våran nya Taco-onsdag.

Hejsan hoppsan nu är jag hemma och social igen. Idag var det en ganska kort dag i skolan, sista lektionen skulle vara 3 timmar egentligen men hade stadsorientering. Vi orkade inte gå runt i stan så vi satte oss i bilen och sökte på google ;) (google in my♥)

Efter skolan drog vi hem till Jossan och lagade Tacos. 

Nu är jag redo för lite anteckningar..

Efter en heeel dag med regn, regn, regn, skola och träning + lite till regn så är jag äntligen hemma! Idag tränade vi Aerobics, haha va lite svårt att hänga med ibland. Tränade det sist när jag gick i 5an och det såg man. haha! 

Innan vi tränade så gick jag, jossan och elin till Bokia för att köpa lite småsaker till skolan, köpte ett block och pennor (såklarrt rosa pennor). Så nu är jag redo för lite anteckningar, och då hoppas jag att det blir lite (a) ;) 

har nog världens gulligaste hund..

Hade en väldigt söt hund idag på morgonen när jag gick upp som låg i soffan som om hon ägde den. 

Är hon inte föör gullig?

Skogsmulle är vi allihopa!

Hejsan svejsan. Har precis fått i mig lite mat i magen efter en riktigt tuff vandring uppför berget med Jossan. Men gud va härligt det känns efter. Imon kommer jag nog ha träningsverk i rumpenstumpen.
Riktiga kämpare! 

28 Augusti 2011

Nu är jag hemma från en trevlig och mysig kväll på piren men Amanda, Tanja och Mattias. Vi åt på DalBaffo, jätte gott. :) 
Satte oss på Coffeehouse by George efter för att dricka lite kaffe. Gick sen ner mot stan och satte oss på en bänk i solnedgången. Har haft en superdupermega bra dag :) 
Imorgon är det dax för körlektion och skola :) Tummen upp för det! Sov så gott mina läsare!

Baksmälla

18 årsfest igår hos Amanda, kul hade vi det kan jag lova. Det är som man säger varje gång man har varit ute, "man mår som förtjänat". 

Snart ska jag in i duschen och göra mig klar, ikväll ska vi ut och äta på nån restaurang för att fira amanda som då fyller 18 idag :) 


Nattinlägg

Sitter hemma i huset med Jossan och tittar på film. 

Imorgon skriver jag lite mer, ska fortsätta titta på film. 

Hoppas ni haft en toppen kväll! 
Puss♥

Lite extra sovmorgon klagar ingen på eller..?

Okej fördelen med att platta håret kvällen innan skolan är att man får sovmorgon... Nackdelen är njae jag kommer inte på någon nackdel just nu. det finns nog inga.. Så japp, 1 extra timma sovmorgon.. YEAH!! 

Okej, inget smink på mig eftersom jag inte brukar ha på mig det på kvällarna så mobba mig inte. Tack på förhand! 

CamWow är ändå ganska roligt

Okej, idag var det typ ingen idé att komma in till skolan. Vi har bara en lektion på torsdagar så vi börjar 9:20 och slutar 11:00. Menmen, vad gör man inte för skolan.. ;) 
Jossan kom tidigare till mig i morse och hade lite roligt med min mobil. 


Efter skolan åkte jag och Jossan in till stan, köpte mig BUS. Köpte den från Dove, har alltid gillat Dove's produkter! Tappade bort den andra nere i halmstad när jag var där sist:( Så nu har jag äntligen en! yaay! 



Tjejmiddag hos Jossan

efter skolan åkte vi hem till Jossan och lagade lite Tacos :) satt på altanen och hade jätte mysigt.

En bra start för en bra mage.. eller något sånt..

Va på körskolan idag och skrev in mig, sen bokade vi en körlektion så jag har min första körlektion på Måndag och jag är såå nervös!! Hihi, nu är det inte långt kvar till jag är 18 så nu ska jag kääämpa!! 

Idag har dagen varit som den va igår fast lite värre. Blev en sån bra start på denna veckan! (Or not!) Längtar till oktober då Lisbeth kommer tillbaka! 

Hörs imon, ingen lust att blogga just nu! 

Puss

Att veta vad man vill göra med sitt liv är svårt.

Jahopp, du vart den första dagen på skolan avklarad. Nu är det bara en himlans massa kvar.. fick reda på att vi ska ha praktik om sisådär 4 veckor och vart ska man va? Skoaffär? Klädbutik? hotell? svårt val!! 

men aja det orkar jag inte tänka på nu, ska sätta mig och skriva ett nytt CV innan Breaking News börjar :) får se om jag orkar ha ögonen öppna efter denna tråkiga dag i skolan... jag som trodde det skulle bli kul att börja skolan igen. Men så fel man kunde ha.. ;)



Dags att dra sig till skolan för att börja mitt sista år med mina flickor!

Står och gör mig iordning, bussen går om en timma :) Sen är man äntligen i skolan igen, och om sisådär 10 månader så tar man studenten! 

Hörs senare! 

Puss!

Ellens 18 årsfest

Igår kväll var vi ju hos Ellen, hon hade sin 18 fest. Vi spelade Paintball oh shit var rädd jag var. Satt och gömde mig hela tiden.. haha! Det va väl det positiva, blev inte träffad nån gång. Wiie, i rock! (Or not!!) 
Bilder på Paintball lägger jag in kanske imon eller nån annan dag :) 


(en Haschplanta)

(Sex leksak)

Ne skämtar med er, hon fick en skål med fiskar. :) 

Att spela kort är väldigt roligt

Okej jag har lite bilder att visa er från Fredags och igår..

I fredags var ju Frida, Elin och Jossan här innan vi stack in till stan. Det blev en väldig bra kväll, vi åkte la in runt 22 och stannade på en förfest vid ett ställe inne i stan. Sen gick vi in till stan där Jönköpingsfesten va men ingen hit i år var det inte. Kanske för typ dom yngre i 13 års åldern som just ha fått börja vara ute lite senare på kvällarna, som dricker bakom sina föräldrars ryggar. Så nej ingen hit. 



Regn kväll.. toppen!

Nu är jag klar inför kvällen, snart kommer mina flickor så ska vi dricka lite sen sticka in till stan. :) Hoppas på det bästa att regnet håller i sig..


Att ha så många goda hjärtan runt omkring sig..

Ska snart sticka in till stan för att lösa ut lite cash, utan det vet jag inte vad jag skulle göra ;) Skatten från förra året har äntligen kommit. trodde aldrig att jag skulle få den. 

Ikväll kommer mina tjejer hit sen sticker vi förmodligen in till stan :) 

Hörs sen! 

Puss♥

Att bädda sängar är också roligt

Godmorgon alla bloggläsare. Har ni sovit gott? Jag börjar fundera över hur sjutton jag ska kunna gå upp så fruktansvärt tidigt när skolan börjar.. Visst nu börjar vi 11 på måndag, men hallå andra dagarna.. Kommer ju ha svarta påsar under ögonen när jag kommer till skolan. Och det är inte snyggt om ni har missat det, och vi som går hotell måste ju se snygga ut hela tiden så nejnej det går inte ;) 

Jag och Frida på ett hotell i höstas, + lite extra kilon på mig ;) Skönt att lite är borta. :) 


Daniella i sina yngre dar.

Va ju hos Jossan häromkvällen och hade en filmkväll. Jag och Jossan umgicks väldigt mycket innan och då fick hon ett foto på mig när jag var typ 4 tror jag och hon hade fortfarande kvar den. Helt sjukt. haha men såånt otroligt söt bild. haha tror jag dör lite. har funderat i nån dag på om jag verkligen ska lägga ut den här på bloggen men what the fuck, alla har väl varit små. 


118800

Skickade ett sms till 118800 innan och frågade vad jag var för någon person.. fick detta svaret.

Daniella - en tjej som drömmer om att bli kändis mer än något annat. Att få ha en stror blogg, vara med i lets dance och kanske till och med ett hemma-hos reportage i aftonbladets nöjesbilaga är det stora målet här i livet. Det dumma bara är att hon är helt talangfri vilket gör det hela aningen problematiskt. Vi föreslår att hon ska ligga med några killar i en slabbig dokusåpa, det brukar vara biljetten till Himlen. Lycka till! 118800




Halmstad 2011!!

Nu ligger jag äntligen i soffan och tittar på min serie, äntligen. Elin och Jossan gick hem för en stund sen. Har suttit och tittar på bilder från 7-9 åh herregud vad jag är tacksam att man har blivit snyggare med åren. haha.

Jag tänkte faktiskt lägga in lite bilder från Halmstad som jag tagit från Ellen, hon va fotografen där nere. ;) 

Vill ner igen!!

En tisdags kväll med tjejerna klagar jag inte på

Sticker till andra kvarteret för att ha en tjejkväll :) Hoppas på det bästa att det kommer bli en bra kväll vilket jag känner på mig att det kommer bli :) 

ha en toppen kväll! 

Puss

Att nått kan göra en så beroende

Nu har jag suttit sen klockan 11 och tittat på OTH. Seriöst jag vet inte hur många gånger jag har börjat om från säsong 1, kan ju typ replikerna utantill :O Beroende är la bara förnamnet.. 



"25 Dagar" - Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

En person som jag verkligen står nära som har varit min bästa vän sen vi gick i blöjor är Emelie. Det är henne jag ringer om jag mår dåligt över något eller om jag verkligen behöver prata. Jag kan verkligen säga allt till henne och jag älskar henne för det. Blir vi osams så går det inte alls många dagar tills vi blir sams igen. Jag skulle aldrig kunna leva utan henne. 
Hur ska jag kunna överleva när hon åker till Thailand i 2 veckor !!! Oh my god!! :( 



Mobilblogg - 13/8

img_6914 (MMS)

Sitter på bussen på väg in till stan för att träffa Emelie:) tänkte åka till Ikea och köpa snyggare galgar till min garderob!  Ha en toppen dag! Shorts - Lindex Linne - BikBok Kavaj - Vila


Nån mer än jag som verkligen inte kan vänta

Ni som är Twilight nördar som jag har ju något, som ni redan visste, att längta till. I höst kommer ju den första utv två delar ut av Breaking Dawn. Och jag kan knappt vänta. Längtar för fullt. 
Här har ni trailern:



Mitt minne är inte riktigt okej längre

kvällen igår blev väldigt lugn, åkte till Frida först och sen kom Malin :) 
Satte oss på balkongen och tog varsin Cider, åkte in till stan för att möta upp två andra så vi kunde åka till Huskvarna. när vi väl kom till huskvarna så åkte jag hem igen. Blev lite mer ändrade planer än vi trodde. 


Nu ligger jag i soffan och har halvstängda ögon, kom nyss hem från en långpromenad med fenya :) Solen skiner idag så det va extra varmt och svettigt ;)

Solen lyser, himlen är blå

Godmorgon. Hade tänkt att gå ut och lägga mig i solen men graderna står liksom på 15 så nej tack! hehe.
Så sitter inne och tittar på Jonas brothers konser på canal + och inser att Joe Jonas är inte alls bra på att sjunga live. Nope nope, sorry dude. 

.

Snart ska jag hoppa in i duschen sen göra mig iordning för att träffa frida. Så vi får väl se vad kvällen har att bjuda på. :)


Borta bra men som sagt hemma bäst

Är hemkommen från Halmstad nu, riktigt skönt kan jag erkänna. Att få sova i sin egna säng utan att nån ligger och snarkar eller typ knuffa på en för man råkar ligga på den andres sida av sängen ;)

.

Snart börjar streetdance 3D på tvn, kommer väl ta och titta på den sen sova. Längtar redan. 

Sov så gott!! 




Att hoppa upp och ner är kul.

Well, har väl inte så mycket att säga mer än att vi är riktigt trötta. Har legat i husvagnen hela morgonen och tittat på film. Gårkvällen blev väldigt lugn. Låg och tittade på One Tree Hill, nepp kan inte vara utan den serien ;) Beroende på högsta nivån :D




Redo för kvällen: check!

Jag och Emelie just nu!

Att vara med mina tjejer är bara för bra

Sitter i stugan nu. vi har äntligen kommit ner till Halmstad. Har hunnit ta några glas vin och sen skickat iväg pöjkarna ;) så har vi tjejer stugan ensamma och det är skönt ska jag säga er ;) 
Vi håller på att göra oss klara inför kvällen :) Ikväll kör jag på en blå blus och ett par spets cykelbyxor :) Kommer nog bli en toppen kväll :) 


en nyckelpiga har svarta prickar

Godmorgon på er. Några utav er gick kanske upp vid 6 alla redan, men en sån som jag har ju sommarlov. Och jag kan inte klaga det minsta. Eller jo kanske lite, ingen sol idag. Om nån timme ska jag sätta mig på bussen igen för att åka in till stan med Frida :) Idag ska jag komma hem med BUS, det är inte så lätt att bli brun om det är mulet ute ;) Har en känsla att vädret inte kommer vara så särskillt bra nere i Halmstad, dit vi åker imon :D jag är redan taggad!

Veckans Kändis: Marie Serneholt

Okej alla singel killar, nu har ni chansen att spana in denna sötnosen lite extra mycket. Hon och Måns har tydligen gjort slut vilket jag tycker är väldigt synd. 

Visst en del killar är nog glada över att hon är singel och jag kan lägga 1000 spän på att halva sveriges kvinnobefolkning är super glada att Måns är singel. Det är nog många som dagdrömmer lite extra mycket nu. Synd att man inte kunde ta vara på det vid skolbänken, då har man iaf något att tänka på ;) 

Dom var ju så söta tillsammans. Från början då hon va med i A-Teens så ville jag alltid vara henne. Hon har ju alltid varit så snygg. Hallåå?  Eller tycker ni inte det?



Det är något speciellt med att handla..

Nu har min data kommit hem så sitter och håller på att installera den. Så snart kommer den igång hoppas jag. Äntligen slipper jag datan vi fick från skolan, den suger så jag har lust att slänga den i golvet!! 



Muuuuuuuusiiiiic

Sitter och överför lite musik till min mobil! Nu är jag taggad för en tågresa ner till Halmstad :D

Redo för mer slingor

Nu är jag klar för att dra till bussen för att åka till Fanny för att sätta i fler slingor i håret, sen vidare till stan för lite käk med Amanda sen ska jag faktiskt ta och packa för det kommer jag inte orka imon ;)  

Ha en toppen dag! 



Detta gjorde min kväll

Hahaha, satt och tittade på Allsång på Skansen innan (repris från igår) Och i slutet kom ju grotesco med Bögarnas Fel. Haha kunde verkligen inte sluta garva.! 



Solen är fortfarande kvar i Jönköping!

Nu är jag hemma från Tahesjön. Nästan hela släkten kom ut dit för att överraska mormor och morfar. Jätte mysigt med grillat korv och solen sken så underbart.!

Innan idag stack jag in och jobbade, usch var äckligt det va när det va så fruktansvärt varmt. Inget härligt! 

Åkte direkt hem och tog en riktigt lång dusch, det va nog dagens andra höjdpunkt. Dagens första va att få träffa elin. Åh min underbara flicka som jag inte ha sett på evigheter känns det som! Var riktigt roligt! 



"25 Dagar" Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Om jag börjar med en sak så avlsutar jag det aldrig. Jag skjuter upp saker och ting. Helt otroligt. Börjar bli arg på mig själv. Mamma har skällt på mig ett antal gånger, snart börjar jag skälla på mig själv.. haha. 


Tex: Frågar mamma om jag kan ta hand om min tvätt säger jag: Aa jag gör det sen. Blir det så? Ne, jag gör den dagen där på eller en vecka senare... hahaha. Hopplösa unge! 
Något jag måste skärpa till mig med.!

Mycket på en dag

Har inte hunnit blogga så mycket idag, låg ute i solen på förmiddagen sen stack jag in till jobbet en stund. 

Nu har vi storfrämmat ;) Min moster är här med sin Stefan :) Mysigt. Ska ta och stoppa in pajen i ugnen medans dom är ute med Fenya! 

Ha en toppen kväll!

En road trip är alltid lika roligt

Har åkt på en roadtrip till Axamosjön med Emelie och Ellen. Körde moped så det va väldigt intressant. Men vi kom fram iallafall. ;) Oskadda.

Nu ska jag ligga framför tvn och titta på Smekmånaden som börjar på 4an nu.  

En händelserik vecka

Denna veckan har varit en väldigt händelserik vecka. Har lärt mig att dricka Iste, Fridas fel. Hon gjorde så att jag började men det är ju så sjukt gott!! Får väl ta och tacka henne.. ;) 

I lördags åkte jag in till Frida vi skulle åka på fest på kvällen och självklart så fick en Iste följa med på en busstur. 
Festen var på en camping, haha. Kändes ganska off men det va kul. Emelie följde med så då blev det jätte kul :D