Godmorgon vackra värld!

Vaknade idag utav en lövblåsare, har vaknat till ett mycket bättre ljud eller oväsen om man ska vara ärlig.. Har försökt att väcka lilla prinsessan som ligger bredvid men än har jag inte lyckats.. Häromdagen så bokade mamma och pappa flygstolar till Thailand så idag ska jag och elin åka ner till jobbet för att lämna in min ledighetsansökan! Det börjar närma sig nu, inte alls långt kvar.
Vad ska ni andra hitta på denna häärliga måndag?


Fjärilar i magen

Hejsan på er! Ligger i sängen med en massa fjärilar i magen. Har kollat på film med pappa ikväll och försökt tänka på annat men det är bara Ladies Night som kommer upp i hjärnan. Ska jobba där imorgon i Göteborg så börjar bli väldigt nervös.. Undra hur nervös jag kommer vara imorgon då? Shit!? I Göteborg stannar jag till på söndag då jag åker med en kompis hem. Hennes mamma ska till sin boyfriend (kallar man det så?) så vi ska sova hos honom!
Men ska väl få lite sömn och energi inför morgonkvällens uppdrag;)
Natti natti! ❤


Alla älskar att shoppa!

Godeftermiddag, ligger jätte trött i Amandas soffa. Har precis kollat klart på en film medan Amanda har sovit igenom hela.. ;) har varit en sväng uppe på A6 idag och hittade lite smått och gott. Blev även lite sminkad inne på Make Up Store, skulle prova ut en foundation och hittade en perfekt. Köpte även lite andra prylar som mascara, foundation borste och olja till håret! Mina bästa köp på länge!


Världens panik!

Sitter på bussen på väg hem till min fina nattkompis❤ Har varit på Breaking Dawn del II med Ellen och guuuuud vilken film, hade nog seriöst panik igenom hela filmen. Först och främst för att bokstavligt talat alla på Facebook och Twitter skriver ut grejer om vad som kommer hända.. Morr! Menmen nu är filmen sedd och vill se den igen. Vill inte att det ska sluta juuu:((
Om ni funderar på att se den så GÖR det! Hihi


En dödstrött tjej

Jag har ont i huvudet, ryggen, foten, tån ja överallt på kroppen till och med öronsnibben.. Får panik snart, kanske dags att ha på sig riktiga skor på jobbet istället för converse!?
Märkte nu när jag va på hockey med en kompis att jag fick så sjuuukt ont I ryggen när jag satt ner, sen när jag går i mina converse så får jag så ont i fötterna att det går upp till nacken? Hur man nu lyckas med det har jag ingen aning om... Menmen, gnäll gnäll känns det som det bara är nu för tiden.. Får väll klaga på årstiden;)
HV vann ikväll, vilken lycka! Kommer ha många leende på läpparna imorgon på jobbet (hoppas bara dom kommer förbi). Jag kommer iaf somna med ett STORT leende. Satt så nära isen att man TYP kunde höra dom flåsa.. Och jäklar var rädd jag blev när dom sköt pucken så förbannat hårt mot glaset, vet inte hur många gånger jag hoppade till ;) haha

Hoppas ni haft en bra tisdag!
Natti mina fina! ❤


Godmorgon!

Sitter och kollar på Desperate Housewives, har precis duschat efter att jag varit ute med vovvsingen. Ska om någon timme åka in till stan för att sedan börjar jobba vid 4. Så känner mig lite stressad nu om jag ska hinna med att äta och göra mig ordning. Hurry Hurry Hurry! 

Vad ska ni hitta på idag då? Något roligt? :) 

I'm just thinking

Det har snart gått en månad sen jag bloggade sist, vet inte om jag tappar inspirationen eller vad som händer. Har funderat en tid på att kanske lägga ner bloggen eftersom jag ändå inte skriver så ofta.. Men sen ville jag inte det med tanke på hur roligt det är att kolla tillbaka på de gamla inläggen från 2 år tillbaka. Så jag ska ändra bloggens utseende för det fick mig att börja om sist, så nu ska jag bara göra den bra. Men frågan är hur den ska se ut? 
Får sova på saken :) 

Natti natti♥