Life is A miracle

Ligger hemma helt död och kollar på Keeping up with the Kardashians. Igår var vi ute efter det var dags för balen för en del i vår skola, men eftersom jag och några andra tjejer i klassen inte gick så förfestade vi och mötte upp dom andra ute på krogen. Det blev inte så länge vi var inne, så jag och Amanda åkte hem lika fort igen. Somnade fortare än någonsin. Jobbade hela förra veckan, men gud vilken rolig vecka det har varit. Ska denna vecka också, och sen är det typ tagget till studenten som jag kommer fokusera på ;) 2,5 vecka kvar, inte ens det. Men tiden kommer gå så ruskigt fort att dan kommer komma fortare än vad vi anar.


Hard work work!

Har jobbat hela veckan på Espresso House. Har haft så sjukt roligt hela veckan! Imorgon jobbar jag igen, mellan 06-09 sen är det dax för balen. Kommer bli så sjukt roligt att se mina tjejer uppklädda med fina klänningar!
Ska ta och sova lite så jag kommer upp imorgon, klockan står på 04.45 :(
Kärlek till er!


It all hurts

Kan inte ens beskriva den smärtan jag har i mitt hjärta! Har aldrig gått igenom den smärtgränsen någonsin i mitt liv. Är det inte efteråt man ska känna vilken lättnad det va. Men den känslan har ju direkt inte jag, utan ångest är vad som finns kvar! Fan vad ont det gör! Epilera aldrig Benen om ni får för er det, låg och skrek vid sista benet! Fy fan!


Chillidill

Har kommit hem från Falkenberg, och sitter nu i solen med en cider och nötter bredvid med mamma och pappa. Köttet ligger på grillen och väntar på att bli uppäten. Magen kurrar som attan.
Vad hittar ni på ikväll?
Puss♥


Sommar och sol

Är ute och premiäråker den nya bilen och hamnade i Falkenberg hos min moster och hennes man på Skrea camping. Varmt och skönt, passar på att få lite bränna medan fenya håller sig till skuggan!

 


Strålande solsken

Efter ett litet uppehåll har jag äntligen något att skriva om. Just nu sitter jag inne i husvagnen nere i Halmstad och pluggar lite till målveckan på tisdag. Höll på med hemtentan igår med hjälp av mina föräldrar så idag blir det turism och projekt & företagande. Tar en paus ibland för att titta på Pretty Little Liars, och läsa Chic. Ögonen kan verkligen inte slita sig ifrån tvn..


14-05-2012

Ååååh härliga måndag Asså! Slutar om 20 minuter och man kan inte göra mått mer en att tacka och buga. Ska träffa Amanda efter skolan, hem och laga en god middag. Amanda som är så bra att laga mat så komme det bli värsta gourmé maten ;)

 


Turn To You

Åh har fastnat för denna låten också. Han är ju bara för bra den där grabben!



Hemma i Jönköping

Vilket jag har vart i några timmar. Kom hem vid halv tre typ:) hann gå ner till stranden en snabb sväng med Fenya innan vi åkte från Halmstad. Ska trots allt ner dit igen på onsdag så det blev en snabb vändning hemma:)
ikväll blir det en lugn hemmakväll, väntar på att klockan ska bli 21 då BB börjar :) hade tänkt att duscha innan och kolla på 90210:)


Godmorgon världen

Solen lyser så skönt här i Halmstad men kalla vindar börja komma. Har precis ätit lite frukost och diskat det sista innnan vi ska åka hem (!?). Vet inte riktigt när det blir men förhoppningsvis snart. Börjar få lite hemlängtan här nere. Hur har ni haft det i helgen? Några utgångar kanske ? :)


Nu händer der grejer

Kom nyss hem efter att har varit nere på stranden och haft lite tänketid. Ville doppa fötterna men vågade inte, ser så sjukt kallt ut och det blåste för mycket. Undrar när man kan doppa hela sig? Inte än va? Kanske är lite tidigt för det..
Mamma är där ute och håller på att starta grillen så vi kan äta. Kött blir det och en kall cider till. Det låter inte illa va? Ne trodde väll inte det ;)
Imorgon blir det hemfärd. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Hade vart skönt att vara här nere själv några dagar.


Festa te det lite

Ja eftersom vädret inte vill förbättra sig så ligger jag och mamma inne i husvagnen och typ halvsover. Har ätit lite glass bara för att jag blir så ledsen på vädret så de skulle göra mig gladare men blev bara tröttare.. ;)
Hade tänkte att ta en tupplur med vovven min. Hoppas ni hade en bra fredagskväll!


Najsigt väder !?

Seriöst inatt har det verkligen känts som om husvagnen ska följa med stormen här i Halmstad. Helvete vad det har blåst! Det är flera tält och markiser som har blåst sönder på campingen. Tycker så synd om som när dom väl kommer ner till husvagnen och ser hur förstört deras tält är :( so sad!
Idag är vädret precis likadant, men de hade lovat sol i eftermiddag.. Hoppas innerligt att den kommer.


Så ska det se ut

Idag i skolan hängde vi upp vårt klasslakan i matsalen. Andra laket som är uppe av alla klasser. Så sjukt najs. Nu är det verkligen inte långt kvar!

Snart ska jag gå och lägga mig, ska upp klockan 06,30 för att köra mamma till jobbet. Behöver mina timmars sömn efter denna dagen.


Piece of cake.

Blir så ledsen när det har regnat nu två hela dagar i rad.. Man blir ju direkt inte sugen på att hitta på nått utan man åker till skolan sen hem igen, lägga sig framför Tvn sen sova.
Ja, själv har jag precis som ovanstående. Men orkade faktiskt baka lite idag så det fick bli muffins. Fundera på om jag ska ha med mig dom till studiebesöket vi ska på imon eller om jag ska ha med mig dom till halmstad imorgon eftermiddag? Hmmm..


The truth...


Roligare Tisdag har jag aldrig haft

Sitter fastklistrad i soffan med datan i knäet och är redo för att börja skriva min Hemtenta. Ska försöka göra den riktigt bra! Ska verkligen gå in för det som aldrig förr. Okej det där kanske lät lite ironiskt men menar faktiskt ALLVAR! Det är typ det sista innan studenten nu, SÅ KOM IGEN DANIELLA KOM IGEN!! Du klarar detta.


 


Bumbibjörnarna.

Sitter ihopkuren i soffan med datan i knäet och Amanda bredvid mig. Letade igenom kanalerna för att se om det fanns nått bra att kolla på innan BB börjar. Fastnade på Disney Channel där Bumbibjörnarna visas. Assa fatta hur länge sen det va man såg det? Flera år sen. Kom ihåg när jag var yngre då det jämt gick på Disney Dags på helgerna. hihi.


2012-05-06

Sitter nere i källaren i soffan och försöker plugga lite, men Pretty Little Liars förstör koncentrationen. Ni som följer det kanske förstår? ;)
Har ni märkt vilket underbart väder det har varit idag bara att det har blåst kalla vindar. Men solen har legat på hela dagen. Hur skönt som helst.
Imorgon är det dags för skolan igen, och vi har Fotografisk bild. Då är det dags att ta fram sina konstnärliga kunskaper och fortsätta med tavlan. Hur nu det kommer gå det är en annan femma. ;)

Hoppas ni haft en kanon helg med massa sol!
Kärlek!♥

Twilight Maraton

Ligger i soffan och tittar på twilight, hade tänkt att hinna med alla fyra idag! Får väll se hur jag lyckas!?

Bild från igår i skolan.. Vi skulle göra ett konferensschema, kan la säga att det är fan svårare att göra ett sånt schema än att lösa ett SKIT SVÅRT sudoku!


Äntligen fredag!

Sitter i skolan på vår sista lektion för dagen! Så sjukt skönt att det snart är helg... Igen! Hihi tre dagar i skolan klagar men väll ändå inte på;)
Efter skolan ska jag träffa en fin vän som jag inte har träffat på sjukt länge! Ska bli kul och se vad vi ska hitta på:)
Och ikväll blir det taco kväll hos Elin!
Min fredag kan inte bli mycket bättre.


Myser i solen hos kusinen min!

Sitter i taberg hemma hos min kusin och käkar frukt i solen. Har spelat lite fotboll med Robin, det va välbehövligt må jag säga ;)
Ska snart börja med håret, vi ska se vad jag ska ha för frisyr på studenten :)


Härliga vår!

Godmorgon!
Står i den varma och härliga solen o väntar på bussen på väg in till skolan. Hoppas vädret blir lika skönt som igår! Låg ute och solade några timmar med jossan efter att vi vart på berget här i Taberg:)


Car Wash Ladies

Fast tyvärr så vart det i Söndags. Men kom på att jag inte bloggade den dagen, har varit väldigt dåligt med det men ändå har jag bilder. Så jag menar, vad är problemet då? Men jag har en bild från i Söndags då jag, Jossan och Frida tvättade vår bil. Blev lite vattenkrig men det dör väll ingen utav ;)


Chillar galet!

Ligger hemma i soffan, japp jag är också förvånad att jag inte ligger ute i solen men orkar inte flytta mitt arlse ut dit. Så jag tittar på Pretty Little Liars och kan verkligen inte sluta kolla på det! Blir ju mer spännande för varje avsnitt!