Har en väldigt normal hund

Har lite rast på praktiken så tänkte skriva ett snabbt inlägg. Jag slutar om typ 1,5 timma så ska möta upp Jossan sen sticka till Elin innan jag möter upp mamma för lite ärenden på bankerna :)

Har en söt bild på Fenya, hon har sina sina ställningar när hon sover..? :)


Det lät roligare när man läste det från pappret...

Jag är hur trött som helst och hade först tänkt att strunta i o blogga idag också men jag skriver ett litet inlägg för er skull. 
Jag är som sagt redo för att gå och lägga mig, men ska först skriva några recept till drinkar som vi ska göra tills nästa barteknikslektion. I Måndags fick vi ett häfte på 5 sidor om bara likörer, av nån anledning så ska vi kunna ALLA utantill? Det roliga är att vår lärare inte ens vet vad hälften heter och vad de har för baser, sen ska vi lära oss alla under en viss tid. Ja hej ja, sure! Good luck with that! En del lärare är dummare än vad dom ser ut.. ;) 


Nu ska jag ta mig till sängs. En dag imorgon också och då ska det jobbas! 

NattiNatti!

Best Friends Forever!

Snart ska jag och Elin gå och lägga oss. Vi har klassfotografering imon i skolan så vi behöver all skönhetssömn vi kan få. Tur för oss att vi ha sovmorgon så vi kan klå de andra i snygghet. Alla kommer såklart titta på oss, vilka andra liksom? 
Okej där kanske ironi fick komma med på en tur, men lite får man väl överdriva? 

Meeeeeen i alla fall, jag hittade en as bra låt som passar perfekt till mina vänner! Passar utmärkt! Lyssna gärna!

Jag ska väl ta och lyssna lite på låten och sjunga lite till Elin så hon tar åt sig. Hoppas att jag kommer drömma riktigt sött. 

Natti Natti!

Gästbloggning!

Tjoho, daniellas älskling Josefine här!
Sitter och käkar lite hos Elin medans Elin och Elin är ute och röker..
Daniella ville att jag skulle gästblogga men vet inte riktigt vad jag ska skriva,
jag mår bra förövrigt, skolan sög som vanligt osv osv
bara en massa negativt haha ;)
har haft en grym helg, fest i lördags och chill i fredags!
nu är jag redo för nästa helg, då blir det en massa roligheter :)
Puss :*
snygg/nykter chey på bilderna, jag då alltså :*
föresten så är daniella konstig, hon  tror att hon är ett troll och springer runt och gömer sig under stenar ochsånt :( helt sjukt haha

Vin...vin...vin...vin...

Assa tjatet om dessa olika viner tar typ kål på mig. Det ekar snart vin i mitt huvud. Vi får lära oss typ 1000000 olika sorters vin på en lektion... Vi kommer inte ens få in 3 styckna i våra tomma ärthjärnor! Så varför inte bara ge upp? :(
Jag vill bara sluta så jag kan få äta lite maaat! Eller typ sluta för dagen så jag och elin kan gå hem och myyyyysa ;) Ska sova hos henne till onsdag! Myspys! 


Hörs senare, med en förhoppningsvis bättre attityd! 
Puss

Att en papperslapp kan förstöra så mycket..

Går kvällen blev grym! Först va jag, Jossan, Ellen, Elin, Hanga, Ikka, Adde, Sara och Harri på Ladan för att titta på hockey och så tog vi varsin cider :) Hv vann och det gjorde min kväll såå mycket bättre! 


Senare tog vi bussen till Tenhult där Johanna hade fest. Ditresan gick väl inte som planerat.. Jag och Emelie fick böter på 1000kr. Våran bussbiljett va inte giltig längre när kontrollanterna kom.. Great job guys! 

Men kvällen blev bara bättre när vi kom till Johanna där musiken va på högsta volym och människorna på topp! 
Riktigt kul va det, och det fick man sota för idag ;) 
Har bara legat hemma och tittat på film med Emelie.

Min data är konstig :(

Godmorgon kan jag väl börja säga innan jag går in på data problemet! 
Hade ni som va ute kul igår? :) Jag hoppas verkligen det! 

Men är det någon där ute som kan mycket om teknik eller om datorer? Min data har typ blivit konstig. (redan?) Japp. Jag har en pytteliten display på själva skärmen :( Det känns jätte konstigt och det är jätte fult!! :(

Inget för er som är äckelmagade!

Förra helgen så skrev ju jag att jag hade jobbat uppe på Kinnarps, hade som sagt 800 gäster. Jobbade ju från 17-02.15 och hade ju inte på mig VÄRLDENS bästa skor och det fick man väl straffas för. Har fortfarande kvar blåsorna på tårna. :( 


Ser ni hur det ser ut? :O Nu har det snart gått 1 vecka och det har inte förändrats något. Ni skulle se hur jag såg ut måndagen efter vi hade jobbat. Jag gick som om jag hade fått upp en påle nånstans där den inte hör hemma. Herregud va alla glodde i skolan. Jag förstår att det såg sjukt kul ut. haha! 


Ännu en fredag som spenderas hemma

Sitter i sängen i min ensamhet, Jossan gick hem för nån stund sen. Jag känner att ögonen inte längra orkar vara öppna så ska nog kolla på film och sen sova. 
Idag va det praktik igen som gällde och av nån anledning så tycker jag det är kul att städa hotellrummen :S haha aja, det är ju skit kul om jag får extra jobb iaf :) Lite extra cash har ingen dött utav :) 
Mötte upp Elin efter "jobbet" sen åkte jag hem till lilla sjuka Jossan.
Så aa, min dag har inte vart så händelsefull :) 

Hurdan har eran kväll sett ut ? Eller hur ska den se ut? Utgång kanske för en del? :) 


Första dagen avklarad.

Jippie, jag har överlevt. Har inga blåsor på mina fötter och ingen ryggvärk. Fick nog ett par riktigt bra skor utav mammi ♥

Men dagen har gått sjukt fort idag, började klockan 9 och slutade 14 :) Så det va rätt chill :) 
Nu sitter jag och Jossan hemma hos Elin och myser :) Pappa kommer och hämta mig efter klockan 18, då är det dax för Hockey. Hv spelar mot Färjestad. Hoppas att HV vinner nu så dom kan få några poäng :) 

Ha det toppen mina kära läsare.! ♥


En coca cola light får vara min lilla vän ...

img_8947 (MMS)

En coca cola light får vara min lilla vän under denna långa lektion som ligger på 2,5 timma :(  efter lektionen kommer UNG företagande hit och babblar om något! Sen slutar jag! Wihooo! :)  Ha det toppen så länge, det ska jag med men cola!


Hockey Tisdag

Nu är det Hockey som gäller hemma Hos familjen Fagerberg. Hv spelar mot Linköpng. Håller tummarna på att de vinner idag! Dom behöver verkligen det! 

Nu ska jag ta mig gymadojjer och gå upp o heja. 

Ciaociao. 


Två flugor i en smäll

Okej, det är Tisdag och jag längtar redan till helgen. På Tordag börjar vi praktisera, så jag och mamma va på stan efter att jag slutade skolan och köpte mig ett par skor jag faktiskt kan gå i en hel dag utan att få blåsor. Svarta Nike, med lite rosa på så klart, fick det bli. 


Fick även mitt skal idag som jag beställde för någon vecka sen, finally! :D Nu är jag nöjd med skalet, tror jag.. Aa det måste jag! Bling bling i rosa ;) Har jag sagt att jag gillar rosa? Om inte så kan jag göra det nu, jag GILLAR rosa! :) 

Puss, bra slut på kvällen

En riktigt go film kväll blev det idag, ligger nerkrupen i sängen. Ska upp och göra mig klar snar sen ska jag titta på "Puss". Har ni sett den? Är den bra? 
Jag tittar ju såklart på den bara för Alexander Skarsgård är med i den. Får väl se hur länge jag kan hålla dregglet inne ;) 



19 September

Min lilla Frida har äntligen fått körkort. Eller lilla och lilla vet jag inte att jag kan kalla henne längre, dom börjar bli så stora dessa små liv. Börjar nästan bli lite sorgligt! 

Idag har jag haft en sån där chill dag, hade faktiskt mjukisbyxor i skolan ;) Tänk de dö! Inte illa. 
Men riktigt skönt va det. Så det va bara att lägga sig i soffan direkt när man kom hem och sen börja plugga teori. Tog en paus och körde till Mormor och Morfar. :)
Vi har ju börjat sälja kakor jag, Jossan, Elin, Amanda och Frida till vår projektresa till Sälen :) Så det gäller att börja i tid :)

The Real Housewives of New Jersey

Sitter fastklistrad framför The Real Housewives och kan knappt hålla inne alla fula ord jag vill skrika till dom. Assa seriöst, dom beter sig som vi ungdomar eller som barn. Det känns som om jag också är med på ett hörn här när jag ligger och skriker åt dom. Haha! 


There's just so much pain!

Nu ligger jag helt död i soffan och försöker hålla mina ögon öppna. Jag har i alla fall jobbat klart för denna helgen, tack gode gud för det.
Var ju uppe på Kinnarps och jobbade lite extra igår (har också jobbat hos pappa lördag-söndag). Assa shit va kul det va, men det fick man väl betala för senare. Ryggvärk, handvärk, fotvärk och lilltåvärk har man efter ett 9 timmars pass med massa spring. Assa seriöst, efter typ 16 timmar i samma skor så ser inte fötterna så fina ut. Tro mig... Har en STOR blåsa på mina lilltår precis UNDER och jag går som om jag lever i en 90 årings kropp :O Det är hemskt! 
Vi skulle egentligen jobba från 17.00-24.00 men det blev att vi jobbade över 2 timmar. Visst det är kul när pengarna kommer, men det blev jobbigt när alla va trötta och hade ont överallt. Men under tiden hade jag, Elin, Frida och Jossan as roligt. Fick lite ragg hit och dit, nån 40 plussare som kom fram och dansade med en. haha ja det va spännande. Men plikten kallade så dansen fick vänta. 


Imorgon är det skola igen, jag förstår inte riktigt varför helgerna måste gå så sjukt fort medans veckodagarna går sjukt sakta :( Man skulle typ byta ut dagarna, så att vi går i skolan på helgerna och va lediga på veckodagarna :D Aa, det hade sjuttsingen varit najs! Eller vad säger ni?

Jobbar hela dagen idag

Bokstavligt talat nu. Sitter nere hos pappa nu, slutar om 30 min :) Sen sticker jag vidare till Kinnarps Arena för lite extra jobb med mina tjejer :) Så slutar inte fören vid midnatt ;) Så jag säger väl: Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!

Jag lånar väl Elins data och skriver ett till snabbt inlägg. Åker till henne direkt efter jag slutat nu innan vi åker till Kinnarps Arena :)


Jobbar hela dagen idag

Bokstavligt talat nu. Sitter nere hos pappa nu, slutar om 30 min :) Sen sticker jag vidare till Kinnarps Arena för lite extra jobb med mina tjejer :) Så slutar inte fören vid midnatt ;) Så jag säger väl: Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!

Jag lånar väl Elins data och skriver ett till snabbt inlägg. Åker till henne direkt efter jag slutat nu innan vi åker till Kinnarps Arena :)


Mina söta små tomtenissar

Igår efter skolan åkte vi hem till Jossan. Elin skulle först och främst klippa sig. Hon blev jätte snygg! Sen provade hon ut en vinterjacka, och sen kläder. Jag fick också med mig kläder hem, ett sött linne :) 
Och Elin såg så sjukt snygg ut i den röda vinterjackan och Jossan i sin svarta. Raow, mina konkurenter i vinter ;)



Det kan man verkligen inte klaga på!

Nehepp, trött som om jag vet inte vad. Sov hos Elin inatt med Jossan, åh jag har sovit som en prinsessa. Gud va skönt jag sov. Stack direkt in till skolan på morgonen. Hade lektion i 3 timmar sen bar det av till Idas Restaurang för lite 3-rätters. Jätte gott.

Direkt efter skolan stack jag och Jossan till Sccandic för en träff med våran handledare. Vi börjar ju med praktiken nästa vecka :) 
Sen övningskörde jag med pappa till Tenhult och hem. En kortfattad snutt av min dag :) Och roligare kommer den inte bli, ska bara vara hemma och ta det lugnt :) Imon blir det jobb från 10-24 :) TAGGA!! :D


Wordfeud all the waaay

Om ni kära läsare har lust så får ni hemskt gärna lägga till mig på Wordfued. Hade vart kul att tävla mot er! :D
Jag suger på det, så ni kommer förmodligen vinna;) 

lägg till mig på: daniellafagerberg



Har äntligen fått reda på min praktik..

Wohoo, nu har vi äntligen fått reda på våran praktikplats. Bättre sent än aldrig, men trodde först att vi aldrig skulle få reda på det.. Seg lärare. :) Men snart kommer våran riktiga Mentor, och gud som vi längtar! 

Ja, som sagt så fick vi ju reda på våran praktik. Jag fick Eurostop med bytte med en klasskompis och då hamnade jag på Scandic Portalen :) Kommer nog bli jätte bra. 
Nästa Torsdag börjar, önska mig lycka till!


Kanske ska boka tid nästa gång..?

Ja, det kanske vore en fördel. Fick nån idé att måla mina naglar men visste först inte i vilken färg jag skulle måla i, så jag gjorde fransk manikyr. Ehe, som ni alla kanske vet så blir det inte lika bra som det blir när man kommer till en sallong. Det blir det i alla fall inte när jag måla, jag skakar så sjukt mycket när jag målar mina naglar så det är helt sjukt. Men det funkade ändå, jag skäms direkt inte över det. Men går nog till en sallong nästa gång. 


Att vara glad gör så sjukt mycket för andra

Har varit på Risk 1 nu på morgonen. Klockan stod på 06.00, och så hade jag egentligen studiedag. Kändes inte riktigt okej att gå upp så tidigt då ;)
Men det gick bra, mycket intressanta saker. :) Men väldigt skönt att ha det gjort :) 

Ska lägga mig och plugga lite teori, herregud så mycket som jag har pluggat till körkortet har jag ALDRIG pluggat! Borde nästan få något pris för det! 

"25 Dagar" Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.



Min outfit idag.Vet inte riktigt varför jag klädde mig så till skolan för att bara ha en lektion. Kunde lika gärna komma med myskläder. varför gjorde jag inte det? :O Aja, too late now. 

Men idag hade jag på mig ett bar Beiga byxor från Vero Moda
En korallröd blus från Lindex
Ett midjeskärp från Gina Tricot




Jag om si så där 10 år...

Usch, inget vidare bra väder ute idag. bara regnar och blåser hela tiden.. Märks att hösten är på väg. Bladen har tillochmed börjat ändra färg från grön till röd. vad tycker ni? Ska vi börja låta hösten komma? Fast, säger man nej så kommer den ändå så det är la bara att acceptera. Längtar som satan igen till sommaren.. Kunde man inte typ göra så att klimatet ändras. Så att vi får det vädret som typ Los Angeles ha? Och så kan dom jääättte gärna få vårat klimat. För mig spelar det ingen roll vem som får vårt skit väder bara vi i Sverige får något bra lands väder.. ;) 


Ja, just det. Jossan hittade en bild på mig, eller ja en bild på mig om 10 år. Hoppas jag, var riktigt snygg på den bilden. Shit! Varför satsar jag inte som modell...? 

Alkoholfria drinkar är inte lika roliga

Har legat hur skönt som helst i sängen och haft min egna lilla teorilektion ;)
Har en DVD skiva som jag tittar på och sen svarar på frågor och sånt, as bra! Kan mer än jag trodde. Eller ja, om typ en del förutom motorn och skiten ;) Det är ju inte direkt vi kvinnor som ska kunna det, det är la killarna! Jag kommer inte ens tänka tanken att åka under bilen för att titta om något är fel och bli skitig, nej du. Det får pappa eller någon fixa ;)

Annars idag har vi i skolan haft vinprovning igen, fast rött vin blev det idag. kanske inte min stil men det slank ner ändå ;) Och vi gjorde drinkar, fast alkoholfria. Kanske lika bra ;) 

"vad gör du just nu?"

Jadu, väldigt bra fråga... Sitter och vänta på att få rast. Börja undra vart fan alla andra i klassen har tagit vägen. Vi är bara hälften idag!? Jag vill också ligga hemma och tycka synd om mig själv!

Jag får väl ta och dricka lite rödvin med mina brudar :) Det tackar man inte nej till! 

Ha en toppen kväll! 


Om ni vill veta en sak så tog detta inlägget 50 minuter att skriva. Good information! 



2001-09-11

Idag har det gått 10 hela år sen olyckan i New York, USA, hände. Helt sjukt att tiden har gått så fort. Jag kom direkt inte ihåg när det hände eftersom jag bara va 8, det är mest nu man tittar tillbaka på foton och videor. Fruktansvärt!.. Men idag lägger jag all min sorg och mina tankar till de drabbade och anhöriga♥.
Såg en liten del av Live sändningen dom hade i eftermiddags. Jätte fint! 


Söndagar är till för att slappa

Nehepp, nu är jag äntligen hemma. Kom nyss ut ur duschen, och höjdpunkten va verkligen att raka benen. känner mig mänsklig igen ;) 

Innan vi åkte hem så köpte mamma med sig Aftonbladet och Veckans NU. Ska sätta mig och läsa lite om Minnescermonin i Ryssland sen om de andra kändisarna i USA. :) blir nog en toppen kväll! :) 

Lid med mig kära läsare..

Hejsan hoppas lillebror, nu vet jag inte om just DU som läser min blogg är en lillebror.. Men vi kan väl låtsas att det är ett par styckna. Hej på er i så fall :) 

Just nu står jag uppe på Elmia och säljer hur många husvagnar som helst, ja drömma kan man väl. Det kanske är det jag gör just nu. Nobody knows.. ;) 
Ne, jag står nog i min ensamhet och lockar till mig kunder med mitt fina fejs occh mitt underbara oemotståndliga leende, eller vad tror ni? ;)

I alla fall, det va inte det jag täntke skriva här. Utan nu ska ni få lida med mig hade jag tänkt. Varför undrar ni? Jo, för att igår hände det något fruktansvärt i vårt hus.. Jappjapp.. Det är fuktskada så det skriker om det i vårat pannrum och jag fick oturen denna gången att ha mitt rum precis brevid :( Så nu ligger min säng ute i tv rummet.. Kanske är ganska soft med tanke på att man har tvn framför sig ;) 

2011-09-07 ♥

Jobb har stått på schemat idag på Elmia..
Gick till Kinnarps med Jossan vid 13 tiden, minnescermonin började 13:30. Åh gud va jobbigt det va, tårarna rann konstant heeela tiden. Hans små söner var ju där också, då kom ju tårarna som mest. Lagkamraterna, familjemedlemmar och northbank supporters gick fram till fotona och la blommor. Gud det va så vackert och så sjukt fint. ♥
vi på läktaren fick gå ner och säga ett sista farväl till våran hjälte, vår kung! Och då kom tårarna igen..
Det kanske ni förstår..? 

Det har vart jobbiga dagar för oss alla

Som sagt så kanske ni vet att hockey målvakten Stefan Liv gick bort i onsdags eftermiddag i en flykrasch. Hela Jönköping är trist och stan är verkligen inte detsamma längre. 

Igår var jag och Jossan uppe vid Kinnarps för att lägga ett ljus vid hans minnesplats. Gud va sorgligt det va och det är det fortfarande. Stod i 1,5 timma och lät tårarna rinna. Det tog verkligen inte slut, och det har det inte gjort nu heller. Så fort man ser en bild på honom eller om man läser något på nätet så får man en klump i magen och en tår rinner ner för kinden.
Vi kommer alltid att ha Stefan i våra hjärtan och han kommer alltid att vara våran hjälte. 

Jag vill skänka en otroligt stor och varm tanke till hans familj och vänner! Vi saknar dig Stefan!
Vila I Frid! 

...

Finner absolut inga ord..

Höstens hetaste färger

morsning korsning. Sovit goott? det hoppas jag att ni har. det är ju onsdag och vad betyder det? Jo, TACO-ONSDAG!! Kanske ni inte visste men nu gör ni det :D

Men iallafall, fick för mig att måla mina naglar igår i en helt annorlunda färg än jag brukar. Brukar direkt inte ha skrikande färger eller typ blåa färger på naglarna.. Efter några slag i huvudet och tvekande så har jag målat mig i ett typ blågrönt nagellack. Japp, bli inte för mycket förvånande.. kan inte fatta det själv.
Men H&M hade fått in ett par olika nagellack inför hösten, skit snygga färger. men som sagt, kanske inte min stil. 

Tiden rinner iväg som ett vattenfall

Assa nyss va det typ Lördag.... Vart tar dagarna vägen, det går så förbannat fort? Håller ni inte med? :O 
Idag är det onsdag, för er som inte visste så tänkte jag påminna er, och det innebär att jag har svenska och samhällskunskap... yaaaaay! *host*

Efter skolan sticker jag och mina fina brudar hem till mig för en film och tacokväll, får väl ta och passa på när inte mamma och pappa är hemma. Och imon är det dags för körskolan igen. Wow, tiden går verkligen fort. Scary. 

Aja, nu ska inte jag skriva mer så jag inte missar bussen. Det skulle va väldigt synd att missa bussen till skolan denna dag. (Ironi så det skriker om det, eller?) 


Grattis på 18 årsdagen...

... önskar JP-posten. Fick hem ett brev från JP om en blankät jag skulle fylla i till min födelsedag som är om 6 veckor imon :D wiie! känns som om tiden kommer gå ruskigt fort.. Hoppas innerligt på det, orkar inte vänta mer! ;) jag är nog inte den ändå 17 åringen som väntar på att bli 18 så att man kan gå ut på krogen med sina 18 åriga vänner ;) Eller? Typiskt att typ alla mina vänner ska fylla år tidigt på året eller på sommaren, jäkla otur här. 
Jag ska iaf sätta mig och skriva nu, och välja ut en bild dom ska lägga ut.. hehe.
Så ni som bor i Jönköping, glöm inte att titta i JP den 17 eller 18 oktober efter Daniella Fagerberg ;) eller det kanske kommer den 19 (a) Aja, det märker vi väl!

Stövlar inför det kalla

Ett par stövlar har mamma köpt till mig idag, blev ett par långa bruna. Skit snygga :) Jossan och Elin följde med upp så jag passade på att övningsköra :) 
Amanda kom också upp till A6, så vi satte oss på Soya och åt lite mat. Kanske inte världens godaste mat, men det åkte ner :)
Efter så åkte jag hem och pluggade lite teori i 1,5 timma :) ögonen va på väg att stängas några gånger, menmen. ;)

Bild på mina stövlar! Va tycks? Snygga? :)


Är just nu cool på religionen! ;)  Ska upp...

img_9157 (MMS)

Är just nu cool på religionen! ;)  Ska upp en snabbis efter skolan med mamma, jossan och Elin :) Ska äntligen köpa ett par skor! Yaay! Hörs senare! Puss!


Frukosten är serverad!

Godmorgon på er alla solstrålar! Idag har jag lite sovmorgon, börjar 11 och bussen går om 1 timma. Tänk typ om några veckor då jag har KÖRKORT då kan jag sova till typ halv tio på tisdagar, för då kan jag åka hemifrån halv elva :D hihi livet leker ;) 
Jaja, nog om detta. Det är ett tag till :( 

Jag har precis gjort mig lite frukost, omelett fick det bli :) Brukar annars inte hinna äta på morgonen så en aplåd till mig! 
Ska snart göra mig klar :) Hoppas ni får en bra Tisdag:) 


It goes on repeat


Vinprovning i skolan

Idag har det varit en jobbig dag.. I alla fall för mig, vaknade på fel sida och det märkte inte bara jag utan alla andra också.. Får la försöka att bättra mig imon.. 

Idag på morgonen hade vi vinprovning (god frukost;)) och på eftermiddagen hade vi provning av olika drinkar. Åh vad gott det va, smakade på en del man aldrig har provat. Mycket gott va det. Detta gör vi eftersom jag och mina tjejer har Bartenderteknik och dryck som individuellt val på måndagar :) 

Dagens fråga: Vilken TV serier är eran Favorit

Tänkte börja med en kategori, dagens fråga. 
Tänkte höra med er vilken eran favoritserie är. Pretty little liars och One tree hill konkurerar här hemma hos mig. Vilka är eran favorit? :)

One Tree Hill och Teori står på listan idag

Ligger fortfarande i soffan, skulle egentligen sova länge idag men det fick man inte. mamma kom in vid tio typ sen började fenya skälla. fast det kanske jag är van vid, men jag gillar inte när alla ska knacka på dörren för att berätta vart dom ska? finns det inget som kallas penna och papper... så slipper man få en tjurig dotter som inte kan få sova ifred. När dom själva sover så ska man ju vara sååå tysta. Hm....? Yeah Right ;) 

Idag fick det bli en riktigt slappar dag, ligger och tittar på OTH ska snart läsa lite teori. 2-3 timmar om dan ska jag sitta har jag bestämt! 

Ear Cuff is the SHIT

Igår på stan hittade jag ett jätte sött Ear cuff set med mini fjädrar. 29:- på UR och PENN, inte illa pinkat.



Nu sticker jag in till stan till mina tjejer. Orkar inte vara hemma ikväll! Ha det toppen!

This City


We all like some extra cash

Nu är jag hemma igen. Ska alldeles strax krypa ner i sängen, men tänkte först skriva ett litet inlägg. 
Bion va helt okej, riktigt rolig va den. Rekomendera den, Horrible Bosses för er som har kort minne (som jag). 

Innan bion (kom in typ 2 timmar innan bion började) så satte vi oss på Café Adelante och drack Chai och varm chokladmjölk. Jätte mysigt :) 

Nu ska jag äntligen sova, imon blir det lite jobb. Sov så gott! 


kortare och mycket ljusare

Igår var jag hos frissan och fixade till mig i håret. Blev både kortare och ljusare än förväntat, men färgen blev ganska bra så nu ska jag bara vänta tills håret växer ut :) 

Ikväll blir det bio med Jossan, Horrible Bosses fick det bli :) Hoppas innerligt på att den är bra. Har ni sett den?

Mobilblogg - 1/9

img_1021 (MMS)

Mysstund i solen med Jossan, innan man drar till frissan:)


Nässjös egna hejarklack

Igårkväll tittade vi på när HC-Dalen spelade mot Nässjö. Vi tjejer va deras egna lilla hejarklack. Kändes som om det bara va vi fem som hejade på dom...