Är nere i Halmstad igen!

Igår kom vi ner till bästkusten igen jag och Amanda. Åkte direkt ner efter jag hade slutat jobba. Idag har vädret varit lite wierd.. Solen sken kanske i två timmar sen kom ett oväder som bjöd på åska, blixtrar och massa regn. Så ikväll är vi hemma, och vi har knäppt första cidern:) maten är snart serverad också! Hoppas ni får en kanon måndags kväll! ❤


Slutet av minisemestern

Är nu hemma efter en fullproppad dag. Först blev det en sväng till Tahesjön med mina finisar. Solade men badade dock inte, va jäkligt kallt när man doppade fötterna.. När jag kom hem bytte jag om och stack in till stan med Emelie, hon gick runt på stan under tiden jag var på personalmöte. Mötet var en timma långt och när jag var klar där gick vi till piren och satte oss. God mat beställde vi in och det var riktigt mysigt när solen låg på:) Men nu är det slut med det roliga, det är dags att gå tillbaka till det andra roliga på jobbet:)


I feel like doing some bad things tonight.


Jag lyckas med allt...

Godmorgon! Nu är jag hemma från några dagar i Halmstad med Amanda:) hade jätte kul där nere:) var ute på krogen i onsdags och det hindrade oss inte att gå ut igår, fast i Jönköping :) Snubblade i centrum trappan, Jag lyckas alltid! Så idag är det ett stort blåmärke på smalbenet samt skrap/brännsår. Ajaj, får lägga av med sånna dumheter! Men idag blir det nog en slappardag framför Tvn med Jossan:) inväntar chokladpuddingen i kylen, sen är det bara att se vad dagen har att bjuda på:)


Fin soluppgång

Solen skiner här i Halmstad men ändå ligger vi inne i husvagnen;) ikväll hoppas vi på att solen skiner för snart ska vi blanda första drinken :) Bilden är från igår morse när jag jobbade! Härligt fin soluppgång:)


Härliga Halmstad!

Nu är vi nere och solen sken nått så fruktansvärt när vi kom ner vid 18 tiden! Det där var ett skämt men hade önskat att det var så! Regnade gjorde det och våra "kära" vänner åskan och blixten har varit på besök ikväll. Inte så roligt, höll för öronen för det mesta! Men överlevde gjorde vi! :) Ikväll har vi käkat borta på pizzerian det blev också en cider till:) härlig semester!


Godmorgon!

Solen skiner och jag är på väg in till jobbet. Typiskt att det ska vara sol när jag jobbar:( svär till Gud att det kommer regna nere i Halmstad när jag och Amanda ska ner dit på måndag:( Snart börjar jag jobba, ha en kanon dag! Puss❤


2012-07-12

Hejsan på er! Sitter hemma hos min kära moster och har ätit en jätte god lasagne. Mormor, morfar och Pia (min andra moster) är också är. Mormor blev så glad när hon fick sin present. Har jobbat idag, fick inviga min namnskylt idag;) har äntligen fått den så nu slipper jag "hej jag är ny på jobbet skylten" .. Haha!


Grattis Världens Bästa Mormor!!

Godmorgon mina solstrålar! Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag jobbar just nu. Direkt efter jobbet ska jag åka till min moster där mormor jag morfar kommer befinna sig. Min fina mormor fyller år imorgon! Dom vet inte om att jag ska komma dit så det ska bli en överraskning :) Har köpt en fin liten present till henne.
 
Vad tycker ni? :)

Fått paket från Kina

Och väl inpackad var den också, kunde nästan tro att den var inbrottsäker!? Men iaf ni kanske är lite nyfikna på vad det kan ha varit för något. Det kan jag säga att både jag och Fenya var. Men i paketet låg iaf min nya plattång/locktång 2i1. En ROSA så klart!! =D ska bli kul att se om den fungerar ;)


The First Cut Is The Deepest

Okej, solen skiner och jag sitter inne och tittar på Vampire Diaries. Hur udda är man inte då? Men ska fixa håret aldelles strax, anledningen till att det blir så få inlägg om dagen/veckan är för att Blogg.se appen fungerar inte i min mobil... Varför det har jag ingen aning om.. den har varit ganska krånglig ett bra tag, bara jag som är lat och inte orkar göra nått åt saken ;)
 
Vad händer annars då?
Jag ska som sagt strax fix tilk mitt hår innan min kära vänner kommer på besök. Linus hade lust att baka idag så vi ska ha en picknick, jag Emelie Linus och Anton. Under klänningen får det bli bikini, för ikväll ska det badas för första gången i Sverige i år ;)


Rosa, alla gillar rosa

Hej mina finisar! Jag har typ precis kommit hem från jobbet. Det första jag gjorde vara att förbereda maten.. herregud, så mycket som min mage har kurrat i helgen har den aldrig gjort.. Idag hann varken jag eller Rebecka äta nått på jobbet, det var så mycket folk. Men det gillar vi jätte mycket! :) Har varit väldigt roligt att jobba idag, första gången jag jobbar en söndag på A6 :) Imorgon är jag ledig, ska la förmodligen ha Twilight-Maraton med min kusin och bara ha det allmänt chill :)
Nu ska jag käka lite framför Vampire Diaries och vila lite, kanske springa på vårt löpband mamma beställde hem för nån dag sen. hehe
Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!
Puss♥

Utbildning i Götet

Hej på er!
Är precis hemkommen från Göteborg, har varit där på en barista utbildning. Åkte dit klockan 9 i morse och anlände vid 7 nu i ikväll. Pappa var lite seg på att hämta mig, därför är jag sent hemma ;)
På utbildningen hade vi jätte kul och det gick hur bra som helst. Kan ju faktiskt erkänna att jag var riktigt nervös i början men insåg sen att det inte fanns nått att vara nervös över ;) Hemresan är ju alltid värst, då vill man bara hem och tiden går så sakta. Men skönt att få i sig lite mat innan det blir läggdags då jag börjar klockan 05.30 imorgon :) Äta jätte tidig frukost med pappa står nog på morgondagens ToDo-lista :)

Hoppas ni alla har haft en kanon fin Torsdag!
Hörs imon!
Kärlek
 

Härliga sommarväder!!

Hejsan på er! Vilket härligt väder vi har haft idag. Shortsen åkte på i morse och håret fick vara uppsatt i en boll. Åkte snabbt in till jobbet innan jag skulle träffa Lina och Fanny. Me and the boss fixade tågbiljetter tills imon då jag och en tjej vid namnet Sara ska åka till Göteborg på en Baristautbildning. Lite småpirr i magen just nu men det kommer nog gå finnemang.
När jag mötte upp Lina och Fanny gick vi och satte oss i den otroligt härliga solen vid munksjön. Doppade fötterna i vattnet, eller jag och Lina gjorde det Fanny "orkade inte ta av sig skorna" ;)