Afterwork med brudarna!

Godkväll i stugan! Är ni vakna? Undrade faktiskt innan vad jag gör uppe så här sent, men jag är faktiskt ledig imorgon så då får man vara uppe länge (det har min mamma sagt).
Ja, vad har hänt idag mina vänner? Själv har jag jobbat sen vid 16 drog jag och mina pinglor iväg på afterwork på O'learys. Det var huur mysigt som helst och riktigt god mat! Vin blev det till maten, satt verkligen inte fel! Det blev till och med två glas. Ouuupsi(a)
Efter besöket där drog jag tillsammans med Amanda hem till mig för lite sleepover, har precis kollar klart på filmen "LoL", åh denna underbara killen! Vill bara åååååh! Och nu har jag en stor snarkandes tjej bredvid mig.. Herregud, denna människa alltså;) så det var lite "kortfattat" om min kväll.
Puss


Vildar, riktigt snygga vildar

Just det, btw så hände faktiskt nått roligt i mitt liv igår kväll tillsammans med min vän Amanda. Klockan 22:50 anlände vi till sallong 5 inne på SF där dom visade "Savages". Hade aldrig hört talas om den filmen innan, inte ens läst om den. Men den var riktigt bra faktiskt, lite små klurig så man behövde ställa in hjärnan i några scener men det fixade vi utan några problem :)

Hemma mys

Halloj på er!
Haha ännu en gång då jag inte har skrivit på ett tag ;) I'm soooo sorry guys! Men det har inte hänt något intressant i mitt liv ändå så ni har inte missat nått.
Ligger hemma ikväll med tända ljus i rummet och "vänner" igång på datan. Fick hoppa in på jobbet innan i en timma, åkte direkt hem sen och la mig i sängen.Och här har jag legat sen dess, så ni ser det händer inte alls mycket i mitt liv..