Mobilblogg - H&M tidning

dsc02678 (MMS)

Hejsan bloggen! Sitter i bilen och läser en H&M tidning medans jag lyssnar på The King med Playtones ;) Är på väg hem från A6 och ska snart hem. Hörs senare. Puss


Har ingen aning om vad jag ska skriva här..

Har precis kommit ut ur duschen. La i inpackning i håret idag, kändes att det behövdes :) Ska nog be min kompis att klippa mig nån dag framöver, det börjar bli lite risigt :)
Den inpackningen jag använder är TREsemmé. Jag älskar verkligen det märket. Jag har de på mitt schampo och balsam också.

Nu är det självklart Despan så ska stänga ner datan vilken minut som helst ;)

Hörs imon sötnosar. Sov så gott.

One By One

Ingen sol idag, istället så kom det snö imorse. När ska det sluta då? :( Jag orkar inte med den kalla snön längre, nu vill jag bannemig ha vår och lite värme på det, tack!

Igår va jag ju i stan med Emelie en sväng. Jag Köpte den nya mascaran. Den va bra men inte en jag skulle köpa igen kanske..
Har ni testat den? Vad tyckte ni om den?

Ut och gå i det fina vädret.

Solen skiner så skönt så jag tar faktiskt på mig mina gympaskor och går ut en sväng. 

Va på stan innan med Emelie, kom nyss hem. Så jag slänger upp lite bilder senare :) 

Hoppas ni haft en toppen dag :D 

Och en sak till: wow, vad min statistik och höjts =D hihi underbara läsare! Blir jätte glad när man ser sån höjning :) Kärlek till er! ♥

Snabbt inlägg

Godmorgon!

Sticker snart till bussen för att dra till praktiken. :) Idag ligger det snö på marken, gillar jag det? Nej! Buhuuu! :(
Snart är det april då måste det försvinna!!

Oj, nu är klockan mycket. Gotta go!

Peace. 



Stockholm-Båstad

Vad tyckte ni om den nya serien som startade på Tv4 idag klockan 20:00-21:00? Stockholm-Båstad. Ni missade väl inte de? Jag själv tyckte detta avsnittet va bra, och hoppas att det andra är bättre ;) 

Nu ska jag gå och lägga mig. Mina ögon orkar inte hålla sig öppna mycket länge till.

En ljus söndagskväll

Heeej bloggen.

Sitter och tittar på Hellcats som visas på kanal 5 just nu. Jätte bra serie. Om ni inte har sett den så se den!

Mamma ska snart göra lite mat så man slipper svälta. ;)
Imorgon blir det praktik igen, har ju längtat lite efter en vecka hemma i soffan med näspray och näsdukar ;) usch, usch, usch.

Hoppas ni har haft en bra helg. :)

1 timma framåt

Glöm inte att ställa klockorna inatt klockan 2 kära vänner. 1 timma framåt gäller det inatt. Så nu får man sova 1 timma mindre :( buhuu. 

Hörs imon, nu ska jag sova. 

Massa kärlek!

Earth Hour!?

Klockan är just nu 20:33 men hur många är det som och stängt av all el ? Inte många tror jag? hehe. Inte jag faktiskt om jag ska vara ärlig (A) Inte grannarna heller.... Hmmmm? Undra hur många i världen det är? haha 



En dag i Göteborg.

Åh jag måste bara börja att säga att jag Älskar göteborska. Såg hur många snygga killar som helst i stan som pratade göteborgska inte så konstigt för vi va ju i Göteborg ;) hehe 

Jag va där med klassen för det va någon Turismmässa :) Roligast var nog när vi va på stan, men ändå bra information :)
Ikväll bli det ganska lugnt. Ska jobba imorgon sen är det praktik igen, ÄNTLIGEN!! Har saknat stället och personerna, är ju hellre där än hemma ;) hihi

"25 Dagar" Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Vår och sommar är mina absolut favorit årstider! För det första älskar jag känslan när solen värmer mot huden efter en kall vinter och för det andra när man äntligen kan ta på sig skinnjackan och solglajjorna. Sommaren ska man ju tala om, bara ben i ett par jeansshorts och linne. Åh jag bara läängtar till den värmen kommer. Då man kan sitta utomhus och verkligen inte känna att måste gå in lika snabbt igen för det bli kallt eller typ darra tänder. Hehe ;)
Och att få ligga på stranden och bli lite brun och spana efter snygga killar ;) *fniss*




Fredagsmys

Hejsan på er. Blev inget bloggande igår heller. Men nu är jag äntligen frisk. Imorgon går bussen till Göteborg med min hotellklass för lite turismmässa. :) Så ikväll ska jag och Tanja bara mysa framför tvn, klockan står på 7 imorgon :( hehe får sova på bussen ;)

Spring and summer insperation!

Bild
Bild
Bild
Bild

The hills maraton

Heeej på er. Förlåt för dålig uppdatering men jag har legat i soffan hela dagarna och verkligen inte gjort något. Min förkylning håller sig fortfarande i, den vill verkligen inte försvinna :( har varit borta från praktiken hela veckan och jag har känt mig ensam :( haha.



Men jag har haft The Hills maraton hemma så lite roligt har jag haft ;)

Ligger och myser lite med fenya i soffan m...

dsc02668 (MMS)

Ligger och myser lite med fenya i soffan medans top model går på tv. Min lillebror var nere och köpte en ben&jerry glass till mig innan men ingen idé att äta den för jag känner inte smak och heller ingen lukt:( Stannar hemma imorgon också. Sen får jag hoppas att jag blir frisk snart! Hörs imon. Pussar på er!


Är hemma och är sjuk.

Har legat i soffan hela dagen och bara tittat på tvn. Väldigt skönt men ganska jobbigt att ligga o hosta hela tiden. 

Jag ska få min lillebror att gå ner till Ica för att köpa en B&J glass till sin sjuka lilla syster ;)

Är på jobbet en sväng

hejsan på er.

Solen skiner fast det är lite kalla vindar. Jag vaknade idag utav att jag hade tappat rösten :(
Och halsen gör mer ont och jag har fått feber. Yaay! noot!
Men åkte in till jobbet en sväng eftersom pappa inte är här så jag hjälper Anders lite. :)

När jag kommer hem ska jag göra varm choklad och krypa ner i mjukiskläder och mitt duntäcke sen kolla på film. Myspys med mig själv ;)

Hörs senare. Hoppas ni mår bra? :)

Supermånen har kommit på besök.

Nu är jag hemma igen efter en mysig stund på A6 med Amanda och Emelie.
Jag och Amanda satte oss först på IKEA och åt lite mat sen kom Emelie då gick vi och mötte henne för hon skulle ta och köpa ett par Jeans och slingor till hennes hår.  

Nu på vägen hem såg man Supermånen på himlen. As coolt tycker jag. Inte ni kanske, men jag älskar att titta och läsa om sånt som har med rymden och planeterna att göra. Men nackdelen är ju att djuren blir så himla galna. Fenya är mer galen än vanligt här hemma. haha

Ser ni månen? En aning större än vanligt. ;)

In till stan med Amanda och den underbara solen

Sticker in till stan en sväng med Amanda. Solen hänger också med som tur var =)

Hörs senare!

Puss♥

25 Dagar - "Dag 2 - En person jag vill träffa just nu"

En person jag vill träffa just nu är nog hmm, Gud kanske. Nej skojar.
Det är en massa personer jag vill träffa just nu som man inte har träffat på jag vet inte hur länge. Så det finns inte en person som jag vill träffa, det finns massor. 


Frukost är det bästa jag vet.

GI på gång. Eller ja nästan. Har gjort mig ett ägg, ett glas juice, en tallrik yoghurt och två knäckemackor. Mumma.

Fundera också på vad man kan göra på en lördag. Kanske ta en tripp till A6 sen Ica Maxi :) 

Vi hittar nog på något. 

Ha en bra lördag! 

Puss.



Änglavakt

Har nyss tittat på Änglavakt. Den va verkligen lite speciell. Man fick tänka till lite och det orkar inte jag göra så sent på kvällen så jag satt som ett frågetecken när filmen slutade. haha. 

Har ni sett filmen? Vad tyckte ni om den? 



Det är dags för fredagsmys.

17 Again visas på tv just nu. Väntar på att mina och Amandas pommes ska bli klara för jag är en aning hungrig.
Blir så fruktansvärt förbannad på de utlänningar som jobbar på pizzerier med hemkörning som inte ens kommer när man ringer och beställer. Satt hemma i 2 timmar och väntade. Åååh, fly förbannad!! 

Ta och lägger in en låt så länge, har inga bilder att lägga upp ;)

C vitamin - Bra för ämnesomsättningen.

MTV på tvn just nu. Favorit kanalen när man typ har en städar dag. Har städat mitt rum så nu kommer man in i mitt rum utan att det ligger kläder, kuddar, en bag och en massa annat skit på golvet ;)

Låten som spelas nu! As braa!


Gjorde mig själv färdigtpressat apelsinjuice. Det ska visst vara bra för ämnesomsättningen om man är förkyld och sånt :)





Snön försvinner aldrig!

Godmorgon!
Jag fick lite sovmorgon idag i alla fall. Gick upp vid 8 för att säga tillFenya att sluta skälla sen kunde jag somna om till 10 :D hihi. 

Och i natt kom det SNÖ, Ååh förbannat! Det var ju på väg att bli vår ju ! :( Det kommer inte bli vår i år utan snön kommer inte försvinna fören det är typ JULI :(




Hemma hos mig just nu.

Kom hem för en liten stund sen. Mamma var så gullig som kom jag hämtade mig från Hotellet. Har varit en kanon eftermiddag (förutom hos tandläkaren som tryckte in en spruta i munnen på mig, det bara svartnade för ögonen. Trodde jag skulle dö. För er som inte vet så är jag FRUKTANSVÄRT rädd för sprutor och nålar överhuvudtaget.) och det va den sista dagen denna veckan i receptionen. Nästa vecka får vi tagga frukosten :D hihi. 

Direkt när jag kom hem slet jag av mig min utrustning (Låter som om jag jobbar som polis eller ngt i den stilen). Och bäddade rent min säng.
Va o handlade igår med mamma på Ica Maxi och såg ett såååååå snyggt påslakan som hon köpte till mig. Behövde ändra lite. Har letat överallt efter ett sånt. Hittade tex ett på jysk men det var typ svartvitt så nej tack ;)
Så det fick absolut åka på ikväll.!
Så inatt ska jag sova mitt i stan nånstans i världen. Hoppas det är typ New York, det ser ut som det (hehe). Ganska långsökt men jaja.

Säger godnatt för idag. 
Puuuss på er! ♥

Nu är jag Brunett

Mätt som en uppstoppad elefant är jag just nu. Har tryckt i mig 2 plättor och 2 timmar innan tandläkaren. Duktig jag är. Nu har jag gått om tid att borsta och göra mina tänder fina tills tandläkaren kommer med sin borr och borra sönder mina tänder :( jag gillar inte att åka till den gubben. Jag gillar inte tandläkare över huvudtaget. Läskigt.

Men i alla fall ni kanske vill se mitt hår? Färgade ju det igår till brun. Blev väldigt mörkt med lite blonda slingor ;) haha


Maaaandys

In my playlist right now

Inna - 10 Minutes


Nicole Scherzinger - Don't hold your breath


Kanye West ft. Rihanna m.m - All of the lights


Maaaandys



Ja du, nu small det.

Eller ja inte bokstavligt talat men nästan ;) 

Är inte blond längre iaf. Har gått och blivit brunett igen, kan säga att det känns skönt att komma tillbaka till det :) 

hejdå blonda håår. ses la om ett år igen ;) haha



Maaaandys

I like to say It's fine but It Isn't.

Jäkla skit skit skit och skit. 

Nu ska jag sova. Ingen mer hockey för hv denna säsongen.
Godnatt.
Puss♥

(Jag på ett par skridskor. Man kanske ska satsa på hockeykarriären så HV blir liite bättre.) (y)

Dags för att låta nervositeten flöda.

Sitter ihopsäckad i soffan med hela familjen och det är snart dax för hockeyn. Hoppas att HV kan vända på sitt dåliga spel och få in lite fler mål. Den sista matchen för Hv idag dessvärre tror jag. 

Imorgon är det praktik igen som gäller. Åh vad det är roligt. Speciellt när man arbetar med sådana underbara personer. haha. Har nog aldrig haft så roligt på en arbetsplats som jag har med Bojan. Du sprider glädje!!
Hörs senare, nu är det slagsmål på tv. ;)

Bubbleroom-50 tal

MaaaandysBild
Bild

Vilken är eran favvis? :D




Kolla gärna in denna brudens blogg =D hihi
Maaaandys

In till Praktiken

Godmorgon allesammans.
Nu är jag äntligen uppe och gjort mig klar. Pappa kör mig alldeles strax till stan för en till dag i Receptionen. Med Bojan idag så tiden kommer nog gå fort idag ;) haha

Hörs senare. 

Puss.♥

Top Model

Nu har jag varit duktig och gjort lite mat till familjen och mig själv. Inte så avancerat, det fick bli pommes och hamburgare. Har suttit och funderat lite på vad mamma har med sig för saker hem till mig, hon är nämligen på väg hem från Ullared den livsnjutaren, I 8 TIMMAR var dom INNE på ullared. Vad gör man då? Går man som  en snigel och läser alla artiklar eller liknande på alla varor!? hahahaa gamla goa tanter.! Själv skulle jag bara klara av max 4 timmar. haha. Fast då går jag bara till de avdelningar jag vill till. (a)

Min fruu jag ska spendera min Fredagskväll med. Undra vad den kvällen har att bjuda på. Kan ju säga att jag kommer göra något jag länge har funderat på att göra :)
Den som gissar rätt får en veckas länkning!!

Wallander freak

Hejsan på er alla.
Sorry för en dålig uppdatering. Har haft praktik idag, jag började klockan 8 och slutade 15 :) har varit en kanon dag. Stod i receptionen :) Fantastiskt roligt, och där ska jag vara hela veckan. hihi. 

Sitter nu iaf och tittar på Wallander. Jag kan la säga att jag är ett Wallander freak! Det bästa filmserien som har gjorts! Hoppas det aldrig slutar. haha. Just nu tittar jag på Arvet. En utav mina favoriter :) eller alla är mina favoriter. hihi bara Isabelle och Pontus är med för han är ju så sjukt heet. haha. (a)


Söndagsmyyys

Nu dags för SOLSIDAN!! =D

Fastklistrad i soffan

Kom nyss ut från duschen det är nog det enda jag har gjort idag, ja förutom att jag va ute med Fenya en sväng. Men annars har jag BARA legat i soffan. Fy på mig!
Men One tree hill kommer snart på kanal 5 så jag blir fastklistrad lite till ;) hihi

Bad hair morning!? :(

Godmorgon. Sovit gott? :)

Jag vaknade nyss och tittade mig i spegeln (det gör jag automatiskt varje morgon direkt när jag stiger upp) och trodde jag skulle få hjärtinfarkt. Mitt hår såg ut som om jag hade ett fågelbo där i nånstans. Jag borde ha rullat runt väldigt mycket. Mardrömmar kanske? Usch.

Nu ska jag upp och äta lite frukost och mysa framför tvn :)

Godnatt Sverige.

Ska inte gå och lägga mig än men snart :)
Ska i alla fall stänga ihop min data. :)

Sov så gott.
Puss.♥

Vinnaren blev Eric.

Nu är det avgjort och Eric Saade tog hem vinsten.
Vad tycker ni om det?

Melodifestivalen 2011

Sitter och trycker i mig Ben & Jerry glass medans melodifestivalen går på tvn :)
Tanja är här också och tittar.
Vem tycker ni ska vinna? jag börjar fundera på vart melodifestivalen tar vägen? Det är ju liksom inte shlager längre? Det är ju disco, rapp, hiphop? Eller? Låtarna är ju riktigt bra, det kan jag ju inte säga att dom inte är. Jag har inte följt melodifestivalen i år så jag vet inte vilka låtar som vart med men låtarna som kom till Finalen är för jäkla braa!
Jag själv hejar på Danny och Eric =D Jag håller verkligen tummarna!!
Danny - In the Club
VEM HEJAR NI PÅ ??

Bubbleroom - Vår och sommar

Vilken är eran favorit? :)
BildBild
Vilken är eran favorit? :)

En filmdag kanske =D

Sitter i sängen och tittar på The last song med Tanja. Känner mig som en the last song nörd nu ;)
Men det blir inte bara den filmen idag, Tanja tog med sig Brudens bäste man och Knight and day så nu jäklar blir det filmtajm och så får jag hoppas att mamma kommer hem med B&J glass till mig =D hihihi Då blir jag glaad! ♥

Ännu en snöig dag-gillar inte

Godmorgon alla snögubbar och gummor :)
Hur mår ni idag? :)
Jag mår bara braa, vaknade för en timma sen typ och tog en god frukost och slog mig ner framför Gilmore Girls. Bra start på denna snöiga Lördag.
Jag ska om en liten stund ner till centrum för att möta upp Tanja :) Jag är så snäll idag så jag följer henne hem sen ;) hihi (A)
Ska också ta och rensa ur mina byråer idag och få lite ordning på allt. Och hoppas att Tanja vill ha lite utav sakerna jag inte längre vill ha kvar :) Håller tummarna annars får jag ge kläderna till de mest behövande :) hihi
Shoppingen förra veckan :) Jätte snygg färg på BHn och trosorna till sommaren när man är riktigt brun. hihi! Nu ska bara sommaren komma.

Hemma tidigt idag-inte likt mig.

Hejsan. Är redan hemma. Det har varit en riktigt rolig kväll. Men kände mig inte riktigt pigg så jag åkte hem lite tidigare så jag kan få sova lite :) hihi.
Imorgon så ska jag vara med Tanja, så vi får väll se vad som hittas på :)
Usch nu är jag så trött att jag knappast kan hålla mina ögon öppna.
Hörs imon.
Puuss♥

En toppen Fredag.

Godmorgon!
Solen skiner och jag är på toppen humör! Ska in till stan en sväng med Amanda sen sticker vi vidare till A6.

Ikväll ska vi fira Frida :) Så jag ska ta och möta henne sen så ska vi dra hem till henne en sväng och fixar oss för kvällen då jag får träffa mina fiiiina flickor!! :) hihi ♥

Bild av amanda, hon tyckte jag skulle ha på mig denna fina outfit! ;) hahaha


Sova hos Amanda

Godkväll och välkomna till Daniellas blogg. Okej jag är trött så jag är lite flummig tror jag. Jag sitter i alla fall hos Amanda i hennes mjuka säng, vi ska nog snart titta på film eller något sen sova. Imon blir det en sväng till stan och sen till A6, blev inte lika många ärenden som jag trodde. :) Ska köpa det snygga linnet jag såg på New Yorker som jag hade tänkt att ha på mig imorgon kväll :) så jag lägger upp en fiin bild imorgon :)

En fin sommarbild på mig och emelie ♥ vill ha sommar!!

Snöar det ute eller är det jag som drömmer?

Det är fruktansvärda flingor som faller från den gråa himlen och jag tror jag får spader snart! Det ska ju för fasen bli våår inte vinter IGEN! Åååh skit också!! det kommer inte bli vår i år för det kommer vara vinter ända till sommaren :( Då flyttar jag, typ till Thailand!
Amanda kommer snart till mig så hon kommer la vara en snögubbe när hon kommer in här. 

Attans bananer

Hopp, hv förlorade. inte alls bra. men hoppas för deras skull att de gör som de gjorde förra säsongen. Att dom kämpa som jag vet inte vad och vinner 4 i streck nu. Men det tvivlar jag på att det kommer hända.
Nu ska jag gå o lägga mig.
Puss.

Snöstorm

Är hemkommen nu och ska snart bädda in mig i mitt duntäcke. Det är så fruktansvärt kallt och snöstorm ute. Nu försvann mina vårkänslor =( typiskt! När väl solen kom så blir det snöstorm.
Hur har eran dag varit annars idag då?
jag förmodar att ni är lika trötta på snön, isen och det kalla som jag är. Vill ha sol och värme nu tack!
Va en snabbis på stan igår och köpte underkläder och örhängen :) det som mest behövs nu. Men jag hittade ett jätte sött leopard linne på New Yorker som jag MÅSTE köpa och ha på Fredag då vi ska fira Frida =D
Hockey som gäller nu iaf, får se om jag ska till praktiken imon. Förkylningen sitter i än och blir bara värre :( jäklar också  !

J-nytt

Gick in på J-nytt idag där man va med :) det kom förbi en tjej idag som intervjuade mig om bussbolagen, att de utländska pratar deras hemspråk under arbetet. Detta är svergie då ska man prata svenska sa jag då, och står för det ;) många som inte tycker detsamma ;)
(Bilden som blev med HAHA)
http://www.jnytt.se/nyhet/38841/bussforare-i-jonkoping-maste-prata-svenska
Nu ska jag ut med min vovve sen blir det film.
Ciao Ciao.

Börjar få vårkänsla

Oj, det blev inget blogganade igår och knappt idag heller. Har inte riktigt mått bra de senaste dagarna. Bara jag inte håller på att bli sjuk :(
Sitter iaf och tittar på Wallander-Vittnet. Jag började lipa som jag vet inte vad när Kurts bil sprängdes och hans hund var i närheten som typ flög ner i diket och nästan dog. Herregud va mina tårar sprutade. Måste nog kanske byta kanal? hehe
Aaah nu sitter jag och håller på ögonen också! Jag kan inte sitta och titta på något sådant. Får ta och titta på Alvin och gänget 2 som kommer nu efter. Herregud! haha.

Solsidan

Sitter och tittar på Solsidan :)
Det räddar mina söndagar! 

Härligt att solen skiner

dsc02612 (MMS)

Hej bloggen! Sitter i bussen på väg hem från jobbet. Har varit en underbart rolig och bra dag. Har lärt mig mycket! :-D Nu ska jag hem och äta lite sen ska jag titta på film, börjar runt 9 imon:-) sen efter det blir det träning:-) Hörs när jag kommer hem. Pusspuss (Bilden tagen i thailand)


Ölbowling utan öl

Hejsan. Detta får bli ett snabbt inlägg, ska snart gå och lägga mig. Jag ska upp och jobba imorgon :)
Kom nyss hem från ölbowlingen. Jag kom trea i våran grupp. INTE en ENDA strike :( då kände jag mig väldigt dålig. Jag brukar få en eller åtminstonne 3 kanske. Men inte en enda idag. Var riktigt kass. haha. :(
Imorgon blir det lite jobb, ska bli jätte kuul!
Hörs imooon!
Puss och Kraam♥

Är hemma från savoy nu:-) har haft en otro...

dsc00142 (MMS)

Är hemma från savoy nu:-) har haft en otrolig dag. Jätte roligt. Ikväll blir det ölbowling. Jag ska äga skiten ur alla;-) haha hörs senare. (Skriver via mobilen för datan är konstig) ps Fruktfatet jag gjorde idag på bilden. Skit nöjd. Hihi(a) gjorde hjärtan av ananas. Hihi


Dalen-Hv

Hejsan.
Är hemma nu men ska snart dra igen. Nu har vi köpt en present till Frida iaf :) Hon kommer bli såååå glad, för det hade jag blivit. hihi.
Snart ska jag sticka ner till ishallen för att titta på min bror som spelar på Hv ikväll. Elins kille dömmer så jag spendera min tid med henne :) Sen blir det en tidig kväll för jag ska upp och jobba imon på hotellet :) Ska bli jätte kul =)
Hoppas ni får en toppen helg och en bra start på denna Fredagen :)

Till nu en sväng.

Sticker in till stan en sväng med underbara Elin.
Hörs senare.
massamassa kärlek♥

Sakta ner tiden kanske lite.

Hv vann, riktigt härligt. Nu ska man bara hålla tummarna på lördag! Varför det vet jag inte, men det är bara roligt =D
Imorgon ska jag in till stan för att träffa Elin. Mys!♥ Ska leta efter en 18 års present till Frida, Några förslag? Skriv gärna några. Skulle bli jätte glad då och lite lättare för oss imon. Har ingen aning om vad vi ska köpa :S skit svårt när tjejen inte ens vet vad hon önskar sig ;)
Nu ska jag bara platta håret sen titta på film. Sen får det vara bra för denna dagen :)
Gonatt.

Hockey torsdag för mig ikväll.

Hockey på tvn ikväll vad annars liksom ;)
Har gjort lite nudlar och äggröra. Blir en bra torsdagskväll känner jag på mig, den blir ännu bättre om HV bara vinner ikväll! Heeja!
Idag var jag ledig, väldigt skönt. Amanda sov här inatt så vi log igår och tittade på "I know who killed me" fast jag råkade somna efter halva filmen. hehe (Ouuuupsi)
Lägger in en snygg bild på mig som Amanda tog på mig för ett tag sen. Man får ju bjuda på sig själv ibland!
(jag tror jag försöker visa hur stora näsborrar ***** har ;) hihi (A) )

25 Dagar - " Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig"

Tänkte skriva som en del andra bloggar gör. Typ 25 dagar saken. Så blir det kanske lite mer i bloggen jag skriver.
Börjar med:

1: Jag är FRUKTANSVÄRT rädd för SPINDLAR

2. Tål inte blod. (blir yr så fort jag ser det)

3: Är väldigt mörkrädd.

4: Min naturliga hårfärg är orangeblond.

5: Jag ÄLSKAR att sjunga.

6: Jag är helt FÖRÄLSKAD i The last song.

7: Jag är en glassoman.

8: Jag är INTE ekonomisk. (vilket jag önskar att jag va)

9: Jag va en High School Musical nörd innan, för typ 2 år sedan! (hehe)

10: Jag älskar CHAI LATTE!! (svag för det!!)


Veckans Hottie!

Liam Hemsworth!! Åh kan inte sluta dregla på honom i The Last Song! Mmmm mumms!

Hola amigos!

Hola amigos! Sitter i omklädningsrummet på friskis och vantar på amanda så vi kan gå och sätta oss på waynes i det vackra vädret:-) förlåt för den dåliga bilduppdateringen ska skärpa till mig;-) hörs senare. Puss<3


Trötter?

Hej på er.
Sitter och äter lite food. Har tränat idag också. känns så härligt må jag säga. Men inget hindra mig, imon är det träning igen direkt efter praktiken :)
Bytte ut min torsdag nu på praktiken för att se hur det är att jobba på en helg i frukosten :) ska bli jätte kul!

Slänger in en bra låt.!