenhet i Thailand. Skaffa mig en rik man, så vi kan vara rika tillsammans. Han ska spela fotboll i ett känt lag nånstans i världen. Vi ska ha 3 barn. Jag ska bli en milf. Min man ska massa brudar som springer efter honom och jag ska en massa snygga killar efter mig. Ingen otrohet här inte ;) haha. En gång i månaden ska vi åka till ett fattigt land och ge pengar till dom. Hjälpa barn och vuxna. 

Wow vad en tonåring kan drömma ;) Nu ska jag bara be till gud och se till att det blir till verklighet.
'


Den blir min imorgon

Hejsan på er. 

Sitter och tittar på Raise Your Voice som går på Tv4film :) längesen man såg den filmen. Undra om man lipar lika mycket man gjorde sist? Tror inte det, men det märker vi ;) 

Va på A6 idag med Amanda, hittade en vårjacka på HM. Den jag hade tänkt köpa på internet. La undan den så ska sticka upp dit imorgon och köpa den :) äntligen en vårjacka istället för en svart tråkig skinnjacka :) Lite färg måste det bli på våren :)

Här får ni en bild på den :) 

1 April

Godmorgon :) 

Sitter och tittar på tvn, snart börjar sjunde himlen ;) 
ska ta och sminka mig om en stund för att åka in till stan och äta med Amanda. Kvällen får vi se vad den bjuder på. 

Vad ska ni hitta på idag då? :)