Långfredagen

Det känns inte som om denna dagen har gått långsamt, brukar man inte säga att denna dagen går jätte sakta och man bara vill att dagen ska gå förbi. Well, not this time people. Idag har jag faktiskt haft en liten händelserik dag, började dagen med att följa med mamma och handla. Alltid lika roligt då man får lägga i grejer som man själv vill ha och hon betalar, hehe. Sen hjälpte jag till lite med maten vi bjöd på nu ikväll då mormor och morfar kom och åt påskmat, jag har kollat på The O.C, Lejonkungen och lite på Askungen. Japp, mina fredagar nu det sista och sett precis likadana ut, vad händer? Mitt liv börja suga....

2013-03-15

Jo men vilken härlig morgon man vaknade upp till. Fundera på om jag ska göra mig klar, gå ut med fenya sen åka in till stan lite tidigare. Jag börjar jobba klockan 16 så det borde jag väll hinna? Sätta mig i solen och bara njuta, kommer väll säkert frysa ihjäl men det gör väll inget, Tinar nog upp lagom till sommaren.


Oförglömlig resa till Borås

Hade lovat en kompis att följa med henne och hämta hennes bil i Borås. Visst vädret var ju inte det bästa kanske men vi åkte ändå, hennes pappa följde med och körde dit. När vi precis hade kommit till Borås så hade det hänt en olycka fast på vägen mot Ulricehamn så vi drabbades inte av den på vägen dit men däremot när vi skulle hem. Hennes pappa valde att åka samma väg hem istället för att en annan väg som skulle gått så mycket fortare. När vi kommer en bit bort på vägen så börjar kön, den hade blivit lite mindre under tiden vi fixade bilen men det var fortfarande en kilometerlång kö. Men vi stannade, ja vad hade vi för annat val, stängde av bilen. Satte på värmen och musik. När väl kön börar röra sig ordentligt så startar inte hennes bil. Ja, då hade vi fått motorstopp. Så vi fick putta, backa och det ena med det andra för att försöka få igång den men det slutade med att vi fick starta bilen med startkablar. Alltså tjena vilken resa. Jag tror vi stod i kön i 1,5 timma sen lättade trafiken och vi kunde äntligen åka. Beräknad hemkomst va ca 19 men vi kom hem strax innan 21. Så det blev en riktigt intressant resa, och vi har lärt oss något nytt!

Här står vi och väntar på att kön ska röra sig efter att vi fick igång bilen

Det är ju trots allt bara onsdag en gång i veckan

Tjenixen på er. Vilken rikitg slappardag jag har haft idag, legat i sängen och kollat på film och nu kollar jag vidare på Grey's så jag kan få börja med One Tree Hill igen! Det går verkligen framåt med lista, noot. Varför ska det vara så förbannat många avsnitt i varje säsong? Har liksom inte fattat grejen..
Anledningen till varför jag har haft en sådan slödag är för att jag låtsas att vara "bakis". Var ute en sväng igår med tha guurls from tha wuurk. Jätte trevligt, kom dock lite sent jag kan förklara i ett annat inlägg. Vi satt och drack mycket goda Appletinis, dom bästa ska jag säga, och pratade om allt mellan himmel och jord. Tjejerna får mig på så bra humör, helt sinnes att man jobbar med så många underbara brudar. Dom sprider så mycket värme och kärlek.
 
Så här såg jag ut då, som vanligt plattat hår.
 
Här har vi tjejerna ju, Anna-Maria, Andrea och Elin♥

Och här har vi mig och Annis

Ta med dig känslan hem

Och det är percis vad jag har gjort. Köpte mig en ordentligt stooor godispåse på Hemmakväll tillsammans med Ellen så nu ligger vi hemma och kollar på Grey's, vad annars liksom? ;) Det finns väll inget annat jag kollar på under dagarna och kvällarna.. Kommer nog komma långt nu när jag är ledig i 3 dagar, kanske till och med kollar färdigt på de säsongerna som är kvar? Wno knows, but I really hope so! Så jag kan få börja kolla på Private Practice. Har gjort en lista på vilka serier jag ska gå igenom under min tid som en levande människa, kul eller hur (!?)  Kommer nog få skriva många sådana listor menmen, that's life. Vad gör man inte när man inte har så mycket annat för sig?
 
Haha ja men ni märker ju, har en del att gå igenom.

Cozy Sunday

Idag har det varit en bra dag! Vaknade runt halv 11 och åt en god frukost, tog bilen in till stan för att dra till gymmet. Stannade på jobbet en stund innan jag gick vidare, cyklade 2 mil och körde mage. Så var helt död när jag kom till jobbet igen, rumpan behöver vi inte ens tala om.. Snacka om vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon ;) när jag kom hem ställde jag mig i en varm och skön dusch sen har jag kollat på Grey's hela eftermiddagen/kvällen! Vilken härlig söndag jag har haft;)


Nu har jag gjort mitt för idag

Tog tag i mitt liv innan och rensade mina byråer, jätte mycket kläder jag fick slänga och väldigt mycket som jag ska ge bort och en del ska jag sälja. Men Gud vad mycket plats jag har nu, jag ha till och med en låda som är tom. Det har jag aldrig haft innan. Snacka om grym?


Svett är bara fettet som gråter

Tjolahopp, är hemma från dagens träning inne i stan och en promenad med vovven. Idag blev det en tur på cykeln, 1 mil blev det idag också sen tränade vi armar, mage och ben! Härligt att köra hela kroppen ibland. Idag har jag inget planerat alls, ska bara vara hemma och ta det lugnt eller något. Väldigt skönt, kolla på massa filmer! Lovely


Thailand Part V

Näst sista kvällen och hemresan. Tragiskt men jaja, nån gång kommer jag väll tillbaka ;) Näst sista kvällen var vi inne i Patong.

Thailand Part IIII

Åh denna trippen var den bästa på hela resan. Vi bokade denna tripp tillsammans med våra kompisar. Redan klockan 6.30 på morgonen kom taxin och hämtade oss för att vi sedan skulle åka och hämta våra kompisar och sedan fortsätta till Kaoh Lak. Sen var det bara att kliva ner i en speedboat som skulle ta oss ut till Similan Iland. Det är 11 öar men vi åkte till 4 utav dom eftersom det va en dagsutflykt. På väg ut så stannade båten för att visa oss delfiner i havet. Åh det var så fint.