Mys inne i stan

Ligger hemma i sjuksängen och tittar på OTH. Förkylningen är fortfarande kvar och febern har kommit på besök också men inte så hög som tur va. Hoppas bara på att bli helt frisk till Lördag då
det är dags för en fet nyårsfest! Vad har ni för planer till nyår?:)

Idag annars har jag varit hos Elin, en snabbis hemma för att duscha och göra mig iordning för att åka in till stan igen för att träffa Elin, Frida och Ellen som kom som en överraskning:) planerade till nyår:)


Hej förkylning!!

Well hello sunshines, allt bra? Här har förkylningen kommit på besök. Varför den valde just denna tidpunkt har jag ingen aning om. Dåligt läge liksom! Men hemma vill ju ingen vara bara för man låter som en snubbe när man pratar eller när man snyter sig va 5 minut så jag tog första bästa bussen i morse och åkte till Elin. Nu ligger vi nerbäddade i soffan med filt och allt o tittar på Gossip Girl. :) mysigare kan det inte bli!


Cutest dog in the world!

Behöver jag ens förklara denna bilden. Den är ju bara fööööör söt på Fenya och hennes nya kompis!


Who let the dog out?

Nu ligger jag äntligen i sängen i väntan på John Blund :) idag har det verkligen varit en toppen dag, massa fina julklappar! I julklapp fick jag pengar, ljusstakar (1 par utav fidde och 3 st likadana i 100:- klappen, skiiit snygga), en platt-tv, en jätte fin spegel (vit guldig ram) och godis:) jätte glad över alla saker! Lite bättre bilder lägger jag upp imon:) Hoppas ni alla har haft en sån kanon julafton som jag!:)


Julmys med familjen!

Nu är vi hemma från en mysig eftermiddag med släkten. Tomten va på besök, läskig men kul för småbarnen:) Ska jag avslöja vem tomten va? okej jag gör det, Richard fick va det. Men han glömde dialekten hemma i nordpoolen;) haha sjukt roligt. Tilda tyckte det va jätte kul att tomten va på plats med paket i sin säck, och många kramar fick han också:)

Nu ska vi dricka lite julmust, tända lite ljus sen blir det massa julklappar!


God Jul mina fina läsare!

Sitter i bilen nu väg hem till min kära kusin för att fira Jul. Nästan hela släkten kommer dit så det kommer bli jätte mysigt. Fenya fick vi lämna hemma idag så henne firar vi med ikväll. :)


Dan före Doppar Dan

Tjenixen alla tomtenissar, hur mår ni? Själv är jag fortfarande halv stressad efter några timmar på A6 tillsammans med hela Jönköpings befolkning. Känns väldigt skönt att man har fixat alla julklappar innan hela rushen börjar.

Farmor och Farfar åkte nyss hem. Vi har fått årets första julklapp och lite julmat på det. I julklappen fanns det pengar, vilket jag behöver. Får väl spara dessa till utlandsresan i sommar :)



Gamla fast små

Har suttit i källaren hela kvällen med mamma och pappa med en massa bilder från när jag och Fidde va små. Hitta en massa roliga bilder och frågan är ju "Vad har hänt?", super duper söt va man för typ 12 år sen men nu då? Ja, vad har hänt?
Hittade en mysig bild på mig och min kusin, inte världens sötaste men den får duga ikväll ;)


Nu ska granen fram

Har suttit en stund och skrivit ner mitt PM till svenskan imon, vi har det muntliga nationella imorgon bitti och jag typ suger på detta. Kommer bara läsa igenom pappret och sen sätta mig ner som en hösäck. Och vem gillar att stå framför typ HALVA klassen och läsa, kommer ju skita på mig där framme när jag har typ 45896 ögon stirrandes på mig. Kanske inte så många men 16 då.

Ikväll ska granen fram här hemma, då blir det äntligen julstämning. Kom ihåg Fenyas första jul här hemma då kunde man inte ha glittret i granen hängandes, utan det blev helt plötsligt en leksak till hundar.
Nu ska jag mummsa i mig lite rocky road och klä granen. ha en toppen kväll fina läsare! ♥


Hej mitt Vinterland

Vaknade upp idag till lite snö. Mysigt att se när snön äntligen lägger sig där den ska va istället att smälta bort.
Så nu får vi verkligen hoppasatt snön är kvar när Julafton kommer. Så man kan få lite julkänsla.
Igår va jag iväg och köpte in den SISTA julklappen så nu är det bara att slå in alla fina klappar och vänta tills på lördag :)


MENAR HON ALLVAR!?!

Okej jag vet att typ ALLA bloggare har denna ute nånstans på sina bloggar, just därför jag tycker till om denna med. Jag såg klippet på Tildas blogg och jag kunde allvarligt inte sluta garva. Menar hon seriöst allvar?


Bilder från när jag va liten

Mamma hittade lite roliga fotoalbum från när jag och min lillebror va små. Själv såg man ju ut som värsta ängla barnet, synd att inte det är så idag. ;)
Men hittade två jätte söta bilder, ja på mig så klart.


17 december 2011

Idag har vi hållt på hela dagen nere i källaren. Mitt rum är strax klart, jag och mamma åkte in till IKEA i morse och köpte två nya byråer (inte varje lördag man åker in dit klockan 8). Vita blev det denna gången, sist hade jag ju malm. Nu känns det som ett helt nytt rum där nere, längtar bara tills allt är färdigt för att se hur slutresultatet blir :)

Så här ser det ut nu :)


Dags att flytta ner i rummet

Nu har våra flyttkartonger äntligen kommit på plats hemma :) Så direkt när jag kommer hem ska jag röja i mitt rum, ställa in sakerna och så :) Ska bli jätte skönt att sova där nere igen! Bilder kan jag lägga upp senare ikväll om ni vill :) 

Idag har jag äntligen hämtat mitt körkort. Kan väl säga att jag sett bättre ut ;)

Utsikten!

Det blev en liten spontanresa till utsikten med jossan, elin och frida. Skjutsade bror min till träningen först sen åkte jag och jossan in till stan, bestämde oss för att åka upp till utsikten. faktiskt första gången jag va där. efter jag vet!


Både lucia och körkort!

Godmorgon mina fina läsare!
igår vad det lucia? shit va tiden går ruskigt fort! om en vecka så va jag på väg till Thailand för ETT ÅR SEN! Känns inte som om det va 1 år sen... året har gått jätte fort.
men i alla fall, lucia va ju igår. va ni med i tåget? det är ju så mysigt. själv så missade jag det eftersom jag hade mitt teoriprov. om ni vill veta så klarade jag det!! äntligen har jag det jävla körkortet!!! så jävla skööönt!!


ÄNTLIGEN!!!

Godmorgon, eller kanske godeftermiddag.

Idag är jag hemma från skolan, har hunnit plugga lite och ska snart lägga mig framför tvn och mysa med vovven medans mamma är och jobbar. Byggkillarna är här idag och fixar det sista där nere. Alla flyttkartonger kommer äntligen hem på Fredag. Vi trodde inte att vi skulle få hem allt innan års skiftet. Åh jag bara längtar tills jag får flytta ner dit och få sätta in alla mina saker i det nya rummet. Så nu får tiden jätte gärna gå foooort!!

image description


Vad helgen hade att bjuda på

Hejsan på er. Allt bra med er? Själv är jag väldigt trött. Har pluggat det mesta idag så nu tar jag en paus och väntar på att mormor och morfar ska komma.

Jag kanske kort ska berätta vad jag gjort i helgen, har inte hunnit skriva alls i helgen som ni kanske ha märkt.
I fredags så va det först skola som gällde sen va det förfest hos Jossan. Utgång blev det också. En riktig härlig utgång.
I går va det dags för HV71s jubileumsmatch. Shit vilken upplevelse det va, verkligen maffigt! Och så jävla mycket folk!! 18884 personer va det. haha stor skillnad mot vad det är i Kinnarps Arena ;)


Mayday, mayday!!

Sitter hemma och har pluggat i 3 timmar, går bättre och bättre. Pappa hjälper mig lite, eftersom jag är så efterbliven. Har la kanske fått det efter han. Vi får slå ihop våra huvun då går allt mycket bättre!

Idag har det varit en hemsk dag, iaf i slutet av dagen. Monica (vår Turismlärare) ger mig en sån HEMSK migrän, och nu skämtar jag inte. Hon är ju ja speciell..
Iaf, jag och Amanda satt på lektionen och gjrode flygplan utav provhäftet. haha så kul har jag nog aldrig haft på Monicas lektion!


mys stund på lektionen

idag när vi kom till skolan så va det mörkt i klassrummet med adventsljusstakar i fönstret. jätte mysigt! Lisbeth hade förberett julkalendern och köpt med sig skumtomtar, så vi tjejer gick upp till restaurangen och köpte varsin julmat. hade en jätte mysig hotell lektion idag, och julkalendern är ju jätte bra! så bättre än förra året.


Man ska väl inte tala om hur mycket det har kommit nu!

snö snö snö och åter snö. det trista är bara att snön ligger ju inte kvar inne i stan så varje gång man åker hem till taberg så ser man att allt är täckt av snö. okej nu kanske jag överdrev men nästan. det är inte lika "vackert" inne i stan där allt är typ svart efter all avgas!

en bild från dagen då snön faktiskt började komma!


Kär på nytt!

Känner att jag är otrogen mot One Tree Hill med Vampire Diaries.. Varför kan en serie göra en sååå hemskt beroende? Det kan inte gå EN dag då jag inte tittar på VD. Okej anledningen till att jag tittar på VD är för Stefan salvatore (paul weasly) är så förbannat snygg!!! Shit! Jag har blivit kär på nytt! (har märkt att jag skriver många utropstecken men jag måste ju utrycka mig) haha. Han ska bli min framtida pojkvän, så Torrey Devitto GAME ON!!


Nu är den här!

Nu har den efterlängtade snön kommit till Jönköpings län :) är det okej att lyssna på julmusik nu då? Justin Biebers julskiva spelas i mina högtalare nu so I don't care!:) kan la inte bli bättre en sån här fin måndags förmiddag:) Eller?


Matlagning och julbakning

Sitter och tittar på Vampire Diaries med Emelie. Har bakat julgodis som står ute på altanen och hållet på att stelnar. Så fort den stelnat börjar vi med den andra delen. Sen är det maten som är klar, sen är arbetet klart för denna kvällen :) Mamma och pappa kommer hem om nån timma då ska maten och godiset vara klart :)