Thailand Part III

Vi hade en hel dag med bara äventyr. Vi hyrde en taxi för hela dagen och åkte först till en Botanisk trädgård i Phuket, sedan åkte vi och åt på en restaurang precis vid havet, efter det åkte vi upp för att kolla läget med Buddha och till sist åkte vi till Nai Harn. Nai Harn har jag tyvärr inga bilder på min det va en helt vanlig strand med massa folk. ;)

 

The dog got some style

Godmorgon! har precis njutit av en god frukost framför Tvn tillsammans med vovven och ska alldeles strax gå ner och göra mig klar. Ska åka in till stan och luncha med Sara innan jag börjar jobba vid 16. Dags att jalla! See yaa


Thailand Part II

Den blå drinken är från mammas födelsedag. Vi gick till en svensk restaurang så skulle jag fixa en födelsedagsdrink till mamma, då jag beställde på engelska. Han som är chef (som jag också beställde drinken utav) kommer mot vårt bord då drinken är klar och pratar svenska. Yepp lite pinsamt vart det..
Vi åkte även till våra kompisar i Bang Tao.
 

Thailand Part I

Nu är jag redo att visa er mina bilder från Thailand.
Här kommer del I
 Kamala Beach

 
 
 
 
 
 
 

Now I'm back

Nu mina damer och herrar är jag tillbaka igen, inte i Sverige men till bloggen. Kom hem från Thailand för en vecka sen men har inte tänkt på bloggen alls, hähä. Just nu sitter jag inne i stan på jobbet hos min fina Andrea, har tränat och väntar nu på bussen hem. Idag så cyklade vi 1 mil och körde lite ben. Härligt att köra hårt nu efter min semester. När jag kommer hem tänkte jag lägga upp lite bilder från thailandet så ni får se hur underbart ja hade ;)


Moooot Arlanda

Det är drygt en timme kvar innan vi är framme på Arlanda. Stannade innan och åt lite frukost så nu kan vi nog överleva resten av resan. Flyget går typ 14.40 eller något, har inte riktigt koll på grejen. Vill liksom bara ner, men får vänta i 15 timmar till.. Yay!