Spela på mobilen kväll!

hej, jag heter josefine och är en av daniellas älskade vänner.
daniella kan inte skriva för hon spelar songpop, quiskampen och yatzy.
SÅ JÄVLA SOCIAL.
ne men ikväll ska vi kolla på film och sova öööööver, cozy times hihihihi
 
/mr. poopie pants

Promenad genom skogen

Hejsan mina fina läsare. Nu var det ett tag sen jag bloggade, igen..
Hela denna veckan har jag jobbat så hade gårdagen och idag ledigt. Och igår skulle jag och Emelie ha en disneykväll men det blev ändrade planer när Linus kom, då blev det American Pie istället. Inte förvånad nånstans.. Kan väl säga att efter halva filmens gång låg alla tre i min säng med mobilerna, sociala gänget eller vadå? ;)
 
Idag vaknade jag vid halv tolv (!?!?!), det va verkligen inte går jag sov så länge! Gick ut en lång sväng med vovven och nu ligger jag med datan i knäet och kollar på 16 and pregnant åh gud vilka söta bäbisar! puttinuttiga!!

Tog en fin höst bild på Fenya i Tabergs skogar. ♥
 

Cykla är bra men jag föredra att jogga!?

Godkväll på er. Ligger som en hösäck i soffan och har såååå sjukt ont i R*VEN, ni anar inte. Satte mig på cykeln efter jag kom hem från jobbet och cyklade till Ellen som bor i Barnarp. Där cyklade vi båda vidare ner till stan vilket är 10 km enligt skyltarna.. Men man vet ju aldrig. Sen var vi en liten stund inne i stan innan vi fortsatte hemåt. Det känns nu vill jag lova att vi cyklat så långt... Och imorgon tänkte jag cykla till tandläkaren, hur ska det gå? Det återstå att se imorgon ;)




Julen är inte långt ifrån

Kom hem för en stund sen och satte på tvn, och vad visas inte där om inget annat än Ensam hemma 2 - Vilse i New York! Åh han är ju bara för söt lilla Kevin. Ska nog göra mig lite mat och kolla färdigt på filmen. NOSTALGI på hög nivå! Och julen visas ju i filmen, är det okej att börja längta dit? Eller är det för tidigt? hehe.. Det är ju så mysigt med varma kläder och ljus tända i huset!
Längtar ni till julen? Det är inte så långt kvar nu!

Tänkte bara lägga upp en jätte fin bild på Stefan Liv från igår. I fredags var det ett år sen vår stjärna gick bort. Tänk att tiden går så sjukt fort. Dom har ju satt upp en jätte fin bild på honom precis utanför arenan som ska hänga där säsongen ut!

2012-09-09

Godmorgon Sverige. Vilken morgon vi har här i Jönköping! Jag ska strax åka in till jobbet och jobba i 2 timmar.
Är ni på husvagn och husbilsmässan? Där var jag faktiskt igår och jobbade innan jag jobbade på Espresso House. Var väldigt mycket folk som var intresserade, kul att se!

Hoppas ni har haft en väldigt bra helg! Nu ska jag jobba!
Puss♥

Ett helt annat rum

Halloj på er! Allt bra med er? Själv ligger jag helt dödstrött i min säng. Mitt rum ser helt annorlunda ut nu när jag äntligen har städat det ;) hihi
Jag och mamma var uppe på Ikea idag och inhandlade ett nytt sängbord till mig. Måste ha lite mer utrymme för alla mina saker. Rummet derbyt som ett helt annat rum nu! Naajs! Är riktigt stolt över mig själv ;)


Sex Love & Drugs

Halloj på er mina jordgubbsluktande bäbisar! Ligger i soffa. Hemma hos Amanda och kollar på MTV. Ska om en timma åka hem och lägga mig i min sköna säng! Igår kväll blev det röj hela kvällen, jobbade så klart men direkt efter var det bara att sätta sig på bussen och åka iväg för att göra sig klar. Vi cruisade runt i stan sen var det race uppe vid torsvik:) hade roligt hela kvällen. Kanske lite för roligt;)