Igår hade vi lite att göra!

Igår vid 20:23 fick jag äntligen lov. Ska bli skönt att få göra lite arbetsuppgifter från skolan som man ligger lite efter med. Inte så lätt att fråga läraren om hjälp när man inte är skolan. Men idag hade jag tänkt att fortsätta skriva min uppsats om Doping. Sen om en timma drar jag in till stan för att träffa Elin. Det blir nog en spelkväll hemma hos henne. Så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt utan tjat från alla håll och kanter. Ikväll har vi bestämt att vi ska ha avstängda mobiler för ikväll är det bara vi + Ellen och kanske Filip :) Så ingen stör oss.

Igår kväll va vi ju här, jag Elin Filip och Ellen. Vi skulle börja med en spelkväll men det slutade med att vi åkte ut till Falks Grav för att skrämma Elins syster och hennes kompisar. Men det lyckades vi inte med :(


Vad händer då?

Är nu hemma efter praktiken. Slutade senare än vad jag brukar, blev en del att göra i slutet:)

haha va så klockrent idag. Om ni missade det så verkligen SPÖ regnade det idag, och innan dess var det soligt och skönt så det va ju en del utav kunderna som satt ute och tog med sig dyner och kuddar för att ha nått mjukt att sitta på. Sen öppnade sig himlen och vi tänkte ju inte mer på det.. Sen bara "HELVETE!!" aa det va bara att gå ut i haglet och hämta alla dynor;) tror ni man blev blöt eller?
Så nu sitter jag hemma i mjukiskläder och ska mysa lite vovven framför BB innan jag går och lägger mig:)
Puss❤


Munksjön idag igen

Kom hem för en timma sen ungefär och har precis duschat. Åkte hem till Ellen direkt efter att jag kom hem från skolan och fick med henne på en runda runt munksjön. Idag både sprang och gick vi runt och jag kan la meddela att det va sjukt skönt. Så snart blir det en enkel måltid innan jag går och lägger mig sen imorgon bitti blir det gymmet med mamma. Nu jäklar det brännas bort kalorier! Beach 2015, CHECK!


25-03-2012

Godmorgon finisar. Vilket väder vi har fått! Så jäkla underbart. Igår var det 16 grader här i Jönköping. Då började jag dagen med en runda runt Munksjön med Ello och Amanda + våra hundar och alla andra idioter som va tvungna att gå när vi gick. Efter rundan åkte jag och Fenya hem och la oss i trädgården. Jag tog en härlig dusch och la mig i soffan o tittade på film medans jag väntade på att Ellen och Emelie skulle komma. Efter en liten stund tog vi bilen in till stan och köpte lite mat + iste. Invigde min Jeans jacka för i år, då kändes det som sommar.

Kvällen spenderades hos Ellen + lite gott folk. Vi spelade kubb, sällskapspel och tittade på film. Spela Kubb gick faktistk riktigt bra om man ska vara ärlig.. 1-1 tror jag det blev. Vi spelade Tjejerna mot Killarna. Killarna hade ju lite problem med att sikta och skjuta..



A Cinderella Story

Ligger nerbäddad i soffan och kollar på film. Om ni läste rubriken så kanske ni fattade vilken ;) va så sjukt längesen jag såg den så tänkte att det var på tiden! Efter filmen blir det nog en till sen ska jag sova! Har inte sovit så många timmar denna veckan, så jag längtar tills jag får lite sovmorgon!
Puss på er! Hoppas ni får en fin och solig helg! ❤❤


Bläääää

Har varit inne i stan och kollat på hockeyn. Jäklar vilken nervös period! Har nog aldrig varit med om nått liknande på ladan innan. Herre jisses! Synd bara att HV förlorade.. Men vi tar nya tag och ladda inför hösten igen!
Imorgon är det dags för ännu en dag på praktiken :) känner att förkylningen är på väg igen, det är verkligen inget jag har tid med nu!


DH-Tisdag

Despan är igång på Tvn och jag sitter med en skål popcorn i knäet och kan egentligen inte slita mina ögon ifrån tvn så det blir extra jobbigt att skriva.. Åh vad skönt nu blev det reklam.
Hur är det med er annars? Jag själv är så trött att jag snart somnar, men det får vänta i 50 minuter till sen äntligen.
Igår va jag på hockey med Linus och idag va det dags för 5:e praktikveckan. idag va det en dag då jag egentligen ville vara hemma och sova men det gick faktiskt bra på praktiken. Tiden gick ju för sjutton lika snabbt som vanligt. Working 9-5! Passande.


En hemmakväll.

Heartbreak Hotel går på tvn här hemma. Hela la familia sitter tillsammans i vardagsrummet. För en gång skull sitter familjen tillsamans, det händer inte ofta ;) Imorgon ska jag ta mig in till Media Markt och köpa Twilight-Breaking Dawn! Ett måste nu när den har kommit ut!

Vad hittar ni på ikväll? :)


Puss♥

Söt?

Nån tycker det är mindre roligt med hockey?


Mys Lördag!

Godmiddag världen! Sitter hemma i soffan och tittar på hockeyn som håller på att spelas. Jag har laddat upp med massa godis, det är ju trots allt lördag idag! Fick bli lite påskgodis så man kan förbereda sig inför påsken!


15 mars 2012

Sitter på ladan och tittar på hockeyn som pågår. Det är snart dags för fjärde perioden (förlängning) som egentligen inte hade behövts spelas men det finns ju vissa idioter till domare som inte ens förtjänar att vara domare! Herregud!
Pappa kommer väl om en stund och hämtar mig sen blir det raka vägen hem till sängen! Ska upp klockan 9 imon för träning med mamma! Haha herregud hur ska detta gå!;) ska bli intressant och se! Dags att träna bort alla chai latte man dricker på caféet;)


Svaren på era frågor!

Emma Mattsson - t e c k n a b l o g g

- vad är det bästa du vet att göra med dina vänner?
Att ha (nästan) alla tjejkompisar ihopsamlade, förbereder en bra kväll genom att laga god mat, alkoholen i kylen, musiken på topp, festkläderna på och taggar en sjukt bra utgång. Det är inte ofta alla vi tjejer gör sånt tillsammans. Har hänt bara några få gånger, och då har vi riktigt roligt! Så det är det bästa jag vet, att samla ihop alla tjejer och ha en kanon rolig kväll! Då får Daniella ett stort leende på läpparna!


jennelie

- vad är det absolut bästa du vet?
Det absolut bästa jag vet... ehm.. sova? Det är väl vad alla älskar? ;)
- har du varit utomlands någon gång? isf vart?
Jag har varit på Gran Canaria, Fuerteventura och Thailand. Min första utomlandsresa var till Canarieöarna, Aguiniguin. då gick jag i 9an, sen Fuerteventura gick jag i 1an på Gymnasiet och Thailand gick jag i 2an :) Nästa utomlandsresa blir förmodligen i Augusti sen en till Thailand igen med familjen i februari :)

Thailand

- Din favorit aritst/grupp?
Jag lyssnar väldigt mycket på David Guetta, Chris Brown, Justin Bieber (Tycker dock bara om en del låtar men ej hans utseende), Loreen, Dead By April (så jäkla fräna). Jag har inte nån speciell favorit utan jag lyssnar på den musik jag har lust med. Ibland blir det dansband, ballader. Det beror på vad jag är på för humör.

- Favorit mat?
Tacos har alltid varit det och kommer alltid att vara. Både gratäng och vanlig med sånt där bröd ni vet.

EMMAS!- alltid tävlingar

-vilka bloggar följer du?
Jag följer dom vanliga stora bloggarna: Kenzas, Kissies, Dessie, Paow, Hugo Rosas, Molly Sandén. Sen följer jag ju några av er som följer mig. Men frågan är vilka ni andra är? Det skulle jag vilja veta :)

KORNELIA

- Varför började du blogga?
Jadu, det va vid ett tillfälle för mer än 2 år sen jag fick en kick att börja blogga. Då har jag nånstans att skriva av mina känslor eller visa för er vad jag gör for living. Jag tycker det är kul att läsa andras bloggar så då tänkte jag bli en utav dom. Älskar att gå in på statistiken och se hur många det är som läser min blogg och hur mycket det har höjts under dessa 2 år.! Massa massa kärlek till er!♥

- Favvo blogg?
Det måste vara Kenzas, hon är en förebild för alla. Hon är en unik tjej som följer sitt egna hjärta och skiter i vad andra människor tycker och tänker!

- Unika per dag?
Innan låg det imellan 10-30 styckna per dag, nu har det höjts så att det liggen mellan 50-120 per dag! Jätte kul att se det höjas så mycket! Hoppas det kan höjas lite mer!

- Förebild inom bloggvärlden?
Det skrev jag ju innan, Kenza ! :) Jag har alltid gillat hennes blogg, hennes personlighet, kändisskapet hon har, modet hon ger ut. Människan hon har växt upp som!


Ida

- Intressen?
Är shopping ett intresse? Isåfall väljer jag det.

- Ålder?
Jag fyller 19 i oktober :)

- Förebild?
Nu väljer jag en utanför bloggvärlden, då väljer jag Vanessa Hudgens. Hon har alltid varit min förebild och hon kommer alltid att vara det.

Beatrice Jakobsson (foto)

- Färg på dina ögon?
Sist jag kollade hade jag blå men mina kompisar säger att jag har typ blå, grön och grå :)

 


Flytta fram det tills imon!

Hejsan på er! Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och meddela att svaren på era frågor kommer imorgon på förmiddagen! Sitter på bussen nu på väg hem från praktiken och typ somnar vilken minut som helst ;) så ska hem och lägga mig direkt!
Höra imorgon finisar! Puss❤


AVSLUTAD!


FRÅGESTUND!!



Nu tänker jag ha en Frågestund! Så ta en minut av er tid och ställ en fråga. Ni har hela dagen på er! Svaren kommer på Tisdag (13/3) kväll! Så jag hoppas jag har några frågor att svara på! Go for it! ♥

Natti Natti ! ♥

Ska avsluta detta avsnittet av Vampire Diaries sen ska jag sova. Imon är det dags för skolan och hela dagen har vi Fotografisk bild. Undra om det är imon vi ska ta kort med en skokartong? Okej det där lät kanske lite konstigt men det är sant, och imon ska jag visa er det! Vår lärare stod förra veckan och berättade hur man ska göra och hur kineserna gjorde för typ 3500 år sen.. Fattade inte ett skit men imon får man väl se resultaten och då ska ni allt få se hur man gör ;) Så håll utkik efter inlägget!

Imon startar jag också Frågestunden som börjar inatt klockan 00.01 och håller på i 24 timmar! Då har ni chansen att ställa era frågor, ni har god tid på er så ställ hur många ni vill! Självklart så får ni en länk till er blogg om ni ställer frågorna! Det får ni ju inte missa!

Massa kärlek till er!! ♥


Hv71-Färjestad

Andra perioden är nu slut och det står 0-3 till Färjestad.. Jag har nog en väldigt glad bror (än sålänge) inne i Kinnarps Aren tillsammans med pappa. Men det är ju trots allt en period kvar och mycket kan hända! Hoppas jag!

Men jag då som är hemma och sitter i soffan och glor på Hockeyn samtidigt som jag gör läxor har inte gjort allt för mycket idag. Pluggat.. Har gjort klart en uppgift nu och har en kvar. Men tänkte ta en paus och gå ut med vovven i solskenet. 10 grader har det varit idag, helt sjukt! Hoppas det håller sig hela veckan. Imon är det skola igen som gäller sen är det PRAKTIK!♥



Vi vinner SM guldet för dig Stefan! ♥


Trött är bara förnamnet..

Nu har mina kära vänner åkt hem. Ellen, Filip, Anton och Linus kom vid 8 tiden nu ikväll för att titta på Mello. Och vad tyckte ni? Vann rätt låt eller? Jag tyckte det va lite synd att man inte kunde få höra det bästa av hon hade att erbjuda men hon var ju duktig och modig som uppträdde även med förkylning. Så hon gjorde bra ifrån sig våran Loreen! Men vad tror ni? Kommer hon komma långt i Eurovision, eller inte? :) Jag håller verkligen tummarna för henne, hon är sjuukt bra! Hon kommer nog ta till sig en bra plats!

Grattis Loreen!♥



Njut av låten mina läsare så ska jag sova lite. Hörs imon (eller ja, senare).

Puss♥


Studentklänningar

Sitter och kollar igenom lite studentklänningar på olika sidor. Blir så taggad nu att jag vill ta studenten redan idag!!

Har hittat ett par fina klänningar. Vad tycker ni? Nått kap eller?
Dessa klänningar är bara en början.. Finns ju sjukt massa olika klänningar så det gör ju inte saken bättre att välja. ;)
Nelly.com

Nelly.com

Nelly.com

Topshop.com

 

 

 


Bättre sent än aldrig..?

För drygt en månad sen så fick vi våra studentmössor. Har ju sagt att jag ska lägga ut en bild på den men det har ju aldrig blivit av.. Så nu när det bara är 100 dagar kvar tills dagen vi alla (3:or) väntar på kommer så tänkte jag lägga ut en bild! :)
Så vad tycks?


Jag som smurf?

Skulle jag passa som smurf? Tror inte det ...


I Don't Know How To React!

Ligger hemma i sängen och titta på 90210. Har precis ätit lite mat och fönat håret. Ska platta det och göra lite popcporn sen står valen mellan antingen "Easy A" eller "Big Brother". Vad tycker ni? Jag menar BB har jag missat nu i 2 veckor så jag kommer ju inte hänga med ett skit och Easy A har jag aldrig sett så jag menar det kan la bli lite intressant? Har ni sett filmen ? Vad tyckte ni? Jag tittade igenom den lite för att se om den funkade och den såg la rätt okej ut.. Men hallå Cam Gigandet är ju med!! Gaaah han är ju så sjukt SNYGG!!


Sammanfattning av helgen

Hejsan svejsan i lingonskogen. (Lingonkuuk) haha okej ni fattar inte det roliga menmen sad face!
Idag hade jag tänkt att lägga in lite bilder från helgen som började med att vi firade Frida i fredags, haha Frida i fredags Frida i fredags.. okej det där va ju onödigt!
Men iallafall vi åkte hem till Frida runt 7 det blev lite sent men vi hann. Då blev vi bjudna på såååå god mat. Det hade hon verkligen lyckats bra med! Vid 8 åkte vi vidare till Bowling Arena där vi började förfesten med ölbowling.

Igår åkte jag in till Ladan för att titta på hockeyn med Elin, Amanda, Ello och Johnny! Mycket trevligt, vi fortsatte den mysiga kvällen hemma hos Ello och dom med Melodifestivalen. När det hade slutat kom Ellen och Emelie o hämtade mig så åkte vi till Huskvarna där vi skulle träffa Anton, Linus och Kisch! :)

 


Vad blir det för mat?

Godmorgon världen säg vad som står på?
Jag sån äcklig träningsvärk... och samtidigt bakis...+ hungrig som en varg... Pappa står där uppe och gör LCHF våfflor, vi får väll se om dom går ner i magen.. Det hoppas jag nog, för jag är SKIT hungrig. Kan inte ens beskriva känslan!! Matmatmatmatmatmatmat!!!!

Fira världens bästa Frida!

Har gått 6 km med vovven nu, haha båda la sig pang bom på gräsmattan direkt efter! Jävlar vad varmt det va att gå i en svart hoodtröja! Kan ju säga att det va skönt att få av sig den sen närjag kom hem!

Men slut pratat om det! Jag har lagat lite brunch, det fick bli Tacos idag! Hade inget annat hemma så tinade upp lite köttfärs! Efter jag har ätit ska jag göra mig klar inför kvällen då vi ska fira Frida som fyller 19 på måndag!:) :*


Härlig Fredag!

God morgon! Solen lyser över vår stad idag! Så skönt! Har tagit på mig träningskläderna, så nu är det bara att ta med sig vovven ut på en lång promenad!


Det va det finaste jag kunde hitta..

Eller? Okej jag orkade inte bry mig, men när jag låg i soffan innan när jag kom hem så började jag störa mig som f*n på färgerna.. Så jag va tvungen att ta kort på det! Störd jag vet!


Gaah damp är vad jag har

"Så nu kanske jag kan ändra på det så kanske vi kan fixa in lite mer läsare!?"
Aa jo men sure, det ser man hur det gick... Kanske inte ska "lova" nått nästa gång för då jag håller det åtminstonne...
Men idag blir det ett inlägg iallafall, tror det eller ej!
Jag ligger just nu i min sköna säng, helt slut i kroppen. Ska bli skönt med lite sovmorgon imon (är ledig hela dagen) men jag saknar praktiken redan nu... Är det ens normalt? Jag blir jätte glad när jag går hemmifrån till praktiken, sen blir jag typ "ledsen" när jag åker därifrån..? Jag skulle nog kunna jobba 24/7 där till och med sova på caféet.. Får man ens det? Jag vill jobba hela tiden!! Men som tur var så har vi 5 veckor till! Dessa 2 veckor har gått ruskigt fort.. Känns inte normalt.. Det får inte gå så fort! Jag börjar bli rädd..

Okej, min rädsla kommer nog inte från det.. (från det ena till det andra), ligger typ ihopkuren (sitter "dom" orden ihop?) och tittar på One Tree Hill (de nya avsnitten) och får typ DAMP. Jag tänker inte säga något ifall det är nån utav er läsare som inte har sett dom, men ni som har det förstår nog mig... Och ett tips till ER som inte sett dom TA TAG I DET!



Puss:*♥