We need some new plans

Måste bara skvallra lite. När jag jobbade i söndags så var det rätt så dött på jobbet så jag tänkte mixtra lite och gjorde en ny smak på våran frapino. Blåbär! Jajemän, så var det. Och sjuuuukt god var den, de va verkligen inte sista gången jag drack den. 
 

A trip to London baby

Elin ringde innan och kollar resa till London, skit billigt. Va nära att boka man ska träffas nån dag nu och kolla tillsammans. Så förmodligen i juni åker vi, hade varit så sjukt najs. Har aldrig varit där man har alltid velat åka dit! Har ni varit i London? Berätta gärna om olika sightseeing!!


Well, I just don't know what to say

Tjenixen, så skönt att börja tidigt och sluta tidigt. Kom hem runt 2 och åt massa mat och nu ligger jag i soffan med värsta matkoman. Varför blir det alltid så? Eller så äter man så fort att man aldrig orka äta upp maten.. Vad är det för fel på oss människor? Glupska som bara den..
Men iaf idag ska jag bara ligga och slappa, vänner går just nu på Tvn så ligger spikad framför det. Garvar gör jag i min ensamhet också. Jo men mer normal kan jag nog inte bli!?


You Give Me A Heart Attack

Ah,men vilken härlig dag vi har haft idag. Eller ja, hela helgen tycker jag.Elin sa igår att jag hade fått färg på min näsa, kul att jag få färg där liksom när det finns så många andra delar på kroppen man kan få färg på.. Hej Rudolf. Men det hindrade inte mig att sitta i solen idag så jag, Elin och Amanda gick ner till kanalen och satte oss efter jag slutade jobba. Och nu är jag ledig i två dagar så ska försöka spendera så mycket tid i solen som möjigt. Om den bara vill vara framme nu när jag väl är ledig. So you better make me happy. 
 

Underbara onsdag

Hellu! Är det bara jag eller har det känts som om man typ skulle blåsa iväg ända till Italien idag? Jag va ute och gick en lång promenad with my dear friend och det blåste så in i satan. Var det inte grus man fick i ögonen, munnen eller örat så var det någonting annat, ja mer logiskt än så kan det ju inte bli. Så vi har gått och gått och gått idag, vi satte oss nere vid ett ställe så kallat "bryggan" och åt lite god frukost. Har haft en riktigt mysig dag idag, och nu är jag hemma och bara slappar. Härligt att vara ledig! :)
 

Vi går mot varmare grader

Nemen hallå på er kul att ni kunde svänga förbi min blogg. Detta inlägget kanske inte kommer bli den absolut roligaste eftersom jag har jobbat idag och inget roligt hände. Inte mer än vad det brukar iallafall;) så för min del ikväll blir det bara en massa film och mys med mig själv, okej det kanske lät roligt men ni fattar. Hoppas jag! ;)


Orange County

Ojojoj, well it happened again people. Men idag är jag tillbaka och ja vad har hänt? Inte alls för mycket faktiskt. Jag har jobbat, jobbat, träffat kompisar, jobbat och ja jobbat lite mer. Och just nu ligger jag i sängen och kollar på O.C min nya drog efter Grey's. Undra vilken serie man ska börja med efter O.C? Har ni några tips? One tree hill igen kanske, den har man väll inte sätt för mycket utav? Det gör väll inget att man börjar om för, jag skojar inte, sjätte eller sjunde gången. Well, I know I'm wierd. Så om jag ska kolla klart på O.C så jag kan börja på OTH ;) Sleep tight