Varm om mitt ♥!

Gud va glad jag blev nu när jag skulle se hur många det som har läst/kollat igenom min blogg idag. Jisses vad det har höjts. Blir så sjuuukt glad!♥♥ Ni är så fina som läser eller bara kolla igenom. Skit samma vad ni gör, blir bara så glad att se att det är så många som läser (även om det är dålig uppdatering)! Så nu kanske jag kan ändra på det så kanske vi kan fixa in lite mer läsare!? Nu har jag ju fått tillbaka min Iphone, så jag kan ju bligga via den appen. Men den krånglar så mycket, ibland kan jag inte få upp några bilder!? :S Nån fin människa där ute som vet varför den håller på så? (a)


I det fina vädret som vart i Jönköping idag har jag haft praktik, åh hjälp vad mycket folk det kom. Underbart!! så vi haft fullt upp, men det är alltid lika roligt! Efter praktiken åkte jag in till "Ladan" och mötte upp Amanda och Jojjo för att titta på Hockeyn. Men det va la inte så mycket att se, dom förlorade ju! Jäklar Hv asså!!

Men detta inlägget får nog avsluta denna kvällen. Ska snart sova hade jag tänkt, får la bli ett till avsnitt av 90210 innan jag lägger ner huvudet på kudden!
Ha en kanon kväll! Massar pussar!♥♥



Good Feeling!

Hejsan på er! Allt bra? Med mig är det kanon. Idag hade jag praktik från 10.30 - 17.30. Chefen ringde och väckte mig vid 09.20 i morse och frågade om jag kunde komma in tidigare och hjälpa henne (skulle egentligen börjat 15 och slutat 20). Så snäll som jag är gick jag upp, gjorde mig klar sen skjutsade mamma in mig så jag var inne lite innan halv elva. :) Men vad gör man inte för dom? Så kul att ställa upp för nån som blir så glad när man kommer! :) + i kanten också att jag trivs sååå sjukt bra! Blir jämt glad när jag kommer/är på väg och ledsen när jag går. Man får ju träffa sådanna underbara kunder varje dag, en helt underbara känsla!

Så idag efter praktiken mötte jag upp Amanda och Jojjo. Vi satte oss på Espresso House en liten stund och drack Chai Latte. Det sitter då aldrig helt fel! Dagens höjdpunkt varje gång man kommer till praktiken. Det är så jag börjar dagen för att sen klara av den ;)



Söndagsmys med Amanda!

Är hemma hos Amanda och ha lite söndagsmys! Imon är det dags för praktik igen, då jobbar jag mellan 15-20. Ska bli jätte kul att se hur det är att jobba på kvällen!:)

Idag har ju solen skinit, som jag hoppas ni inte har missat! Helt underbart. Tog bussen in i eftermiddags till Amanda. Så ikväll har vi gjort pannkakor och käkat som aldrig förr! Snart börjar ju träningen så då jäklar!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1674600/images/2012/pic_191348929.jpg" class="image">


Hockey på Ladan!

Ligger hemma hos Ellen och väntar på att hon ska sminka sig klart. Vi ska snart bege oss ner till stan för att kolla på hockeyn som börjar 16.00!
Så under väntetiden myser jag med Space lite!
Hoppas ni får en toppen Lördag med massa mys eller kanske alkohol!;)


Praktikdag 3!

Nu har dag 3 av praktiken gått! Och jag har super kul, och som ni märker så blir det inte många inlägg eftersom jag är borta hela dagen. Och det med tidsinställda inlägg kan ni glömma, haha glömmer bort det hela tiden! Men ska försöka. Men bli inte arga om det inte kommer ;) men jag är jätte glad att se så många läser bloggen även om det är många inlägg jag skriver nu ! Ni är super söööööta! Massa kärlek till er!!!


Dags för första dagen!

Godmorgon sunshines!! Sovit gott? Inatt kunde jag iallafall sova "normalt" somnade typ elva, väldigt tur att jag ska gå en bit till bussen så hinner jag piggna till.
Idag är det då första dan på praktiken. Jag är inte så nervös nu men det kommer väl så småningom..  (a)
Som jag sa igår blir det ju inte så mycket bloggande idag, men resten av veckan tänkte jag typ lägga in tidsinställda inlägg så slipper det bli så tråkigt.. :) 

Ha en kanon Tisdag allihopa!
Puss♥

Nyvaken Daniella!


Are you ready?

För det är jag, har nyss kommit ut från en härlig varm dusch. Ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova lite. Imorgon blir det första dagen på praktiken. Ska bli riktigt roligt och väldigt intressant. Så imorgon kommer det inte bli nån uppdatering under dagen utan det kommer nog på kvällen :)

Nu är jag redo!!
Hörs imon sötnosar.
Puss!♥

Denna bjuder jag på!


Hoodie Buddie

Heejsan alla goa och glada. Förlåt för dålig uppdatering idag och igår.. Känner mig riktigt handikappad när jag inte har min Iphone längre, jag brukar ju blogga från den när jag är i skolan då jag inte har tillgång till någon data..
Men det har inte hänt alls mycket idag för min del.. Hade fotografisk bild i skolan, eftersom vi har individuellt val på måndagar. :) Den lektionen va lite speciell, satt med massa tidningar o klippte ut massa bilder (eller massa och massa det blev två bilder för min del..) för vi skulle göra ett collage om vad vi brinner för..typ.. Jag har ingen aning om vad jag brinner för... Så jag hade lite problem med att komma på vad jag skulle göra för nått så det fick bli sommar. Kul liksom..?

När jag kom hem la mig direkt i sängen och satte på 90210. Somnade halv 2 inatt, eftersom jag vände på mitt dygn under lovet kunde jag inte sova inatt. Jag blev väldigt förvånad att jag orkade gå upp klockan 06.30 idag...
Men i allfall när jag kom hem läste jag lite på Paows blogg (hon skrev ytterligare ett inlägg om sina hood tröjor) och jag är så kär i hennes egna hood tröjor... Jag är så sugen på att köpa en sån! Men är det nån av er som äger en sån? Funkar det bra, assa hörlurarna?

Så här kul har jag just nu

......


En riktig härlig baksmälla

Igår va det en riktigt rolig kväll och det får man väll sota för idag. Blåmärken över hela kroppen nästan, jäkla trappa som skulle vara i vägen när jag skulle ner och dansa. haha det borde nog sett jäkligt roligt ut för de andra som typ hjälpte mig upp från trappan och för dom som va runt omkring...

Ikväll blir det en lugn kväll, har bestämt mig för att jag ska ha några vita helgen framöver. Får se hur länge det håller, ett bra tag hoppas jag!
Melodifestivalen får hålla mig sällskap ikväll och förmodligen Filip och Ellen :)

Ha en fin lördag mina kära läsare!
Puss♥


Sak man gjorde som liten

Hittade denna roliga Sms listan på Dessies sida och kom ihåg då jag precis startade min förra blogg att jag också gjorde en sån lista. Ganska små roligt faktiskt.

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
”Jaaa, tänkte på den filmen också!”

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
”Jaha, trodde du skulle med mig och elin till A6 nämligen”

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
”haha, ah o vi ska vara där så är det ju ganska svårt eftersom han liksom bor där duvet”

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
”Elin?”

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
”Ja men det är ju bra!”

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
”när o var?”

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
”Kan man lugnt säga vaa!”

8. Vad vill du höra mest av allt?
”okej”

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
”Nej.”

10. Din romantiska replik?
”Är bion bra eller?”

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
"haha, nu ska inte du vara sån"

(Detta va min allra första mobil, jag och mina kompisar kallade den för "Mens telefonen". Med tanke på att det va en Siemens mobil)

HV71 in my ♥

Drar mig mot bussen nu för att titta på Hockey med Daddy♥
Hörs senare, gotta rush!


Har haft några styckna

under min tid som bloggare










Den som är längst upp va min första. haha

Once Upon A Song

Har suttit mestadels av kvällen och gjort om min header. Och det blev en del tills det blev den jag har nu. Har inget tålamod när det kommer till att göra saker själv. Men nu fixade jag det.

Medans jag höll på med headern har jag tittat på A Cinderella Story 3. Den va faktiskt lika bra som dom andra 2 filmerna, så den rekomenderar jag starkt!!


Jesper Nohrstedt♥


Mitt 1000:de inlägg

Nu är jag äntligen klar, 750 påsar och 6,5 timma senare. Så jag ska lägga mig i sängen och titta på Gossip Girl nu och fira att detta är mitt 1000:de inlägg ;) det skålar vi med en stor glasskål!! :) Det fötjänar jag efter en dag med massa papper och påsar!


2012-02-15

Morsning korsning. Har varit ute med vovven nu på morgonen i den gigantiska snön. Det har kommit typ 2 decimeter inatt känns det som, så man får kämpa sig fram i skogen.. Jag hade hoppats på att snön skulle försvinna nu på lovet men den viljan gick ju inte igenom.

Så idag kommer jag sitta hemma framför tvn och arbeta med alla dessa flygblad :) 200 är klara, 500 -600 kvar..
Wish me luck!♥





Nu börjar jag räkna ner dagarna

tills Emelie kommer hem, vilket är på söndag. ÄNTLIGEN!! Nu har hon vart borta en evighet känns det som. Okej 2 veckor kanske inte är så länge men 2 veckor utan henne känns verkligen som en evighet..

Gjorde den vackra bilden nyss med en massa olika seriösa och oseriösa. Jag hoppas ni ser vilka som är vilka!


Hålla mig sysselsatt

Pappa kom ner med en stor överraskning, bokstavligt talat en stor överraskning. Alla hjärtans dag kunde inte sluta mycket bättre än en mysig filmkväll med Ellen. Pappa var ju tvungen att komma ner och göra den ännu bättre! Imorgon kan jag säga att jag kommer vara sysselsatt med arbete. Nu kommer det en bild på den otroligt stora överraskningen.

SUPRIIIIIIIIIISE!!!


Varje flygblad ska ligga i varsin påse, och det är mellan 700-800 flygblad. Jag kommer verkligen ha en otroligt rolig dag imorgon. Det bästa är att jag och pappa ska gå runt på Torsdag och dela ut alla :D Men ett bar sätt att tjäna pengar på i alla fall ;)

Hörs imon fina läsare.
Hoppas ni haft en fin och mysig dag. Puss och Kram♥

I Just Want To Break Free

Detta har vart en väldigt skön Alla Hjärtans Dag med massa mys i sängen framför Gossip Girl.
Har letat lite campingar till Midsommar, vi är 6 styckna ungdomar som ska åka iväg och ha "The time of our Lives". Ska bli jätte roligt att åka iväg med husvagnen tillsammans med mina fina vänner! Vi funderar på att vara borta i 1 vecka så vi får väl se hur det blir :)


Snart kommer Ellen hit så ska vi åka in till stan och köpa lite Alla Hjärtans Dag mys sen får det bli en kväll med massa Romantiska filmer. Det kan nog inte bli en mycket mer finare och bättre dag. ♥
Hoppas ni haft/har en kanon Alla ♥ Dag.

Puss o Kram♥

You Can't Change What you Once Had.


Alla hjärtans dag!

Godmorgon på er. Ligger hemma i sängen Forever Alone och tittar på Gossip girl. Idag är det ju Alla ♥ Dag och den ska jag spendera tillsammans med Ellen. En mysig Alla hjärtans dag ska det bli med massa kärleksfilmer och geléhjärtan! :)
Hur ska ni spendera er dag? Mysig middag kanske? :)

Massa massa kärlek till er! Puss


2012-02-13

Godmorgon finisar. Idag lyser solen ytterligare i Jönköping, men minusgraderna har kommit tillbaka. Jag ska snart gå in i duschen och bege mig in till stan för att träffa Elin och Amanda. Om graderna hade varit i + tecknet och snön borta så hade man kunnat sitta ute, gud va jag längtar till uteserveringen.
På tal om uteservering så ska jag praktisera veckorna 8-13 på Espresso House på A6 så har ni vägarna förbi kom gärna in. :)

Idag har jag haft mitt körkort i 2 månader. Wohooo. Shit vad jag rockar!

image description

(Dagen då jag fick mitt körkort!)

Mysigt gosigt och helt underbara!

Är hemkommen från en biokväll med Ellen, Linus och Anton. Lite spontant men det är alltid lika kul, ikväll blev det "En gång i Phuket" och jäklar va bra den va. Hade bara lust att ta tag i Peter Magnusson och kyssa han rakt på munnen! Nu är jag helt förälskad på nytt. Är det ens acceptabelt, det är väl säkert bara jag i hela Sverige eller rättare sagt världen som skulle vilja ta tag i hans fejs och kyssa honom. Eller? (a) Istället för att bli (för stunden) förälskad i unga snygga killar som är med i alla ungdomsfilmer så kommer jag med "Peter Magnusson" hahaha Oh my god!! Jag är helt rubbad...

Men nog om detta (GLÖM ATT JAG NÄMNDE DET!!), idag fick jag med ett par mysiga och gosiga tofflor hem från Åhlens (50:-) . Helt underbara är dom. Tyvärr fanns det inte rosa så det fick bli ett par röda. Men dom är lika mysiga ändå. Så nu ska jag mysa ner mig i sängen med dom!


Sov så gott mina fina läsare!
Puss♥

Jag förbannad? Pfttt nej....

Woohoooo sitter hemma i sängen medans Emelie ligger o sover så gott bredvid mig. Jag fick ju hem min mobil igår efter att den har varit på lagning sen helt plötsligt fungerar inte nätverket så jag är tvungen att återställa!!!! den, och allt kommer försvinna igen!!!

Jag är inte så speciellt glad så jag bloggar mer när jag har vaknat igen och förhoppningsvis fått igång mobil h-vetet! :)

Puss♥

Städerskan Juanita

Nu är jag äntligen tillbaka i skolan, och alla har verkligen saknat mig!! (eller inte..?)
Idag håller jag, Frida och Elin på att spela in vår film till projekt arbetet. Har nog aldrig haft så roligt! Haha!!
Jag då spelar en städerska och jag har nog aldrig varit med om nån så sjukt dålig skådespelerska.. Haha
Jag skulle jätte gärna vilja visa er hur scenen är men eftersom vi inte har klippt och grejat med filmen så får vi nöja oss med en bild istället! ;)


Suuuuper Glaaad med stort S

Hejsan på er! Nu är jag en glad och normal tjej igen. Fick min mobil idag, och jag är suuuuuuper glad!! Synkroniserade mobilen innan och insåg att jag hade 154 appar :S hur man kan ha så många det vet jag inte... hehe (a) Så jag fick tillbringa en stund genom att radera några styckna, och med några styckna menar jag typ 120 utav dom 154.... Rolig kväll, njae inte så! Men nu har jag den äntligen och det känns UNDERBART!!
Så imon ska jag upp till A6 och checka efter ett skal som är bra för mobil så jag inte tappar den igen (a) hihi....

nu ska jag skjutsa hem Fiddes kompis sen ska jag sooova. Hörs imon finisar.

Puss ♥

2012-02-09

Godmorgon solstrålar. Är hemma idag också men det blev inte så lång sovmorgon som igår. Idag fick jag gå ut med vovven på morgonen (mamma och pappa är på väg till vår härliga huvudstad). Var inte ute på hela dagen igår så det va väldigt skönt att få komma ut i den friska luften.

Idag ska jag åka in till skolan för att hämta min studentmössan som kom i förrgår, men jag va så jäkla clever så jag glömde ju den i skolan. Det va la bara för jag hade så bråttom efter att jag hade haft ett så kallat "prov" och bara ville hem till sängen..
En bild på mössan kan ni få senare eller imon! Måste bara hämta min bäbis först innan jag kan ta bilden. Och men bäbis menar jag min mobil som har blivit till en helt ny Iphone. Wiiiie!!


Ett flyg till New York? Ja tack!

Fick äntligen en kick i baken för en stund sen som fick mig att dra mig upp till duschen. Den va väldigt välbehövd. Men det gick inte ens 5 minuter efter att jag hade duschat då jag ligger i sängen igen. Tittar på Gossip girl (som om det va en nyhet?), fundera på att flytta till NY och bli en diva. Kanske när jag blivit mer frisk och orkar gå upp från sängen. En flygbiljett kostar dock bara 4601:- fast då är det ju bara flygstol fram och tillbaka, men fatta va najs!! Nån som ställer? :D
Jag får väl fundera på förslaget medans jag ligger som en utslagen människa i sängen och titta på Gossip Girl och drömmer mig bort bland de heta killarna på New Yorks gator!


Hemma från skolan.

Vaknade nyss och insåg att jag har sovit 13 timmar inatt. Så mycket har jag nog inte sovit på Jäääättteeee länge. Ganska skönt men hade varit mycket skönare om jag inte hade vart sjuk samtidigt. Som ni kanske förstår då så är jag hemma från skolan idag, så jag kan bli frisk till helgen.! Passar på att titta på Lady och Luffsen 2 nu när jag är hemma, då känns det verkligen okej att titta på tecknade filmer när man också blir ompysslad av mamma ;)



7 Februari 2012

Hejsan finisar. Kom nyss hem från skolan och är helt slut i kroppen. Börjar bli sjuk och den valde att komma vid fel tillfälle märker jag. Har snart hostat sönder mina lungor och det kommer väl inte dröja innan njuren eller levern kommer upphostandes från munnen!? ;)
Så ikväll ska jag ligga i sängen och titta på Gossip Girl sen imon är jag hemma från skolan. Jag har inte tid att bli sjuk.. Däremot har jag tid att ligga hemma och titta på Gossip Girl men att vara sjuk är bara jobbigt :(



Världens bästa hund!

Fick ett fint besök utav Fenya en liten stund medans jag tittade på Gossip Girl. Hon hoppar upp i sängen, går runt lite, bäddar sen lägger hon sig ner och gör en sån stor suck. Sötaste vovven ever! Synd bara att hon inte ligger i sängen mer än 5 minuter utan att springa upp och se vad husse och matte gör i köket (en plastpåse prasslar).


Har ni några tips?

Ligger i sängen, vilket jag har gjort hela dagen. Eller ja, jag har gjort en tårta till Mammi som fyller år idag. Den blev ätbar i alla fall och godkänd. Konstigt, jag köpte en värdig tårtbotten nere på ica, kanske därför den va ätbar? Aja, den kanske hade blivit slängd i papperskorgen om jag hade gjort en precis egen ;) Jag hade inte blivit förvånad!

Imon börjar en så kallad "Mål vecka" i skolan, 8-15 varje dag... Det bästa med målveckan är väl att man får gratis frukost varje dag. Trodde faktiskt inte skolan hade råd med det, med tanke på att vi fick städa utanför skolan häromdagen, dom kan inte ens bjuda på en kopp kaffe och frukost. Så det ska bli intressant och se hur det blir :) Kommer väl få lägga en femma eller en tia för frukosten, nu återstår det att se.

Men i alla fall och ligger och fundera över vad man kan se för Tv-serier. Har ni några tips?
Håller på att checka Gossip Girl nu, men efter den? Jag älskar serier så ni får gärna lämna lite tips :)

4 Februari 2012

Hej på er. Hur mår ni? Idag är jag riktigt trött. Går dagen hade kunnat bli lite bättre men det blev som det blev. Vart lite småtråkig men det får man väl ta ibland. Var på förfest hos Josse och där va det som det alltid är med dom, galet. Gick till Amor och Centrum på kvällen och ja vad har jag att säga om det, inte ett skit. Det va ju dock roligast på Amor, centrum va riktigt tråkigt igårkväll. Ingen bra musik, inga snygga killar ;) och knappt nått folk. Hallå eller, bara för det är kallt ska man inte sitta hemma och deppa. Kom igen Jönköpingsbor, lev livet lite!! Tråkmånsar!

Nu ikväll blir det bara en massa mys framför Gossip Girl så jag kommer nån vart. Vill så gärna börja med O.C snart, så jag får väl ligga uppe på nätterna och titta på GG.


Två sanna vänner!

Nu har jag tagit bort ALL musik på mobilen och lagt över lite mer nyare och bra låtar, så slipper jag sitta på bussen imon och skämmas över låtarna jag lyssnade på för 2 år sen! ;)

Vad mer jag har gjort ikväll är inte mycket. Kollat på Gossip Girl och vart nere på affären och köpt Ben & Jerry glass. Så spenderade jag min kväll, medans mamma och pappa va på Kinnarps och tittade på lillebror när han spelade match. Läskigt att vara hemma själva på kvällarna nu för tiden när alla inbrott är :S blääää

Detta blir sista inlägget för idag, ska lägga mig om en liten stund.
Sov så gott mina änglar!

Puss♥

Min nya mobil...

eller ja för en vecka framåt. Iphonen är på lagning, så jag kommer få en ny nästa vecka. Längtar alla redan efter bebisen. :( Hur ska jag kunna leva utan min bebis i EN HEL VECKA! Jag fattar ju för fasen inte ens hur min GAMLA mobil fungerar och det har inte ens gått ett år... Herrejisses. Mobilen kommer nog ha blivit slängd in i väggen många gånger innan veckan är slut..

Lägg märke till den "snygga" tajmingen på väggen..


1 Februari 2012

Godmorgon finisar. Idag är det riktigt kallt ute, va ute med hunden en sväng nu på morgonen men ställde mig i en varm dusch så fort jag kom innanför dörren, vi har -14 här hemma idag. Så idag blir det nog vinterajckan som jag knappt inte andvänt på hela vintern. Buurrr!

Ska få i mig lite frukost sen sticka till bussen.
Ha det toppen!

Puss!♥