vaaaaarmt

Varmt varmt varmt. Det är lika varmt inne i huset som det är ute. Sick! Cyklade ner till Ica innan och det bara rann i nacken på mig, 32 grader är det i solen. Och inne är det 26 + att jag har fläkten på.. 
Va ju inte ens skönt att komma in efter cykelturen. usch, äckligt.

Smilies berättelser.

Godkväll och välkomna till Daniellas blogg. Idag har jag att meddela att jag nyss kom ut ur duschen, det va riktigt varmt men kommer nog bli lite varmare imorgon. 

Okej jag har dåligt liv. Lika dåligt liv som jag och Amanda hade på Ztyle idag. Träffade några polare och hade inget att göra så vi gjorde det här;......


Skrev smilies berättelser. haha. kan ju tolkas på olika sätt men vi hade vårt egna. Skrattade aset av oss även att det världens dåligaste.

Shopping i city med tjejerna

Hejsan. Hur är läget? Själv är jag typ sönderbränd på ryggen. Har haft hela 32 grader här i jönköping :O Barnen idag har åkt sån där vatten sak då man slänger sig på en blå grej. såg så härligt ut, medans vi fröknar fick sitta och svettas ihjäl på bänkarna ;) hehe men det är väll lika gött, nja inte det minsta..? 

Efter jobbet stack jag in till stan och träffade mina brudar. Satte oss på Waynes, tog en cola com svalkade min kropp någolunda. :) Shoppade lite efteråt. Blev lite smått och gott. Har nog aldrig kommit hem med pengar kvar på kontot efter en dag shopping :) Stooolt

Gina Tricot



Lindex


New Yorker


Vapenbröderna

Hemma nu, blev senare än vi trodde :) jag övningskörde till farmor och farfar. gick väl bra, hade ju gått bättre.. fick lite kärringstop här och där, och en idiot som tutade på mig. Jag kan väl inte hjälpa att jag åkte liiite fel. hehe. 

Nåja, sitter och tittar på Johan Falk nu, har faktiskt aldrig sett nån utav filmerna.. :O haha, jag som älskar sådana kriminalfilmer :) 


Sooommar, sommar och sol..

Låg ute i solen lite när jag kom hem, men sen kom ett stort moln. typiskt! Lika snabbt som jag kom in så kom solen fram igen. Åååh jag orkar inte. Så nu tittar jag på Mtv och ******* ;) hihi



Fin dag idag också.

Vaknade upp till en din dag idag också. Härligt! Ska snart gå till dagiset för lite jobb. Slutar klockan 15.00 :) Sen ska jag nog hem och sola om solen vill vara framme då med :) Jag får hålla tummarna. Hoppas också att jag får övningsköra lite in till stan :) 


Hörs sen. Puss!♥





Pretty Little Liars.

Vad tyckte ni om "Pretty little liars" då? Eller tittade ni inte på de? Självklart gjorde jag det, missa aldrig premiärer av serier på 3an eller 5an :) Jag tyckte den va rätt okej, måste nog kolla på några till avsnitt innan jag verkligen inse om jag tycker den är bra. Men första avsnittet va ett avsnitt man inte kunde sluta titta på. Snygga killar redan. haha. Oosch! 



Min andra bästa vän...



Vaknade upp till lite solsken

Godmorgon solstrålar. Sovit gott? Jag har sovit hur gott som helst. Vaknade upp till lite sol och 20 grader. Kanske ska gå ut och lägga sig och sola lite efter frukosten.. :) 



En lugn lördagskväll

Sex & The City som går på tv4+ plus lite mat gör susen en sån här Lördag. Är för trött för att gå ut idag igen, en kompis ringde innan och frågade om jag ville följa med ut, men nej tack jag ligger hellre hemma och tittar på tv ;) Är så sjukt trött. Så det blir nog ingen sen kväll idag.

Ska bara lägga ut en bild på ett sååå snyggt hus jag såg när jag och emelie gick hem igår. Emelite berättade att det var Martin Thörnbergs hus ;) iiiih, va såå nära på att gå och knacka på. Men tänkte sen att han kanske inte vill ha ett stort fan knackandes på sin dörr klockan 4 på morgonen ;) Snällt fan jag är va? hihi


Midsommar 2011

Hej bloggen. Är så sjukt trött, vaknade vid 12. Kom hem vid 05.00 i morse. Jag och Emelie hade en väldigt intressant slut på våran midsommardag. Vi va Först hos Emelie. Åt lite mat :) jätte trevligt. Själv var man kocken en liten stund ;) Mums blev det iaf ;)


Och självklart glömde ju vi "smarta"? tjejer att köpa jordgubbar, så jag, ellen och Filip åkte iväg och skulle köpa men inget ställe var ju öppet! :( Men det gjorde väl inget, blev så mätta av maten på kvällen som vi lagade hos Emmelie :) (En annan tjej) 


Och till sist, hemfärden. Haha. Jag och Emelie åkte till Huskvarna till ett par kompisar och missade sista bussen hem. Så vi började gå mot stan, men det blev att vi gick hem till Barnarp från Huskvarna. Kan la meddela att mina fötter gör så förbannat ont!! haha. Så vi kom innanför dörren 5 i morse ;) så gick vi direkt och la oss och sov till 12 :) Sov lite när jag kom hem också. Somnade ifrån One Tree Hill :O hehe 

Men jag hade en underbar midsommar! Hoppas ni hade en bra också? :)

Önskar er alla en underbar midsommar.

Nu sitter vi förmodligen och äter god midsommar mat hos Emelie :) Hoppas jag får hem många bilder jag kan visa er senare eller imorgon. 

Men skulle snabbt in och önska er alla en riktigt god jul kanske man inte skulle skriva men Midsommar. :) Hoppas ni inte får i er fööör mycket sprit och snapsar ;) 



Midsommar på G.

Godmorgon. Allt bra med er? Själv är jag lite trött men det hindrar inte mig från att fira midsommar med några tjejer :) 

Åkte hem till Amanda igår kväll, sov hos henne. :) Åkte hem tidigt i morse så jag skulle hinna göra mig klar.
Direkt när jag kom hem satte jag mig framför tvn, och helt plötsligt hör jag ett litet duns utanför vid altanen. Jag såg typ i ögonvrån att det va något litet som flög. Samma sekund ser jag en liten fågel liggandes på golvet utanför:( Han såg la inte att vi hade glasdörrar där. R.I.P!

Älska Mary Kay.




Hejsan på er! Ska bara skriva ett snabbt inlägg innan jag och Amanda går och lägger oss. Har haft en kanon kväll, gick jätte bra :) Tjejerna va jätte duktiga ;) Har tyvärr inga bilder :( buhuu!

Men tänkte faktiskt tipsa er om två produkter från Mary Kay. Så bra! Började med det för nån vecka sen och älskar det redan! Köpte faktiskt en puderborste också, så sjukt bra. Inga hårstrån på bröstet längre ;) så skönt!
Köpte ju två ansiktsprodukter, en återfuktande och en rengörning :) Skit bra är dom! 

Jag som har fet och torr hy så funkade den jätte bra. :)


Glass är gott, på sommaren. Mums!

sitter i soffan medans Amanda står i duschen ;) Tänkte följa med men ångrade mig sen ;) hihi

Snart kommer Sanna hit och gör iordning inför kvällen. Tjejerna kommer också! :) FunnyFunny!

Idag har jag målat nästan hela dagen med barnen :) Dansade runt midsommarstången, åt tårta och sen målade.


Rosa gummistövlar.

3 gånger om dan ska jag ta det nu, penicillin. Yay, bra tajming till midsommar och allt. Not at all!

Men från det ena till det andra,,? Är inte rosa gummistövlar snyggt? Är helt förälskad i sådana! Vill ha ett par. 
Hittade 3 par på google, såå söta och sjukt snygga. 


19 Juni 2011

regn regn och åter regn. Det slutar verkligen inte. det har hållt på sen går eftermiddag och frågan är när det ska sluta, fast jagfick chansen att övningsköra i ösregn + att det var på motorvägen ;) wohoo! I rock!

(bild tagen från google) 

Imorgon blir det jobb igen :) Har längtat efter småbarnen nu! Har jobbat 1 vecka i sträck och det känns ;) haha helt slut. Men pengar rullar in. 

Hoppas ni haft en toppen helg, nästa helg är ju midsommar. Ska ni göra något speciellt? :)


Sommarklänningar från Bubbelroom och Nelly.

Hittade så snygga klänningar från Bubbelroom och Nelly som jag sååå gärna vill ha. 

Bubbelroom 199:-



Bubbelroom 399:-


Bubbelroom 299:-


Nelly 399:-


Nelly 249:-


"25 dagar" Dag 5 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Någonting att göra kanske? Har ju jobbat idag, skulle egentligen in till stan för att träffa min flicka Elin men båda kände inte för det så då körde jag pappa till Maxi och sen hem :) Så man blir nog hemma resten av kvällen idag.. Men det är väl lika skönt? Hemma en Lördagskväll? hmm?


Obo'y är liivet..

I alla fall på kvällarna ;) Sitter med ett stort glas just nu i min ensamhet och titta på tv. One tree hill, kanske ni se 

Får lite små damp när Fenya står där uppe och skäller åt ingenting, och det hjälper inte att säga till henne för då fortsätter hon. Finns det inget man kan ge hundar så de inte skäller mer än sömnmedel? Okej, tar jag sömnmedel så blir hon ju heeelt tyst. Då kan jag ju inte mysa med henne eller det kanske bara är bra? Äsch, shit the same. 

Imorgon är min sista dag på dagiset denna vecka. Nästa vecka kommer jag igen ;) Imon ska de söta små flickorna få leka frisör och göra mitt hår fint, eller ja finare enligt dom,så nu har jag plattar mitt hår. Undra hur jag kommer se ut imon när jag har slutat. Jag hinner direkt inte göra mig iordning efter för jag och mamma ska handla sen sticker jag in till stan för att shoppa lite med Amanda. Hmm.. detta blir nog intressant!?                                                                      

16 juni 2011

Älskar att vara nyduschad och sen lägga mig och titta på film. Bästa stunden på dagen. Bakade även muffins innan. Så ska ta en efter jag har ätit lite mat :) Tinade upp köttfärssås och spaghetti. Får se hur det smakar ;) 

Dags att röra på fläsket och gå ut med hunden ;)

Assa seriöst, uppmärksamhetsberoende!?



Okej, det är kan ve en utav de sämsta låtarna och video som en "kändis" har gjort? Eller kan man kalla henne för kändis? Hon var med i ung & bortskämd, är man kändis då? Aa, jag vet inte. Men nu har iaf Pauline eller Paulina, kom inte ihåg henne namn, gjort en musikvideo !? haha ni måste se den!


Är en nörd, OTH nörd eller!?

Nu är jag äntligen hemma :) Ska lägga mig ner i soffan och vila och så klart titta på OTH :) , är dödstrött. Vi har en mini gympa idag. Åh dom är ju så underbara. Så sjukt söta.!


Så här såg jag ut idag BTW, fick till lite lockar i håret och plattade luggen. Barnen tyckte det va kul med nedsläppt hår, då kunde dom ju fläta det ;)

Direkt när jag kom hem gjorde jag mig lite nudlar, kycklingsmak. Mumms!




Mamma har lärt mig att alltid ha bälte på mig.

Hejsan på er. Dåligt med uppdatering idag, stack in till stan med Amanda direkt efter jobbet för lite mat. Vi satte oss såklart på Chili Thai :) Sen åkte vi till Habo, hade lite små kul på bussen. Men jag var också duktig, hade på mig bälte :D var nog den enda som hade det. Plus att det va dagisbarn i bussen också :O Not good!
Men nu är jag hemma ;) så det blev lite tajt med tid för att blogga! :) 
Idag har jag iallafall kommit på att jag är världsbäst på att rita kossor, hästar, hundar, katter och får. Det började med att jag skulle rita till En tjej, men slutade med att alla 25 barn ville att jag skulle rita till alla och att det skulle se PRECIS lika dant ut ;) haha. Så underbara är dom! 

Undra vad som händer imon ;) 



Shopping på H&M online

Dessa underbara plagg vill jag beställa hem! Vilka/vilken tyckte ni va fin?

Första dagen på sommarlovet.

Nu har jag jobbat färdigt för idag, ska snart sätta mig i bilen och köra mamma till sin frissa. Passar på att gå upp till mormor samtidigt som mamma sitter i stolen :) 

Dagen idag har varit riktigt roligt. Många barn att leka med samtidigt! ;)

Dags att börja jobba.

Godmorgon! Sitter helt spänd på att få gå upp och jobba :)


Hörs sen ! ♥

Nya designen klar.

Finally ready. Nu är jag nöjd. Eller vad tycker ni? =) 


Ska snart ta en tallrik med glass sen sova, imorgon börjar jobbet sen om 5 veckor typ har jag äntligen sommarlov :)
Ha det toppen! ♥

Har nog världens bästa hund!


Ny Desgin på väg upp.

Tänkte ändra designen... Igen ;) Gör det allt för ofta. Blir aldrig nöjd. 

Jag har iallafall kommit hem efter någon timmes körning, gick faktiskt väldigt bra. Ett kärringstopp bara ;)
Stannade hos mina kusiner en stund, alltid lika trevligt :) 

Ska nog ta och börja med min design så den kan bli klar snart.

Tidsinställt inlägg

Nu sitter jag förmodligen och kör en svart bil. ;) 

Önska mig lycka till!

sol sol kom fram.

Läsr att solen är överallt över hela sverige förutom Jönköping, låter ju kul. Undra när den kommer på besök här?
Visst jag har jobbat hela dagen så jag hade inte kunnat vara ute i solen, men det hade varit roligt att se lite solsken. 

Fast hade inte regnet kommit och gjort vattenpölar hade jag inte kunnat hoppa i dom ;) hihi

Mitt sista sommarlov ska spenderas så som jag vill minnas de.

Hejsan. Är ni vakna? :) Jag sitter med halvöppna ögon redan nu, fick inte sova så mycket inatt pga åskan och blixten :( sov i Gränna så hade ingen mamma eller pappa jag kunde trösta mig hos, fick ta Elin istället ;) Är rädd! 

Det va så jag spenderade min första dag på sommarlovet, riktigt mysigt :)
Mitt sista sommarlov och det ska jag verkligen ta vara på. Ska göra saker som jag alltid kommer minnas. Ska bete mig som om jag vore typ 5 igen (a) (kanske inte hela tiden) Som jag gjorde idag, hoppade i vattenpölarar. Gud va kul det va! Det borde ni verkligen göra! Kallt va det inte heller. Hade på mig ett linne, shorts och FlipFlop ;) 




Nu ska jag ta och släpa ner mina halvdöda ben efter så mycket spring och hopp ikväll ;)

Goodnight People! ♥



Ett paket till mig..

Hade ett litet paket här hemma väntandes på mig från Mary Kay. Beställde det för några veckor sedan. 


Och i var det ansiktskrämer och en puderborste, riktigt hår såklart ;) Usch tycker det är så äckligt att ha en borste från typ H&M och det trillar ner hårstrån ner på bröstkorgen eller på golvet. Euuuw!



Nu ska jag dra iväg till Amanda som har lagat mat till mig, gullunge!

Om dom kan , kan jag.

jag sitter och tittar på One tree hill och garvar ihjäl mig, det satt en fluga på på tvn precis där Lucas näshål va nu gillar den att vara vid Coach Durhams öra. Såg ganska kul ut. 

Försöker också att hitta min enhet på Itunes men det funkar inte :( Jag ringde kundtjänst och frågade vad som va felet, för jag va tvungen att ha en lösenkod. Men dum som jag är, så va det det skärmlåset jag har på mobilens fel att jag inte kunde hitta min Iphone enhet. Fattar ni? Knappast jag heller..? hehe
Satans skit :(

bajs

har lite smådamp nu...
Itunes kan lixom inte hitta min Iphone, så jag kan inte få in nya låtar. Och de låtar jag redan har börjar bli lite tråkiga :(

Utkast: Juni 2, 2011

Sitter i husvagnen i Halmstad och försöker installera Itunes, får väl se om det funkar. Måste förnya lite låtar i mobilen :) 

Solen skiner nu, vilket den inte har gjort på hela dagen. :)
Imorgon åker jag och pappa hem för att jobba lite, sen är jag hemma själv till måndag :) Härligt! Kan det bli mycket bättre? :)

Härliga Halmstad!

Snart sticker jag till halstad och stannar tills på Fredag, då kommer jag igen med måånga fina bilder =) Det är ju lång helg nu så jag ska verkligen njuuuta!
Ha en toppen helg :)