Beach day

Åh vilket lovely väder vi fick idag. Vi har legat nere på stranden halva dagen och sen uppe vid husvagnen så lite bränna har jag allt fått. Nu har jag bara två semesterdagar kvar, uuuusch ångest.. Back to reality.


Överraskningar är alltid roligast

Hade planerat att åka ner till Halmstad i Tisdags men det blev inte av så jag pratade med mammas kompis Elice, som också har husvagn här nere, att hämta mig på tågstationen idag runt 18 tiden. När jag anlände med tåget från jönköping så satt hon i bilen utanför. Vi åkte sedan till campingen och vips så hoppade jag ur bilen och mamma o pappa blev helt överraskade och såklart glada.
Maten stod på bordet när jag kom, vilken tajming liksom. Räkor och vitlöksbröd. muuuuumsFrån bästa Göteborg till tråkiga Jönkan

Jahopp då satt man i bilen igen dock på väg hem. Har haft 2 helt underbara dagar i göteborg med mina pinglor. Vi kom in till Liseberg runt 5 tiden och va där till stängning. Idag har vi gått på stan och käkat på en god china restaurang. mumma. Det blev lite shopping för min del, Victoria Secret body lotion.


Mot Göteborg och Liseberg

Hallå alla solbrända svennar. Hoppas ni ligger ute och gottar er i solen nu när det är så förbaskat skönt ute. För själv sitter jag på bussen på väg in till stan. Om drygt 2,5 timma drar jag och tjejerna till Göteborg för att gå på Liseberg. Vilket väder vi fick, sån jäkla tur. Hoppas det är lika varmt och soligt där!