En ganska så bra fredag.

Blev bara lite mycket med alkoholen. Och folket var la sådär kände jag. Roligare hade jag nog kunnat ha.
Idag blir det en slapp dag i soffan för att vila upp sig tills ikväll då vi ska grilla några kompisar! Ska bli jätte mysigt!


Röda Pärlan är äntligen hemma!

Blev så glad igår när jag såg min skönhet stod så fint parkerad på uppfarten när jag kom hem från Elin. Nu är det inte långt kvar tills den är redo för lite raggningsturer ;)  maha, håller tummarna att vädret kan bli varmare och att mamma kan fixa säterna där bak!


Städat bilen måste va det roligaste som finns....

Tyvärr har jag ingen bild på beviset men tillochmed mamma blev imponerad. Då är man nog grym på att dammsuga asså? Eller? Men det är sjukt skönt att ha det gjort, så belönar mig med att ha en myskväll med mig själv framför Breaking Dawn.

Igår i skolan blev vi ÄNTLIGEN färdiga med våra tre lakan till studentflaket. Det som bara behövs göras är att måla lite med målarfärg på ena lakanet sen är det finito! Så jäkla skönt och sjukt taggade är vi ! Nu är det bara utspringningslåten som ska fixas sen får studentdagen JÄTTE GÄRNA KOMMA!!
Vi blev la klara runt 17 tiden i skolan, direkt efter drog vi hem till Elin och lagade god mat. Friterade pommes, chilli cheese och lökringar + hamburgare. FETTON ÄR VI ALLIHOPA ALLIHOPA!


04-24-2012

Mitt fina konstnärliga mästerverk! Vad tycks?;)


Enda anledningen

Sitter fortfarande fast i soffan framför True Blood och nu har jag fått lite company också. Gick upp och poppade lite popcorn klart att hon skulle följa med ! Skönt att ha nån att mysa med nu när mamma och pappa är på väg ner till halmstad!


Regnet det bara öser ner.

Snart kommer vår gata inte längre vara en gata utav en flod. Jäkla vilket ös regnet fick med sig ner! Tut man hann ut med fenya innan allt det kom! Höhö

Idag har jag blivit klar med uppsatsen så det är bara turismen saken kvar! Men tar en paus och tittar på True Blood, en ny serie man inte kan slita sina ögon ifrån.


Plugga på en söndag

Det är vad denna dagen är till för. Det är enda dagen man har ledigt i veckan och alla i familjen är borta. Så idag hade jag tänkt att skriva klart min uppsats om Dopning sen avsluta min uppgift i Turismen. Sen kan jag äntligen få koppla av. Kanske börja om på Vampire Diaries? :) Låter som en toppen idé. 

Jag önskar er en fortsatt trevlig söndag!

Här har ni den!

Nu har jag beställt hem min studentklänning, förhoppningsvis! Det va den jag fastnade för så jag hoppas det passar och sitter fint på. Så idag ska jag upp till A6 för att kolla på ett par skor jag ska ha på studenten också sen är jag helt färdig!:)


Har fått fin besök!

Jag stör mig alltid när man drömmer en sån underbar dröm att man träffar en snygg kille och blir tillsammans med honom och gullegullar genom hela drömmen sen bara förstår morgonljuset allt och väcker mig från den fina drömmen. Hallå?? Han var ju SKIIIIIT snygg:( vad är oddset med det? Hatar att drömma tänker aldrig mer göra det!!
________________________________
Fick ett fint besök idag på morgonen som kunde mysa i sängen lite längre än 5 minuter iallafall. Hann ju ta en bild på henne.


Studentklänningar del 2

Nu får jag riktig panik på vad för klänning jag ska till studenten, har inte hittat nån än och det är bara 8 VECKOR kvar!!
Har hittat några styckna som jag tänkte lägga upp.
Alla är hittade på Nelly.se

 



Blev fast i den andra och tredje klänningen! Sjukt söta.

Blir det Guld eller inte?

Mina ögon håller att stängas automatiskt här hemma. Sitter och kollar på One Tree Hill men ska ta en powernap innan vi ska äta och innan hockeyn börjar. Undrar om det blir nått SM Guld idag till Brynäs eller om SAIK vinner... Då blir det kalabalik nästa match asså. Så jag hoppas Brynäs vinner ikväll. :)

Vad tror ni, vilka vinner? :)

Godnatt!

Nu har vi gjort lite varma mackor och fyllt på glasen med oboy! Kanon kvällsmat enligt mig! Hoppas ni haft en bra kväll!
Puss!


I skärstad

Sitter ute i skärstad med mina brudar och håller på med projektarbetet. Har precis fått i oss lite mat och ikväll blev det tacogratäng! Skit gott!

Ha en kanon kväll kära läsare!
Puss och kram!


Martin Luther...

Har nog aldrig haft så här tråkigt under en religionslektion innan. Sitter och kollar på en film om Martin Luther, men draw something har kommit på spåren och förstört koncentrationen! Det blir väll ibland att man kollar upp och fastnar med ögonen på bilden men inte ofta!
Nu ska jag måla vidare!

Hava a nice day!


Lyxmiddag!

Ligger som en hösäck i Jossans säng efter den lyxmiddagen vi just åt. Kanske en powernap innan vi åker in till stan igen för att kolla på hockeyn. Får se om det blir nått sm guld ikväll! Får väll hålla tummarna för brynäs!

Får fina lyxmiddag!


skola skola skola

Sitter i skolan med mina tjejer och arbetar med vårt café "Bling Bling". Vi har gjort ett eget företag på lektionen Projekt och företagande och det går la framåt hoppas jag. Caféet är väldigt fränt om man får skryta lite ;) 
Men arbetet går la inte så bra, fattar nada på vad det är man ska göra.. Just nu ska vi skriva om markndsföring och hallå här, tjena vi tjejer är la inte dom smartaste i klassen eller i skolan överhuvudtaget! Att sätta oss på ett sånt här arbete är la lite att ta i? ;) 

Hepp, om man skulle ta fram sina smarta hjärnceller (vilket man inga har) så kanske man kan komma igång. 
Ha en toppen dag allisammans! 

Puss♥

Hurtiga tjejer!

Ligger i sängen med One tree Hill på Tvn, datan bredvid mig (dock skolarbeten) och glassen på bordet. Har precis blivit klar med att plattat håret efter den långa och sköna duschen jag va värd efter en 8,6 kilometers lång promenix med Jossan! Det där va välbehövligt! Att gå den rundan 3-4 gånger i veckan skulle faktiskt inte skadat. Iaf inte fram till studenten och Alanya!!!

 


Godmorgon!

Har ni sovit gott inatt? Själv har man sovit i 6 timmar samt haft mardrömmar om falks grav :( hemskaste natten på länge! Men det hindrade inte mig till att gå till bussen 20 minuter tidigare än vanligt! Ska möta upp Frida snart sen blir det skola.
Puss


Nu är pärlan hemma!


Söndag igen!

Okej, vad gör man på söndagar egentligen? Ligger och tycker synd om sig själv för att man ska till skolan dan efter.. Vad gör man då? Jo sätter på One Tree Hill, har fortfarande på sig pyjamasen och väntar på att pappa ska komma hem med glass till mig! Så ska min söndag se ut!


Coolare än någonsin..?

Sitter På torpa hemma hos Elins syster och mamma samt hennes lillasyster! Tuva kom in med sina fin fina solglasögon och bestämde sig för att ta på mig dom! Har som sagt aldrig känt mig coolare än då!


Drar mig mot stan

Sitter hemma och väntar på bättre tider, ska om en timma skjutsa in min bror och hans kompis till stan sen sticker jag till en kompis en sväng för att prata lite.
Senare ikväll ska jag på bio med några dudes. American Pie:Reunion såklart! Är redan taggad. Så sjukt roligt att de gamla skådespelarna är tillbaka. En mycket bättre american pie!


Min nya kompis!

Häromdagen hittade jag en söt liten sak som låg så ensam i en korg på espresso house. Kändes nästan dumt att låta den ligga där, så jag tog fram den och satte den på en pall så att han övervaka oss;) en liten maskot typ? Sen helt plötsligt va han i min halsduk. Tro han ville följa med mig hem. Han va så söt, men han fick stanna i caféet. Tyvärr!


Sista dagen på praktiken!

Godmorgon alla solstrålar! Sitter i bilen och är på väg till A6 för att avsluta min sista dag på praktiken. Har med min en kaka som jag hoppas dom blir glada!


Sista dan på sista lovet någonsin!

Filip och Ellen kom hit för ett tag sen för att planera midsommar men det gick ju som det gick. Planerade att hitta på nått annat roligt, och än så länge tänker vi inte säga nått utan det märker ni när midsommar väl kommer;) wohoooo!

Just nu sitter vi och titta på american pie och äter pizza. Ett års avslut på vårt sista lov!


Twitter och Instagram

Okej alla ni som är en lika stor nörd som mig och bara ÄLSKAR Twitter och Instagram ska följa med på båda så kanske jag kan försöka och följa er också :)

Heter dannifagerberg på båda apparna :) Så det är bara att lägga till mig! Jag bits inte!

Myser med min fina tjej!

Sitter på espresso house och dricker en is chai tillsammans med Emelie! Sitter och planerar lite om midsommar!

Har shoppat lite på Ikea, inte planerat men köpte två kuddar och två örngott!


Glad påsk!


Utgång ikväll!

Sitter hos Frida och dricker lite rosé vin medan vi fixar oss inför kvällen! Ikväll ska vi först till en Förfest sen ut på krogen. Får se om det är mycket folk. Hoppas hoppas! Ikväll har jag på mig den röda blusen jag köpte häromdagen. Här har ni den! :)


Satsa på mattant?

Hejsan alla bloggknarkare. Hur är läget? Med mig är det kanon bara att min mage KURRAR nån stopp!! Och jag är ju inte på världens topp humör då, får väl tycka synd om Elin och Amanda som får stå ut med mig!

Idag har jag varit inne i stan med Lina och Fanny, super mysigt! Fick med mig en typ korallröd blusklänning som jag kan visa imon. Fick också skjuts utav Amanda in i förmiddags. Sov hos henne inatt tillsammans med Frida. Grillade lite kött, drack lite vin och spelade spel. Malin, Amanda och Berra kom ut en sväng. Vi hade verkligen inte jätte trevlig kväll! :)

Bjuder på en bild på mig och Fina Frida från igår. Vi stod i Amandas kök och förberedde maten.


2012-04-02

Nu har vi arbetat klart. Mamma smsade mig igår när jag va hos Elin och sa att vi skulle ha en "familjedag" idag. Jippi.... Aa familjedagen gick ut på att på morgonen skulle jag Fidde och mamma åka och träna på gymmet i Norrhammar, men jag är fortfarande förkyld så hoppade det sen nu ikväll var vi ute i trädgården och rensade mossa.. det va ju inte lite heller.. Va ganska trött efter det. Men snart ska jag äta lite sen drar jag till min underbara vän Elin för att spendera natten där, och imon blir det stan med mina bästa flickor Elin och Frida!

Puss på er!♥


Kvällens höjdpunkt!!

Vilken jävla snöstorm det är ute. Vad skön kom det ifrån då?? Jag som trodde det skulle blir vår men icke sa nicke. Inte en på ett tag tror jag. Jag, Elin, Amanda och Frida var ute och gick en runda i Huskvarna vid 17 tiden idag vi hade tur med vädret förutom den sista kilometern hem då snöstormen kom. Så så fort vi kom hem till lägenheten så åkte jag hem (Frös ju som en jude), så nu sitter jag i soffan med One Tree Hill igång på tvn. Börjat om igen, kan verkligen inte sluta!

Igår så åkte jag hem till Elin och Hanga på kvällen, innan dess träffade jag en kompis så vi satte oss på Waynes tillsammans med hennes lillebror och pojkvän. Super mysigt! ♥
När jag mötte upp Elin, Amanda och deras kusin Vicki så tog vi bussen direkt till Huskvarna, väntade på att Ellen skulle komma med spelen vi spelade, sen gick jag Elin och Ellen och hämtade Hangas bil, åkte och köpte lite mat på City Gross. Så det blev en Tacos- och spelkväll. Det va jätte kul och mysigt!
Efter ett tag så kom Hanga och hans kompis hem och va med o spelade Med Andra Ord. haha shit, man lever sig verkligen in i spelet.

Hanga lyckades vika pallen på mitten medans han satt på den. Haha! Det va kvällens höjdpunkt.