Har fått lite besök i filmsoffan

Sitter i soffan med en bunke popcorn och tittar på Föräldrarfällan, men assa var det inte ett j*vligt bra tag sen man såg den.. Första gången jag såg den va efter mitt badkalas när jag va typ 9 eller om det var 8, jag och en kompis hade gjort en koja under våran trappa och satte in det inspelade bandet i videospelaren. Där inne låg vi hela kvällen och tittade på filmen. Assa, va liten man va då. Åldern har förståss ändrats men kanske inte längden ;) 

Idag känns det som om då, fast nu har jag en mysig hund och såklart ingen koja. Trivs bra i soffan ;) 



The Smurfs


hahaha, den vill jag verkligen se. När kommer den till sverige? Nån som vet..? Dom är ju så gulliga. Påminner om Alvin och gänget lite. Eller vad tycker nI?



Bio ikväll med Erica

Nu sticker jag in till stan för att gå på bio med Erica. Ska titta på Bridesmaids. 



Hoppas den är bra ;)

Veckans Kändis: Alexander Skarsgård

Hallå, the best news evvaaa for the girls. Alex är nu inte längre tillsammans med Kate Bosworth. Nu blev jag jääätte glad. Min dag ser nu bättre ut. Kanske boka en flygbiljett till USA för att träffa honom? Det hade verkligen inte suttit fel. 

Men undra hur länge han kommer vara singel? Kate kommer säkert komma tillbaka till honom. Tro mig! 


25 Dagar - " Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon."

Åh jag hatar den frågan. Ehm, jag hade åkt utomlands. En självklarhet. Hade jag skänkt några pengar till nån fond..? Ja självklart. Kanske nån tusen. Jag hade åkt på en bartender utbildning. En snygg bil? Lexus? Åååh, nån som kan ge mig 1 Miljon?? Please!
Vad skulle ni ha gjort om ni hade vunnit 1 miljon? :) 



Trampebåtar går verkligen inte fort..

Godmorgon, sovit gott? 
Idag var det ingen sol som lyste in genom mitt fönster. Men vaknade tidigt ändå. 

Igår träffade jag Frida på eftermiddagen, köpte smoothie och Ice The och satte oss längs med munksjön. Jätte mysigt. Solen sken hela dan igår, jätte skönt. 
Och hallå, jag har åkt trampebåt. Eller säger man åkt? Eller hur säger man? Aja, whatever. Jag och Frida "åkte" en sån igår och det va skit läskigt. Seriöst, ankorna simmare fortare än vad vi trampade.. Kändes som om man inte kom nånstans. Haha. Men kul hade vi det, det kan jag lova. 

I have Silver fingers

Snart sticker jag in till stan för att träffa Elin. Ingen shopping idag, det har jag lovar mig själv. 

Nu på morgonen har jag hunnit gå ut men lång promenad med hunden, duschat, ätit honungsmelon till frukost och målat mina naglar samt tårnaglarna. Okej jag vet EN sak jag måste köpa idag, hehe. Tårnagel kudde så jag slipper förstöra mina fina tår ;) 
Idag kör jag på silver nagellack från IsaDora , känner mig som super snälla silver Sara ;) 


Min nya hörna när jag skaffar eget.

Igår när jag var hos Fanny såg jag en såån söt sitthörna, som i själva verket är hennes lilla systers. Alla klagar ju min längd, att jag är så sjukt kort :O Ingen aning om vad dom får det ifrån, pfft. Så jag tänkte göra mina vänner glada och följa deras "råd" ;)



Min duktiga flicka!

Nu är jag hemma, va hos Fanny innan då hon slingade och klippte mitt hår sen skjutsade hon mig till Elin :) Vi spelade kubb och jag suger verkligen på det!! Vann en gång utav tre ;) haha. 

Håret idag blev jätte bra. Hoppas jag snart blir mer blondare. 

FÖRE

EFTER


Jag har en så underbart duktig vän! Puss på dig! ♥

No more ginger..

Sitter hos Fanny just nu, har precis slingat håret och klippt det. Blev jätte bra!
Bilder lägger jag in senare!

Hörs sen.!

Våran intressanta cykeltur

Vi körde Go-Kart igår igen, denna gången kom jag iaf inte på 7 plats utan jag kom på 5 plats ;) haha 
Nästa gång hoppas jag på att komma typ ja åtminstonne 3a kanske ;) 
Emelie kom 2a :D Väldigt bra för att vara 2a gången hon kör :) 
Och Ellen kom på 4 plats och det var hennes första gång.!! Wiie go Ellen!! 

Hon kanske ska satsa på go-kart istället för cykling. Vi cyklade dit och hade 2 cyklar till 3 styckna. Jag satt på pakethållaren bakom Ellen, och det kanske man inte skulle gjort ;) Fast om jag ska vara ärlig så var jag inte så bra på att cykla heller. 



Gårkvällen blev mer än toppen

Assa shit, kvällen igår blev faktiskt mer bra än jag trodde. Ellen kom till campingen vid 2 tror jag. Jäklar vad glada vi var när hon kom. Hon gör allt så mycket roligare. Underbara människa! 
När vi åt fick hon nått spratt att spela Lady i Lady och Luffsen.. Ja frågar mig inte ens. haha!

Men kvällen slår nog inte ens spaghetti romansen. Vi gick in mot stan och satte oss på en restaurang och beställde lite mat, Emelie och Ellen beställde in 2 San Fransico och jag en cola ;) 
Men beställde in en till mig också, gud vilken god drink det är. Mumms. 
Eftersom Ellen fyllde år i fredags så hade vi med oss lite presenter och sen fick hon en special drink. :) Mycket god vad den. 


Jag behöver väl ingen rubrik till det här..

En vanlig lördagskväll i svensk sommar....



Regn är något ingen gillar

Godmorgon regnoffer, japp det regnar i Halmstad också fast det åskar inte. Det tycker vi är jätte konstigt, det har tydligen åskat i falkenberg och sen hemma i Jönköping!? Varför har det inte åskat i Halmstad om det har åskat i Falkenberg? Hmmm wierd. 

Aja, inatt kunde man inte sova en blund. det har regnat hela natten och inte lite heller. Trodde först att vi skulle vakna upp flytandes i en stor sjö eller något, och nu överdriver jag inte. ;) 

Igår kom vi la till Halmstad vid halv tio och åkte buss till campingen. Skulle väl va glad för vi köpte varsin Chai Latte innan tåget kom så man höll sig mätt för inget var ju öppet i matväg. :( 


Sitter på tåget

Har gjort ett tidsinställt inlägg ifall inte nätet funkar på tåget. Vi kommer la typ vara nere halv tio eller något då kommer Coffe och hämta oss sen är vi äntligen framme i vårt andra hem. ♥

Hoppas ni får en kanon Torsdagskväll. Hörs senare underbara läsare! Puss♥

(jag sist på tåget ner till Halmstad)


Sticker till Halmstad snart

Snart är jag klar med min packning, ska bara packa i de sista småprylarna. :) Tåget går halv sju, så sticker in till banken först (Får verkligen inte glömma det!!!!). 


Veckans kändis: Blake Lively

Och den här snygga bruttan är tillsammans med Leonardo DiCaprio, hallå värsta kaparen eller? Eller är rykterna att dom har gjort slut? Man vet ju aldrig med alla dessa hemska kändisrykterna. Ena sekunden är dom på en sjukt stor Yacht sen så träffade hon hans mamma och då var Blake en självkär person. Far åt skogen mamma Decaprio, jag tyckte dom passade jätte sött tillsammans. Eller vad tycker ni? Ålder ska inte påverka kärleken.

Halmstad in our Heart

God morgon sunshines, blev väckt idag. Fattar inte varför man inte kan få sova så länge man vill utan att nån kommer ner och släpper in hunden, eller frågar efter tvätt, eller nån som spela musik klockan halv 11 på mornarna. Hallå nån kanske behöver sin beauty sleep. ;) 

.

Idag åker jag och Emelie förmodligen till Halmstad och stannar tills på söndag. Ska bli skönt. 
Så min dag ser fullspäckad ut, måste städa rummet (tycker helt plötsligt att det är kul!?), klippa gräset, gå ut med hunden sen åka in till banken. Undra om jag hinner :O hehe 

Måste nog skynda mig då, Hörs senare.

Nya skor - äntligen!

Heeej på er, vad glad jag blir när jag får sådana fina kommentarer. Puss på er. ♥

.

Det blev lite shopping idag med Amanda. Köpte ett par snygga skor, och börjar fundera på om man kan få mindre fötter. Seriöst nyss hade jag storlek 40 nu har jag helt plötsligt 39 :S aja, det är bara att tacka och buga. Och jag fick 200kr rabatt det ni. Är som hitta ;) 


Ligger i soffan hemma hos amanda och ser p...

img_3536 (MMS)

Ligger i soffan hemma hos amanda och ser på medans hon visar mig vad hon har köpt till sin lägenhet (som hon inte ens har) ;) gulligt! Bättre tidigt än aldrig. Eller ja nått sånt. Nu ska vi sova, blev trottsallt väckt vid halv åtta idag, hoppas jag inte blir väckt imon igen då jävlar ;) hehe Gonatt med er! Puss 


Ute och går i det mörka

Är ute och går med Amanda nu, behövde gå ut för att rensa huvudet och tänka på något annat. 
Får väl se hur länge jag blir ute. Ska nog gå och sätta oss på bryggan vid Åsasjön. 




Min kvällssyssla

Kom nyss in från ösregnet som kom helt plötsligt. Vad är det med mig och vatten :( Händer bara bad stuff med mig när det kommer regn eller vatten överhuvudtaget. 

Men i alla fall så var jag tvungen att åka in och jobba i typ 2,5 timma. Åkte raka vägen hem sen och öppnade min teoribok. :) Vill bara ha det gjort nu. 


Sommar och sol vi har korta kjol.

Solen skiner och jag ligger o solar i trädgården. Måste få lite mer färg om jag inte ska utomlands i år ;) Åker till Halmstad istället, minst lika roligt :D Vill vara där heeela sommaren nu tills skolan börjar :( Åh, typiskt. 



Tidigare än planerat

Godmorgon.

Vaknade riktigt tidigt idag, redan klockan 8 :S Så jag har legat och tittat på The Hills och börja fundera på vart man kan köpa Lauren Conrads böcker? På nätet hittar jag bara hennes böcker på engelska, blir kanske lite svårt att förstå ;) äsch shit the same. 



Jag just nu

stressar aset men tänkte slänga in en bild på mig innan jag sticker :) 



Bio ikväll

Hej på er. 
Sitter och tittar på The Hills samtidigt som jag plattar håret. Ja, jag kan faktiskt göra 2 saker samtidigt ;) 

Nu måste jag skynda mig så jag hinner med bussen, hörs senare. Puss på er

Min älsklings 18 årsdaag!

Idag var det då min lilla flickas 18 årsdag!! En sån sjukt underbar person. 18 års vänskap, hell yeah! 
Känner nog inte en enda person så bra som jag känner henne. Har sådana underbara minnen med henne så det är helt sjukt. 

Jag och Emelie skulle spela fjortisar för 2 års sen, haha. 

(Emelie till vänster och jag till höger) 

När vi va små så brukade vi ligga på golvet och byta varandras blöjor ;) haha tyvärr har ingen bild på det. (Emelie till vänster och jag till höger)


Jag och Emelie dansade som katter förra sommaren inne i stan. Lite smått pinsamt. 

Emelies födelsedag förra året. 
Jag och Emelie förra årets Rix Fm festival.





Älskar dig vackra flicka!! ♥



Världens bästa flicka!

Nu är jag hemma i huset igen. Ska bli så underbart att få sova i min egna säng. Har inte sovit där på typ 4 veckor. Har legat i brorsans säng ;) hehe. 

Denna helgen har varit, ja kanon. Kom ner två killkompisar till mig och Emelie som då stannade tills idag. Så vi åkte till Liseberg, Emelie fyller år idag så det blev extra roligt. :) Men blöta va vi. Regnade heeela tiden, sen åkte vi kållerado och Flumride för många gånger så det va inga torra delar på kroppen. Hehe. Jag som inte hade med mig något ombyte hade en riktigt trevlig resa hem, satt med mina trosor och en stickad tröja. Hehe. Smexigt värre. 

I Fredags då när killarna kom så satte vi oss hos Emelie och spelade Upp Till Bevis, fy fan vad roligt det va när man körde Kropp mot Kropp. Jag och Emelie hade liiite problem med det ;)  Linus och Anton hade också lite, ja problem.





Nytt skal till min baby

Kom tillbaka med ytterliggare saker som jag shoppat, nu får jag fan ge mig. Nu får det räcka!!
Idag blev det en mascara, body lotion (coconut lime), ögonskugga och ett nytt skal till min Iphone. 

Snyggt va? :D

Berlesque

Jag fattar inte varför jag sover bort hela morgonen, vaknade halv elva idag. Jag kunde likaväl vaknat vid 9 sen gått ut och gå. Men nej då, Daniella måste sova. Pfft, yeah right. Ligger ändå och halvsover på dagarna. 
Har fått låna en Håddisk utav lilla Emelie, så den har jag använt mig utav varje morgon och kväll. Har faktiskt blivit på dagarna med, men det va ju bara för det regnade :) 
.

Just nu sitter jag och tittar på Berlesque, ska snart göra mig iordning. Ska in en stund till stan med mamma och bror. 
Senare ikväll kommer Linus och Anton, och ska stanna till söndag. Så hoppas det blir fint väder i helgen så man kan hitta på något :) 

Micropopcorn


Jag och Emelie fick en sån strålande idé att poppa popcornen i själva bunken åh shit vad det poppade. Låg popcorn i hela mikron. hehe ouuupsi!

Letar efter en ny bärbar data

Och helst ska den vara rosa, svart ser så tråkigt ut och silver har typ alla så jag vill ha en rosa. Inte så många som har det, sicken tur. ;) 
Har hittar två en så länge. En 10.1 på elgiganten och en 15.6 på siba. Båda i rosa of course ;) 



Ligger fortfarande i mitt nattlinne

Det har regnat konstant heela dagen, så jag har legat inne i husvagnen och tittat på film sen 11 i morse. Har hunnit titta på Kommisarie Späck och The Back-Up Plan så nu började jag precis titta på The Switch. Hoppas den är bra för jag har alltid velat se den. :) Har ni sett den? Vad tyckte ni? 



Veckans kändis: Ryan Reynolds

Assa är han snygg eller vad? Eller vad tycker ni tjejer, jag skulle absolut kunna hålla honom i handen och gå igenom stan för att göra de andra tjejerna avis. Ingen tvekan om det. En dag med honom hade jag önskat. Osch vilken dag det hade blivit. Och hans sexiga kropp, assa seriöst jag typ svimmar. Han är med på mina 10 i topp listor! 


Damernas fotboll

Tänkte gå bort till Emelie husvagn och watcha fotboll :) 
Hörs senare. 

Tittar ni på fotbollen? :)



Det blev lite shopping idag också.

Blev upphämtad utav Fanny vid 12 så stack vi in till stan en sväng. Åt på en restaurang inne i Halmstad, beställde en såå god kycklingsallad. Det var verkligen inte sista gången jag åt där. Gud va god den var. Blev också lite shopping. Köpte ett par flipflop, ett linne och ett par örhängen. :) 


Shopping är livet.

Iaf när mamma är med och har plånboken redo ;) hihi

Blev mer än vad jag skulle köpa. Skulle ha hem ett par nya cykelbyxor, flipflop (vilket jag får köpa på onsdag), leggings (blev två par) och en träningströja (vilket jag inte fick hem heller). Och så blev det lite plus-plagg också. Ouupsi. 

2 par leggings från H&M. 199:- respektive 79.50:-


Ett nattlinne och en BH från Lindex 75:- respektive 149:-


Ett par snygga örhängen i olika färger 29.50:- respektive en fjäderring för 49.50:-


Ett par nya cykelbyxor från Gina 59.50:-


Det var min shopping idag, kommer nog bli lite mer på onsdag då jag och Fanny kanske dra in en liten snabbis :) 

Ha en toppen kväll för det ska jag! Kisses!♥

Go-kart körning.

Nu har vi varit och kört go-kart eller ja, inte jag. Lite för feg för sånt, men tänkte köra på lördag igen. Sist jag körde gick det inte så jätte bra. Jag var ju inte direkt duktig!? Jag höll på bromsen samtidigt som jag höll på gasen då gick det inte fort fram. Så jag fick lite tillsägelser några gånger. 




Våra kompisars lille bebis va lika nyfiken på att hälsa som Fenya.



Soliga Halmstad

Ja vad kan vi ha? 25 grader? Det kan jag inte klaga på. Bara att det blåser en del, men legat och solat har jag gjort. Till och med nere på stranden i typ 1 timma sen blåste det för mycket så var tvungen att gå upp. 



Vet ni en annan sak? Jag var ute och gick och sprang på morgonen, wohooo. Status! Ska göra det nu varje morgon denna vecka sen börja med LCHF metoden. Ska faktiskt försöka med det. och Hitills har det gått bra. Åt köttbullar och ägg till frukost. Udda frukost jag vet. 

Nu ska jag snart äta, hörs senare. 


Här får ni svaren på era frågor.

Vad gör du helst en regnig dag?
Som nu, då ligger jag med en mysig filt eller mitt duntäcke (om jag skulle vart hemma) och tittar på film med en kopp te i handen eller något. Annars hoppar jag i vattenpölar, det går ju också. ;)


Mest använda produkten till håret?
Eftersom jag har väldigt tjockt och slitet hår så använder jag TRESemmé's schampo för colourprotection. Jag slingar och färger mitt hår allt för ofta så därför använder jag det. Verkligen jätte bra. Har balsamet också, som jag tar kanske två gånger i veckan tillsammans med en hårinpackning för förstört och slitet hår i samma märke. Älskar verkligen TRESemmé.

Jag plattar håret VÄLDIGT mycket, lite väl för mycket. Jag plattar mitt hår varje dag. Och eftersom mitt hår redan är slitet och förstört så är det ju verkligen inte bra för mitt hår..
Så jag änvänder ett värmeskydd först som jag tar både när jag fönar och plattar håret.  Sen tar jag alltid ett balsam som man tar i tort hår för att få det lent och fint. Det jämnar ut de slitna topparna man får när man plattar håret.

Alla dessa fyra produkter använder jag lika mycket :)

Drömresmål?
Oj, svår fråga. Men jag skulle vilja åka till typ USA och sen åka runt till en del stater. Kanske vara borta nån månad. Min kusin är i USA nu och har varit i NY Orlando sen skulle dom nån annanstans. Det skulle varit riktigt najs. Sen till Hawaii och Karibien vill jag. Det har varit min dröm sen liten att åka till Hawaii! Har ni varit på Hawaii?


Hur klär du dig helst en solig, varm dag?
Då har jag på mig ett par jeans shorts och ett linne. 


Vilken är din bästa bild?
Oj, jag blir typ aldrig bra på bilder. Men fick till en härlig bild på mig när jag står i Vättern.
Sen en bild på mig i vintras. Den blev jag nöjd med.



Favoritfärg på nagellack?
Lila, åh jag älskar verkligen lila. Men den ska vara ljus. Jag köper alltid mina nagellack på H&M tycker faktiskt att dom har fått in väldigt fina färger. Har ett lila, korallrödoch ett blått. Men lila är mitt favorit nagellack nu på sommaren.
(bild lånad från google)


bästa respektive värsta ögonblicket i ditt liv?
Oj, svår fråga. Mitt värsta ögonblick i mitt liv var nog när min kusin begravdes. Usch, har fortfarande hela dagen framför mig. Det är en dag jag aldrig kommer att glömma. jag tror jag gick i 8an då. Visst det spelar kanske ingen roll men det va min första och förhoppnings vis sista begravning. 

Men mitt bästa ögonblick va nog när hela min familj åkte ner till skåne för att se på små boxer valpar. Åh så söta! Och sen ögonblicket då vi fick hem våran lilla Fenya. Åh, vad liten hon va då. 


Favoritfilm?
Life As We Know It, gud så bra den är!! Älskar den. Mina favoritfilmer kommer och går ;) 




Härlig resa med smått och gott

Nu sitter vi på andra tåget ner till Halmstad, det är ca 1 timma kvar. 
Sitter och lyssnar på musik och läser Chic. Jag och Emelie åkte in till Maxi igår och skulle köpa lite att äta till tågresan. Så köpte vi festisar och svampbob kakor ;) 





På väg till Halmstad

Nu är vi redo att lämna Jönköping. Sitter just nu på tåget, hade tur som har internetuppkoppling ;) Hur hade jag annars överlevt? ;)

Är la i Halmstad om ca 3 timmar. Blir 45 minuters väntetid i Värnamo. 



Svarar också på era frågor om några timmar :) 
Peace Bitches. 


Frågestunden AVSLUTAD!



Tänkte faktiskt köra igång en frågestund (som avslutas på fredag kväll, så ni har 2 dagar på er), om ni har lust att fråga lite fårgor så kör bara på. Jag svarar på de mesta :) Fråga allt mellan himlen och jorden. alltid lika roligt. Ni får gärna ställa fler än en fråga.


Sista dan på jobbet..

...känns sorgligt men ska som sagt bli skönt med lite sommarlov. Ska ner till Halmstad i en vecka sen förhoppningsvis upp till Stockholm för lite shopping :) 

Så idag får jag passa på att måla många teckningar och kommer säkert få EN MASSA. Men det är kul :D 

En teckning jag målade igår :) Tro det eller ej, men jag hade faktiskt den "riktiga" bilden bredvid detta pappret och sen målade jag av den. Bra va? ;) I'm awesome! Tyckte barnen iaf ;) 


Vad har jag INTE gjort nu då?

Jag stannade över på jobbet och kom inte hem i tid.
Jag glömde säga hejdå när jag skulle gå till jobbet i morse. 

Assa jag kommer inte på något annat. Men ändå så va detta hemma på golvet IGEN när jag kom hem. Varför händer detta bara mig??



GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

Veckans kändis: Emma Watson

Assa är hon inte så j*vla snygg? Efter att hon klippte av sitt hår var jag lite tveksam att hon skulle passa i det, men nu när hon har den rätta färgen och den rätta längden. Så snygg! Har alltid älskat henne i Harry Potter filmerna. Hon har alltid varit den snygga tjejen. 

Tummen upp för Emma Watson och hennes hårfrisyr + hennes ursnygga klänning! ;)



Näst sista dagen

Godmorgon sunshines :) Gjorde ett tidsinställt inlägg för att få lite sovmorgon idag. Idag är det näst sista dagen på jobbet imon bjuder jag på söta små glassar ;) Ska verkligen bli skönt med sommarlov, ska ner till Halmstad på lördag så det ska bli hur skönt som helst :) 

Nu kanske jag kan slippa få blåsor på mina fingrar utav att vässa pennor ;) 


Straffet jag fick ta för jag inte tog ut diskmaskinen!?

hemma från en mysig kväll på piren med god mat :) Kvällen blev la inte så mycket bättre när det låg en äggkartong i 1000 bitar (Fenya), och då menar jag verkligen 1000 bitar. Nån (Jag) hade glömt att stänga grinden ut till yttedörren och det straffet fick man väl ta sen när man kom hem ;)

Men nu ska jag lägga mig och äta lite glass, får bli Ben & Jerry - Baked Alaska. Myycket god;)

Glöm inte Frågestunden mina kära bloggläsare!

FRÅGESTUND! SÅ KOM IGEN.

Nu sitter jag verkligen och njuter i solen på piren, med kanske en cider i handen? haha drömma kan man ju. 

Tänkte faktiskt köra igång en frågestund (som avslutas på fredag kväll, så ni har 2 dagar på er), om ni har lust att fråga lite fårgor så kör bara på. Jag svarar på de mesta :) Fråga allt mellan himlen och jorden. alltid lika roligt. Ni får gärna ställa fler än en fråga.



Stress stress och åter stress

Gör mig redo för en tripp in till staden. Ska äta på piren med pappa och några andra :) Mysigt ! 

Hörs senare. Stress på gång nu.

"25dagar" Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Jadu, du vet sådana skäggiga personer som luktar svett och öl är verkligen sådana killar jag INTE vill ha ;) 

Men om man ska göra det lite seriöst så ska han ha brunt-blondt hår, längre än mig (inte håret alltså, utan längden och nej inte på deras ägodel utan längden från deras tår till deras hjässa) ;) , ha riktiga muskler, bra på att kyssas, bra i sängen kanske?? ;), romantiska. 
Han ska iaf gilla mig för den jag är, känner en kompis som ändrade sig typ gick ner jätte mycket i vikt pga en kille. Man ska inte göra det, killen ska gilla dig för den du är inte den HAN vill du ska vara. Då är det inte den rätte för dig. 

Så om typ Zac Efron?


eller Liam Hemsworth?


Chace Crawford?


Joel Kinnaman?


Alexander Skarsgård?


So if some of you guys read my blog please mail me or something: [email protected]

I would love to catch up with you all, maybe it can get wild some night. You know what I mean? ;) 

You don't need to worry about your girlfriends, they will never find it out! 

Peace out! 

Lite allsång denna soliga Tisdag :)

Nu är det bara 3 jobbdagar kvar och det firar jag med Måns Zelmerlöw. Då kanske ni undrar vad han gör hos mig men han är inte hos mig eller jo typ, i min tv. Allsång på skansen är ju ikväll hörni ! :D Får man ju inte missa, eftersom jag gjorde det förra vecka. Uuoopsi!



Läsning till körkortet.

Åh solen kom fram nu, den hade kunnat visat sig liite tidigare. Har varit mulet hela dagen. Och NU kom solen fram. Visst jag har väl inte tid för solen nu ändå, sitter med min teoribok och läser lite. har ju lite kunnighet från mopedkörkortet men detta är såååå mycket mer. Hur ska jag kunna få in allt i min lilla ärthjärna? He he. 





Jennifer Lopez - I'm into you

Vad som just nu går heeeela tiden i mina högtalare. 



Njuter av min utsikt

Ååh jag hatar verkligen att man har skrivit en vääääääldigt långt blogginlägg sen cepar nätet och man försöker fixar så det kommer tillbaka och inlägget finns inte kvar!?!?! Har man rätt att bli förbannad då?? Ja för er som undrar så hände detta mig för exakt 5 minter sedan.

Iaf det jag tänkte skriva innan var att jag sitter i husvagnen och har en underbar utsikt över min bror och hans kompis när dom hårdtränar här utanför. Pappa kör slut på dom, men det är härligt att se ;)

Idag har vi bara legat och solat, jag och mamma skulle åka och köpa en bikini till mig i morse men det va ju för sjutton stängt. Det är ju söndag kom vi ju på. Så vi åkte hem igen och jag fick sola i mín BH hehe.... Men jag fick iaf ett par nya gummistövlar, i leopard. Vilket det blev på min bikini som vi köpte i eftermiddags på Lindex. As snygg :D
 


Bosatt mig i Halmstad

Hejsan på er. Solen skiner så underbart här i halmstad. Älskart! Har varit och gått strand promenaden helt ensam. Så skönt. Men inget bad blev det, även att det är 22 grader eller något ;) 
Följde dock bara med pappa och Fenya när de skulle bada. Men icke sa nicke. Inget för mig. Måste vara menternas fel ;) Usch!