Ny vecka, Nya möjligheter

Vaknade idag pigg och glad. Det va riktigt längesen faktiskt. Gjorde lite frukost som bestod av äggröra och bacon. Har också på mig träningskläder, tåget går om 1 timma och då blir det lite träning inne i stan innan jag börjar jobba. Annars om ni vill veta så har jag bara 4 arbetsdagar kvar sen går jag på semester i två veckor! Aaaas najs.
Midsommarhelg

vilken midsommarhelg, gårdagen började med en vacker bröllopscermoni + dop. åååh så fint det va. vädret höll upp tills det va slut då det började regna men vad gjorde det. det kom lite tårar när dom kom gåendes på grusvägen tillsammans med deras vackra dotter i famnen. "a thousands words" spelades under tiden och en del sjöng med till exempel jag;) hihi
efter detta så åkte jag och Angelica in till stan och mötte upp Linda för att ta vårat pick och pack till Taberg där vi va med sara och en massa andra. vi hade trekamp istället för femkamp, grillade, tjötade, drack och dansade! mycket bra dag och kväll. och idag har jag haft en såndär underbart bra dag med massa ljus, filmer och snacks tillsammans med Amanda!Älskade Söndag

Att söndagar kan vara så underbart sköna ibland! Kom hem strax efter 5 imorse och la mig typ direkt i sängen och sov som en prinsessa och sen har jag legat här hela dagen och kollat pp OTH. Mamma köpte med sig cola och choklad till mig som är lite bakis idag! Men imorgon är det dags för jobb igen så det är bara att tagga till nu!


Grattis alla studenter 2013

snart så säger mina ögon ifrån. Dags att stänga av oth och sova. Imorgon väntas det jobb och sedan utgång. Jag är väll ganska glad att jag inte gick ut idag eftersom krogen kommer vara fylld utav vita hattar samt vita klänningar och svarta kostymer! Jag är så sjukt avundsjuk på er, skulle göra vad som helst för att få tillbaka min studentdag! Ta vara på den fina studenter!