6 Hours Left

Ska upp om ca 6 timmar men är inte ens trött.. Kan ju sova i bilen men hur mycket sömn kommer det bli då? Imorgon åker jag och min kära familj till Thailandia och är borta från snön i 2 veckor, så vi åker från Arlanda. Inte en aning om när flyget går men vi kommer ner till Phuket runt 7 tiden på morgonen (deras tid).
Jag hoppas allt är nerpackat, annars är jag rett körd när vi kommer fram. Det viktigaste (Bikinin, sminket och plattången) är nerpackat iallafall. Kläder med då såklart. Skriver imorgon igen när vi är på väg. Hoppas att det finns Wifi och sånt i lägenheten så jag kan låna pappas dator och hålla er uppdaterade. Massa bilder ska jag också försöka lägga upp :)
Ha det så göttans och sov så gott. Puss och kram

Happy Birthday To You

Idag fyller en mycket bra vän till mig 20 år, eller ja om man ska vara exakt med klockslaget så fyllde han år igår (30/1). Så jag och några kompisar har varit hemma hos honom och firat samt ätit lite smått och gott. Och han hade faktiskt varit så snäll att han fick ett paket, vilket blev ett Beer Pong spel! As roligt Förfest spel, spelade det förta gången på nyårsafton. Har ni inte spelat det så gör det, 5/5 toast! Ska försöka packa ner lite till i resväskan (om det nu finns plats med mer!?) för imorgon ska jag möta upp Andrea på stan för att ta en fika sen på kvällen blir det hooockey! Great day må jag säga.
Hoppas ni haft en bra start på veckan.
( En mycket glad pojke som äntligen får gå på systemet!)
Puss och godnatt


A walk around the lake

Godmorgon.
Sitter i sängen och kollar på Grey's, ska alldeles strax åka in till stan för att gå runt munksjön med Saralicious. Ska också försöka packa lite, mamma tog precis fram min resväska där min bikini låg som jag har letat efter.. Så nu kan jag sansa mig och börja lägga i resten av kläderna.

Söndagar när dom är som bäst

Har kollat på Grey's nästan hela kvällen, har kommit till säsong 4 nu (5 kvar!!). På väg hem från Filip idag svängde jag och Ellen förbi Konsum för att köpa lite gott gott. Lite naturgodis fick det bli, älskar cashewnötterna. Så det är väll mest de jag har gjort under denna bakis dagen. Går kvällen blev riktigt lyckad, kollade igenom alla bilder vi tog igår och jösses. Men kul hade vi de kan jag garantera!


I'm just a Lucky girl

Godkväll världen!
Vad har ni för er denna underbara löningsfredag? Super ni? Shoppar ni? Eller är ni kanske på bio? Ja vad vet jag men själv sitter jag och Amanda på ladan + alla gamlingar och ska kolla hockey. Det luktar så gott med all mat och när man är hungrig så är inte detta en bra kombination!
Idag har jag iallafall jobbar dåra, på HM dom hade ju sår där event sakelibak för dom som är medlemmar. Så jag och Sara stod och gav VIPparna frukost! As kul är det! Ni får se en sjukt fin bild på Sara sen bjuder jag på en bild A la myself


Don't tell me what to do cause I won't listen

Nyduschad, ljusen är tända och är nerbäddad i sängen. Ikväll ska jag bara kolla på Grey's Anatomy, så jag kommer någon vart i serien! Åh den perfekta söndagen på länge! Ska njuta varje minut.
Hur har eran helg varit? Något festande? Myskvällar? :)


I am the champion, my friend

Nu har jag varit i Mullsjö med mamma och mormor, hittade två bikiniöverdelar. Precis vad jag behövde, en rosa och en svart så nu är jag reda att åka till Thailand. Så nu sitter vi i bilen och ät proppmätta efter en lunch på något ställe i Mullsjö, jätte god mat! Mormor bjöd oss då blir det ju faktiskt extra gott;) hon bjöd också på tre trisslotter, skrapade varsin och gissa vem som vann? Mohahaha 60:- rikare, just fucking awesome! Frågan är om man ska köpa två nya eller behålla dessa 60:-? Hmmm


It's A Little Bit Funny

Elin hade roligt under tiden vi satt på ladan, hon höll på att ändra utseende och sånt på sig själv , sin syster och en kompis till oss via någon app i hennes iphone. Dum som jag va sa jag åt henne att göra en sån rolig bild på mig, aa tjena haha hoppas inte jag kommer se ut sån här när jag blir gammal.. Ser ut som en taskig och tjurig gammal farmor.
Fast det är ju väldigt många som säger att jag är lik min mamma.. Kommer hon då se ut så här också? Hahaha hoppas inte, barnen kommer ju bli rädda för oss! Kan ju åtminstone skippa rynkorna!? Kommer drömma mardrömmar om denna läskiga bild!
Natti natti! ❤


Come on, come on, come on

Hockeyn suger att kolla på just nu.. Hv ligger under med 4-1 mot Skellefteå! Det enda intressanta som har hänt var nog det stora slagsmålet som hände nyas. Blodiga ansikten överallt, haha.
Idag har jag jobbat, så går kvällen blev lugn för min del. Vi åt på O'learys först innan vi drog till Karlssons där Nöjesgalan va. När vi väl kom dit så blev vi bjudna på välkomsdrink och lite småplock på ett fat. Proppmätta som vi va tryckte vi oss lite till! Men det va riktigt gott. Hela kvällen va riktigt rolig, komiker, band och prisutdelning. Espresso house vann tyvärr inte (som årets bästa café) hoppas att vi vinner nästa år!


Just another grey day

Sitter hemma och kollar på Eva och Adam, dom kan man verkligen inte tröttna på! Så sööta. Har bytt om till mina träningskläder så ska snart gå på gångbandet här hemma:)
Ikväll är det AW som gäller med tjejerna efter det ska vi vidare till Karlssons där Nöjesnytt ha sin 20-årsfest och ger ut pris till "årets bästa" så då ska vi representera Espresso House. Hoppas nån utav våra coffee shops vinner!
Måste skynda mig nu om jag ska hinna med att träna också! See ya later


Shake that ass bitches, let me see what you got!

Idag blev det inte många inlägg, inte igår heller märkte jag innan. Idag har jag jobbat och igår kväll var jag ute med Andrea och Ellen! Vi gick till ett ställe som heter Bongo, hade väldigt roligt. En del klagar på det stället när dom själva aldrig varit inne där. Men jag tyckte faktiskt det va roligt, väldigt många högskolelever. Snygga killar också, hehe! Så det va faktiskt en hel del ute igår, vid ett tillfälle va golvet fylld med bara högskolelever. Ohlalala!
Och idag har jag varit och jobbat lite och nu sitter jag hemma framför hockeyn. Hoppas att Fernholm håller det han lovat;) hejaheja!


Let it snow, Let it snow, Let it snow

Morsning Korsning!
Sov 12 timmar inatt, hur skönt som helst! Men icke så skönt att se att det fortfarande snöa! Hallåååå? Kan det va nog snart, kommer bli insnöade snart här i bondehålan... Ska bli så skönt att slippa snön i 2 veckor då man drar till Thailand med la familia. Så idag ska jag och mamma åka in till stan och kolla på bikini till mig, VILL ÅKA NUUU!!
Men ska väll gå och göra mig klar innan mamma kommer hem.
XoXo


I Heart You

God kväll i stugan mina kära små svennar. Är typ nyss hemkommen från jobbet och gymmet så nu är jag helt slut i mina ben, kommer nog somna tidigt ikväll haha!
Idag har det varit en riktigt lugn dag på jobbet så jag har städat en hel del. Tränat på lite lattearter men gick ju som det gick. Blev ju för tusan bara hjärtan hela tiden..
 
Fixade också med våran kampanj, vi har ju en så kallad "choklad lyx" kampanj. Massa olika kakor i choklad smak till bra pris ifall ni köper en valfri varmdryck. Muuummmsss♥

I'm Just Sayin'

Klockan är  om en stund 20.00 och jag börjar bli lite småtrött faktiskt. Klockan står på 04.15 imorgon "bitti". Vet inte om man kan kalla det för morgon eller natt? Jag ska iallafall då jobba, fick ta en jobbakompis pass och det ser jag verkligen fram emot! Det ska komma en Baristacoach till oss imorgon, och jag har aldrig jobbat under tiden han har varit där så det ska bli riktigt intressant och roligt att se vad han har att säga. Får väll se om han kan lära mig att göra några fler lattearter. Jag kan göra hjärtan och löv, haha! Börjar bli lite uttjatat när man gör samma sak varje gång till varje gäst ;)
På bilden ser ni ju massvis med olika arter, fatta vad roligt att kunna göra sådana. Mer roligt också för den som dricker kaffet.
 
Snart blir det sängen för min del! Ska spela lite sims först ;)
Sov så gott! ♥

Let's make some moves

God eftermiddag! Sitter i soffan framför Tvn tillsammans med min mor och äter semla(!?) tur att jag ska åka in till gymmet och bränna bort lite kalorier! Ska möta upp Anna klockan 15.00 men tänkte åka in till jobbet innan och tjöta lite.
Hoppas ni får en bra start på veckan


Magic Mike

Hur många utav er är vakna nu? Jag har precis kollat klart på Magic Mike. Alltså varför har jag inte sett den innan? Herregud vilken film. Nu kommer jag ju definitivt sova gott kan jag lova! Är det nån utav er som har sett den? Om inte så gör det så fort ni har tid, en film man inte får missa.
 
Nu ska jag försöka att sova iallafall, hur det nu kommer gå?
Sov gott finingar
 

Life Goes On

Hallååå alla killar och tjejer, unga som gamla, fula som snygga!
Nu har jag slitit som ett djur med min förbannade header och ja hela min design i nästan 3 timmar(!?). Är faktiskt rätt nöjd med min header eller vad tycker ni? Om ni inte redan visste det så är det ju såklart jag på bilderna, men tyvärr så är det inte jag som har fotat de andra läckra och helt underbara bilderna utan dom fick jag låna utav min kära vän Google. Men nu när jag har ändrat min blogg och gjort den lite mer fräschare så kanske jag kan börja uppdatera lite bättre än vad jag gjort nu det senaste. Okej så sa jag sist också, se bara hur bra det gick... Men men that's life. Vi får väl se hur det går denna gången, kanske kan ha det som ett "nyårslöfte"?

Det var väl allt för mig denna kvällen, antingen återkommer jag imorgon eller lite senare.
Kisses Bitches♥

Utkast: Jan. 10, 2013