Ny Design

Då va designen typ klar, bara lite småsaker kvar. Jag är svin dålig på att göra min blogg snygg och jag blir aldrig nöjd så är det nån som är riktigt bra på att göra bloggar riktigt snygga så får ni gärna höra av er! Uppskattar verkligen det isf! :)

Nu ska jag försöka blogga mer än vad jag gjorde innan och lite mer roliga bilder ska komma in hade jag tänkt :) Börjar med imon ;) hihi

Ha det toppen så länge, det vet jag att ni kommer ha!

Puss♥

NY DESIGN KOMMER!!

KOMMER TILLÄGNA NÅGRA DAGAR NU ATT GÖRA OM MIN DESIGN! BEHÖVER GÖRA LITE ÄNDRINGAR. HOPPAS PÅ ATT DEN BLIR KLAR SNART MEN JAG SPARKAR MIG I RÖVEN FÖR ATT KOMMA IGÅNG OCH BLI FÄRDIG MED DET! FÖRSÖK ATT HA TÅLAMOD, SOM JAG MÅSTE HA!

PUUUSSS PÅ ER! ♥

Känner mig på topp!

Har nog aldrig känt mig så här glad på jätte länge. Känner att jag orkar mer, att jag vill mer än vad jag gjorde innan. Vet inte alls vad som hänt men det känns helt kanon. Har ni nån gång kännt att ni kommit ner i en svacka då ni verkligen mår skit dåligt, ni kan inte prata med nån om dina problem, ni kommer till skolan/jobbet som en helt annan person, ni bryr er inte ett dugg om vad som händer runt omkring utan bara på det som händer just dig? Så har jag kännt ett bra tag nu. Och idag (känns det som) har allt vänt upp och ner. Underbart!

Så ikväll blir det en lugn och mysig kväll framför One Tree Hill med tända doftljus. Ska bara ta det lugnt och inte tänka på nått.


Världsbäst!!

Är nog bäst på att bädda, eller vad säger ni?;)


Nu är den äntligen på plats..!

Hej alla kära! Idag har det varit en väldigt bra dag (Än så länge). Mötte upp Elin, Elin och Amanda på stan. Satt på Waynes och mös en stund. Vi åkte sen vidare till Elins lägenhet och väntade på att min buss skulle gå. Sen ringde mamma och berättade att min säng äntligen har kommit, så mamma och pappa åkte och hämtade den medans jag och Elin Lundström åkte hem tillmig och letade resor sen kom den ÄNTLIGEN hem!! Så inatt kommer jag sova som en prinsessa(a) Nån som vill joina? Ne okej, jag skämtade faktiskt.. Inatt ska de bara vara jag som inviger sängen!


I've got a Hangover!

I've been drinking to much for sure.. Och det märker man idag. Men det va en rätt okej kväll igår.. Hade väl kunnat bli lite bättre, men det blir vad man gör det till ;)
Vi hade först förfest hemma hos elin, sen åkte vi in mot stan då jag va så jäkla clever och glömde mitt körkort. Så han som körde in mig och Elin var tvungen att åka tillbaka till lägenheten så jag kunde hämta mitt körkort. haha jag hade nog inte huvudet på skaft igår ;)



Bloggen fyller 2 år!!

Idag är det exakt 2 år sen jag startade denna blogg, hur har jag orkat? Haft många dagar under dessa två år då jag funderat på att lägga av med bloggandet, men när jag väl inte har nått att göra så går jag in här och gör ett inlägg. Väldigt kul att se att mina besökare har blivit fler! Jätte roligt, så därför fortsätter jag så får vi se när jag slutar ;)


Tröttast i stan...

Trött, tröttare och tröttast är jag idag. Lyckades till och med somna på bussen på väg hem från skolan. Va ett tag sen jag gjorde det, haha. Så det första jag gjorde när jag kom hem va att laga mat sen sova framför tvn. Och det gjorde jag också. Slocknade direkt. Så jag har legat i princip hela eftermiddagen och kommer förmodligen ligga hela kvällen framför One Tree Hill också :)

Sweat Dreams or A beautiful Nightmare!

Jag är nog USEL på att blogga, måste skärpa mig nu! Har ju en massa bilder att lägga upp så varför passar jag aldrig på att blogga då? Åh damp på mig själv!! Så aja jag får väl ta och skylla mig själv och ta tag i detta.

Inatt sov jag hos Elin tillsammans med Frida, hade en jätte mysig kväll med massa film. Vi tittade bland annat på "Dumpad", sån otroligt rolig film. Så vi köpte lite billys pan, lasagne och pasta sak och mös framför tvn.



Just det, Bosse va också med och tittade på filmen. Som också gillade att ligga på min nacke i natt. hihi


Tagga tagga tagga UTGÅNG!!

Sitter hemma med mina älskade flickor! Ikväll blir det utgång för våran del och vi är riktigt taggade.! All in ikväll eller vad säger ni ? ;) Hoppas på att alla snygga killar är ute ikväll!!

Hoppas ni har en awesome kväll som jag! Puss på er♥

Världens sötaste hund! (Efter Fenya)

Ska snart sätta på mig lite smink on my face sen kommer Emelie om en liten stund och hämtar mig så sticker vi på hockey. Innan hockeyn ska vi käka lite, magen typ dör snart här hemma. Har levt på risifrutti idag. Kanske inte världens bästa måltid under en hel dag.

Imon är det ÄNTLIGEN FREDAG!! Då blir det utgång med mina brudar. Så imon ska vi allt köra, har inte varit ute på 1 månad. Sick I know!
Vad ska ni hitta på imon, utgång för er kanske ? :)


ÅRET 2011.

Va inne och läste några bloggar och eftersom jag är URSEL på att uppdatera min blogg så tänkte jag svara på dessa frågor om 2011 som jag hittade på Rebeccas blogg. Jätte söt tjej som jag känner, gå in och läs hennes blogg vettja :)

Hur har året 2011 varit för dig? - Förmodligen kommer 2012 bli bättre!
Bättre än förra året?  - Ja absolut!
Har du träffat några nya vänner? - Många underbara vänner!
Någonting du aldrig kommer glömma 2011? – Det som hände 2011 stannar vid 2011…
Har du flyttat under år 2011? - Nepp
Har du hittat en ny låt som du älskar? – ehm… jag under 365 dagar har man nog hittat en del!
Isåfall vilken? – Ska jag skriva upp alla kommer jag tillslut skriva en roman!
Har du druckit alkohol? – Ja, om jag inte minns fel ;)
Har du rökt? – Japp, och det ångrar jag!!
Har du snusat? – Blääää usch nej, luktar ju bajs.
Har du kysst en främling? – Ehm.. Aa


KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2011? – Den har la varit bättre
Hur många var du riktigt kär i ? – Under 2011, 1 faktiskt.
Har du varit kär? – Ja, det har väll alla varit nån gång i livet.
Har du sagt jag älskar dig till någon? -  Ja, många gånger.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Jaa aa J
Har du haft något förhållande 2011? – Nepp


SORG&HÄMD.

Har någon i din närhet tagit självmord?
– Nej men nästan.
Har någon i din släkt avlidit? – Nej, tur det!
Har någon i din närhet dött? -  Nepp
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? – Nej, varför skulle det vara nödvändigt?
Har du varit i slagsmål? – Nej.. håller inte på med sånt. Bara töntigt när tjejer är med i slagsmål


PERSONLIGT.
Har du gjort? – huh? 
Har du skämt ut dig? – Ja, vem har inte? ;)
Har du ljugit för en vän? – Ja, och det är nått jag ångrat många gånger.
Har du varit ute en hel natt? – Japp, sommaren får gäääärna komma tillbaka
Har du blivit tagen av polisen? – Ne faktiskt inte, och det kommer förhoppningsvis inte hända heller.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? – Jaa aa alltid lika mysigt!
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? – Absolut! <3


SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på?
- Bäckadal
Har någon varit elak mot dig på skolan? - Nej!
Hatar du någon på din skola? – Nepp

Har du gjort något framsteg? – Ja gud ja!
Har du haft alla rätt på ett prov? – hahaha… ehm nej


VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? – Ja massa!!
Har du förlorat en vän? – Hon har ju inte dött men jag har förlorat henne som kompis.

Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Aa J
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej
Har du ljugit för en bästavän? – Nej jag ljuger inte för mina bästa vänner.
Har du haft en relation med en vän? – Relation? Inte mer än vänskap.

Har du många killkompisar? - Jaa, och det är glad över!
Har du någon vän som fått barn? – Nej
Ser du fram emot 2012 ? - Ja, detta året ska bli det bästa någonsin!! BRING IT ON!!



<3


Svensk Klassiker

Hallojsan på er! Söndag och det betyder att en del utav ungdomarna är nu bakis, som tur va är inte jag en utav dom! Blev inget drickande alls i helgen. Istället åkte jag, Ellen, Filip, Jonna och LB ut till Falks Grav mitt i natten. Eller vi försökte iaf, kom aldrig fram! haha åkte vilse ute i skogen. Och jisses va läskigt det va. Så nu ligger jag hemma och försöker glömma den läskicka resan igår genom att titta på Snålvatten och jäkelskap!


Tips!

Godmorgon!! Sovit gott? Vet inte riktigt hur jag ska svara på den frågan. Har vaknat varannan timma inatt av att det har varit hur jävla varmt som helst :O Ändå sov jag med öppen dörr!! Oh God help me! Nej jag är inte religiös eller något men vem ska jag annars be om hjälp från? :(

Igår la jag ju på lite ansiktsmask, det va hur skönt som helst. Tror jag ska ner till stan och köpa mer imon :) Har ni några tips på bra ansiktsmasker som luktar gott? :) Är helt beroende av det just nu så måste ha mer mer mer!
Jag har iaf ett litet tips till er som har en hy som är torr och blir lätt skadat som min. Jag använder på kvällarna en nattkräm från Mary Kay som hjälper jätte mycket. Krämen är ganska fet så du behöver inte mycket att smöra in med. Men hyn blir verkligen len och fin. Pröva gärna den:) Jag är jätte nöjd!


Egen stund med mig själv.

Nu är ansiktsmasken på och glassen redo att bli uppäten, ljusen är tända och nu kan jag få mysa ner mig i sängen helt själv i lugn och ro. Ska alldeles strax köra hem mormor och morfar. Så nu får jag njuta till det ordentligt.


Mysig Torsdagskväll

Nu är mormor och morfar här hemma hos oss, hämtade dom för 1,5 timma sen. Ikväll bjöd vi dom på Tacogratäng och det satt inte helt fel. Skulle egentligen åka och hämta min lillebror från träningen nu men han ska tydligen fortsätta träna till 22:30 så jag passar på att smeta ut lite ansiktskräm i fejset och gosa ner mig i sängen framför One Tree Hill med mina två fina vänner Ben & Jerry! :)

Hoppas ni får en fin kväll. Ta hand om varandra!♥


Vilse i skogen vandrar jag omkring

Medans nästan alla tjejer och killar håller på att planera utgång ikväll så ligger hemma med plugg framför Vampire Diaries. Kan nog inte bli bättre. Har legat och pluggat nästan hela dagen, har sökt jobb och varit ute och gått en långis med vovven. Gick runt i en och samma ring ett x antal gånger. Vem kom på att göra fler små stigar inne i denna skog? Räckte det inte med de vi hade innan? Ganska jobbigt när man inte har gått den rundan på evigheter.

(Bjuder på denna otroligt snygga bild på när jag va blond, eftersom jag har bildbrist)


New Years Eve

Dags att åka in till stan igen för lite bio med Tjosan. New Years Eve får det bli ikväll. Nån som har sett den som tyckte den va bra? Påminnde den om Valentine's Day? Det känns nästan som det. Bussen går om 20 min så får la springa upp till Jossan innan jag blåser bort i ovädret.
Ha en toppen kväll!


Filmkväll med mina brudar

Sitter hemma hos Emelie med Ellen också. Blev en filmkväll tillsammans med Sharpays fabulous adventure ;) japp, bra början det blev. Men lite rolig va den det erkänner jag men överdriven. (A)
Har ni några tips på bra filmer? :)


2 Januari 2012

Godmorgon sleepyheads. 2 Janurari idag, känns verkligen inte som det. Det är som om årstiderna har typ bytt plats med varandra, så man skulle kunna tro att det är Mars månad eller nått sånt. :) Sktisamma snart är det sommar :D eller man kan ju önska det.!

Menmen, idag blir det en sväng till A6 med mina brudar Emelie och Ellen. Så ska snart upp i duschen och fixa mig. Ska lämna in mina lilla bebis på lagning förhoppningsvis idag :( den gick lite sönder på Nyårsafton :( buhuu!



Ett nytt år framför oss

Ett nytt år med nya möjligheter eller kanske utmaningar. Gårkvällen blev skit bra. Va först hemma hos Ellen med Frida och Elin och lagade 3-rättersmiddag. Runt 8 tiden kom Filip och hämtade oss och körde oss till Huskvarna där festen va. Tolv slaget kom och alla va typ galna inklusive jag ;) Sen kanske runt 2 tiden drog vi hem och jag bröt mitt nyårs löfte efter 3,5 timma. Smart move Daniella. Men imon ska det börjas med träning iallafall.