2012-06-30

Sitter hemma med mamma och kollar på fast and furious 5. Har försökt tryck i mig en pizza men det gick ju åt pipsvängen. Imorgon är det dags för jobb sen är jag ledig i 3 dagar, funderar på att åka ner till Halmstad dom dagarna. På torsdag ska jag till Göteborg på barista utbildning med två andra tjejer från Espresso House, ska bli väldigt roligt! :)

Ska nu hoppa in i duschen sen sova hade jag tänkt, blev inte så mycket sömn inatt med tanke på att Linus inte kunde komma hem igår och bestämde sig för att gå hem klockan 2 på natten.. Smart kille..

Godnatt mina änglar.
Puss♥

Torsdagsfilm

Nu har pappa gått och lagt sig och snart ligger bror min i sängen också. Kul att titta på tv själv, speciellt när det är skräckfilm också (ironi), I know who killed me. Har denna filmen hemma så jag har sett den några gånger men den är ändå läskig att kolla på när man är själv. Ska nog titta klart på filmen sen sova. Imorgon ska luncha med bästa vän♥ sen jobba i några timmar :)
Natti Natti mina läsare!♥
 
 

Turkiet, Alanya 2012

Hejsan sötnosar, allt bra? Själv mår jag toppen och har en "familjekväll" (utan mamma). Inatt kom jag hem från Turkiet där jag har varit med fyra tjejkompisar i en vecka. Det har varit en helt sjuk vecka med både alkohol, sol och bad. Världens roligaste resa, och fler ska jag göra. Det var verkligen inte sista gången jag åkte till Turkiet. Nästa gång kanske det kan bli lite mer upptäcksfärder. Imorgon kommer jag igång med jobbet igen, ska bli skönt att börja jobba efter ett långt uppehåll från stationen :) Mammi kommer hem imorgon också, får se om jag hinner med att träffa henne innan jag sticker :)

Tänkte lägga upp lite bilder från våran vecka!

Då var man redo!

Håret är plattat, resväskan är fullproppad och sängen ser väldigt mjuk och skön ut men är för nervös och hyperaktiv för att sova! Imon lyfter planet till Alanya och det ska bli VÄRLDENS bästa vecka med tjejerna! Idag har jag haft fullt upp med att växla pengar, jobbat och vart på besök hos arbetsförmedlingen. Vart en stressig dag må jag säga så det ska bli skönt med lite semester!:)

Hörs imon sötnosar!
Massa Kärlek!

(Kolla in min snygga tröja, ja det är tröjan jag sover i)


Studenten Del 3


Studenten Del 2

'

 


Studenten Del 1

Tjenna. sitter framför tvn och kollar på Ghost Whispere. Har varit hemma typ hela dagen för att vila min hals lite. Var på ett ärende i förmiddags på Arbetsförmedlingen. Fy f*n vilken väntan det är, och alla som smiter före i kön :( blir så less på sånt, men väldigt skönt att ha det gjort :)

tänkte lägga in lite bilder från studenten, få bli i typ 3 delar eftersom det är för många kort :)


Då var det över!

Denna helgen har varit en oslagbar helg. I fredags var det dags för STUDENTEN!! Jäklar vilken dag det var, helt galet! Vill bara göra om studenten igen!! Igår var det lite party mingel med jobbarkompisarna:) riktigt trevligt! Och idag ligger jag i soffan med en sån fruktansvärd hosta och mår allmänt dåligt"/ på onsdag drar jag och tjejerna till Alanya, för försöka att bli frisk tills det!


Två dagar kvar!'

Ligger hemma och tar den lugnt, ikväll blir de utgång med mina underbara tjejer! Endast två dagar kvar till studenten, och ikväll ska vi köra som aldrig förr!
Fixade mina naglar hos min kusin, hennes kompis hjälpte mig och det blev väldigt bra!:)


Nu är det verkligen inte långt kvar

Till studenten och Alanya! Idag blir det först en sväng ner till jobbet sen upp till A6 för att shoppa lite till Alanya, ett par ballerina behöver jag och nån klänning. Nån som har ett tips på långklänning?:)

Fik nyss ett mysigt besök utav fenya, idag kunde hon ligga i sängen lite längre än bara nån sekund:)


2012-06-04

Hej på er alla goa och glada.
Är hemma och packar lite, ska imon iväg och jobba efter det blir det en tripp till stan för att se om man kan hitta nått till sin lilla(store)bror som fyller år imon! Sen ska jag vara hundvakt åt tösen Stella, ska bli väldigt mysigt! Eftersom de resterande i familjen är nere i Turkiet och gottar sig fick jag förfrågan att ta hand om lilla hunden.

Ikväll tänkte jag bara ta det hur lugnt som helst, kanske en skål med glass får göra mig sällskap? :)
Ha en kanon Måndagskväll!

Jag och tösen