Det visas framgång

Blev lite nyfiken på hur långt målaren
har kommit nere i källaren. Så gick raka vägen ner för att titta. Mitt rum är i alla fall färdigt , tror jag. Hoppas jag! Så jag snart kan få flytta ner dit. Börjar bli lite små trött på livet på övervåningen;)


The passion of the Christ...

Har suttit och pluggat några timmar nu så det är dags för mig att spela lite Justin Bieber i högtalarna för att lugna ner mina nerver. Plugga är väl inte det roligaste som finns, det stressar bara upp en...

Precis som filmen gjorde på Samhällskunskapen idag. Usch vilken vidrig film. Passion of the Christ. Aldrig mer en sån film i min närvaro, tack. Det jag av hela mitt liv hatar,BLOD, var ju självklart vad hela filmen handlade om typ(!?) Vem vill se hur dom nästan slog ihjäl Jesus och hur kul alla tyckte det va att se han lida.. Nej tack inte jag! Blod filmer är direkt inte mina favoriter..


Inte långt kvar!

Ska snart sova lite för att inte va så trött imon eftersom det är dags att förbereda inför det muntliga nationella i svenska.
Idag har jag i stort sätt pluggat och tittat på hockey. Hv förlorade, är man förvånad...? Hoppas dom vänder på det igen!

Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter!


Hello Kitty

Nu har jag äntligen införskaffat mig en chokladkalender. Det va la på tiden, köpte en till min bror också. Självklart blev det en rosa med hello Kitty och Fredrik fick en med nalle puh;) minns när man va liten och åt en chokladbit varje dag på morgonen då julkalendern va på TVn innan man skulle till förskolan/skolan.

Har ni köpt nån kalender i år?:)


Tom Collins

Tjosan i trosan.
Sitter hemma och väntar på att Farmor ska bli klar med maten. Börjar lukta riktigt gott nu så hon får jalla ;)

Idag har jag haft en vanlig dag i skolan bara att vi fick sluta 1,5 timma tidigare från bartekniken, härligt må jag säga. Gjorde drinkar idag, jag gjorde en Tom Collins. Det va verkligen mumma. Hade kunnat dricka upp hela om jag  nu hade fått. Men supa i skolan får man inte göra :(


Lotta på Bråkmakargatan

När jag va liten (ingen aning om vilken ålder) satt jag hemma och tittade på Lotta på bråkmakargatan. Problemet va bara att destomer jag tittade på det destomer blev jag lik Lotta. Så mamma och pappa fick förbjuda mig från att titta på filmen både hemma och hos farmor och farfar. Så nu tog jag chansen att titta på Lotta när jag ändå får.
Får la försöka att inte göra några hyss ;)


Livet är allt bra ibland

Ligger hemma i soffan och tittar på "The Back-Up Plan". Väntar på att Jossan ska komma tillbaka, om hon nu gör det ;) If you know what I mean?

Idag har jag bara vart hemma och tagit det lugnt. Elin sov hos mig inatt så vi har legat och tittat på film hela dagen. Har hunnit gå ner till affären för att köpa stuff till maten jag lagade ikväll. Det blev kycklinggryta med ris. grytan va riktigt god med riset misslyckades jag med 2 gånger. haha. fattar fortfarande inte hur man lagar ris... Och jag går liksom hotell och restaurang, hur låter det. hej jag går HR och jag kan inte koka ris. haha ni hör ju. Menmen det gick iaf att äta.


Hänger och är coola som sagt

Hejsansvejsan i lingonskogen!

Idag är det då måndag eller tisdag eftersom klockan är över 00.00 (för er som har glömt) och jag tycker veckorna går för fort fram. Tänk att det bara är 5 veckor kvar till nyår, 5 VECKOR!! Helt sinnes. Och vad ska man göra då, inte en jäkla aning. Vet inte ens vem jag ska fira nyår med, det här kommer sluta väldigt bra känner jag på mig..Kommer väl sluta med att jag sitter hemma med mormor och spela Bingolotto (om det nu ens gå på tv på nyårsafton!?) ;) men vem vill liksom inte fira nyår med en sån cool mormor som jag har, hon rockar!<3

Haha! Okej det där va typ Daniella humor, ni behöver inte skratta om ni inte vill. Jag förstår er isf ;)
________________________________

Min kväll har jag spenderat med Elin och Jossan. Åkte in till eurostop till Elins syster:) läste skvallertidning och drack varm chokladmjölk, inte ofta man gör det på en måndagskväll ;)


Dags att lägga in en spellista till julmusiken



JUSTIN BIEBER IN MY ♥

Sökande efter nyårsklänning del 2




Sökande efter nyårsklänning del 1

 

 


den nya trenden

Vad sägs om en sån här sko?

Forever is only the beginning

Godmorgon.

Idag är jag la inte den piggaste människan. Är så sjukt trött och om 1,5 timma så sitter jag inne i klassrummet och har nationella in svenska. Inte världens roligaste men det måste ju göras:(

Igår kväll va jag och några utav mina kompisar på Twilight:Breaking Dawn Del 1. Shit va den va bra. Nu är jag mer helt förälskad i den än vad jag va innan!! Kan inte vänta med att se den igen.


Mitt resultat på judendomen...

Ja man kan ju säga att jag inte kan så mycket om judendomen kanske för att jag lever i kristendomen.. Eller jag är kristen men inte religiös så jag bryr mig inte så mycket om judendomen... Vi hade ju prov i judendomen förra veckan och jag fick lite hjälp utav Google men jag trodde inte att jag skulle få så mycket poäng ;)

 


Lagar tacos men två sötnosar.

Har precis lagat lite tacos med Jossan och en annan söt människa. Det satt riktigt fint!
Har annars vart i skolan och pratat om kristendomen. Tro det eller ej men jag lyssnade faktiskt på vad han sa, helt sinnes. Så nu ska jag sluta svära, okej kanske ska ta och tagga ner med det först innan jag slutar med det helt.

Har bildbrist

Hade i alla fall kul igår

Har legat hela dagen i soffan och bara segat framför tvn. Igår var vi på fest i Huskvarna sen senare drog vi vidare till Österängen. Det va rätt okej faktiskt :) Roligt hade vi iallafall ;)



Onsdagar är till för att mysa!

Har pluggat hela kvällen så förtjänade en liten paus och självklart blev det one tree hill;) ska plugga lite till innan jag går och lägger mig.

Idag hade vi bara en lektion, fick reda på uppe hos jossan i morse att vi inte hade nån svenska så jag, jossan, Elin och Frida åkte till ikea och åt frukost sedan åkte vi till Elin :) mysonsdag.


Cover på "Rolling in the deep"

Letade runt på Youtube efter låtar man kan lyssna på när man pluggar (brukar inte gilla att lyssna på musik när jag pluggar men fick det suget nu). Så jag hittade en cover på rolling in the deep, har ju hört den innan men typ inte brytt mig om hur bra hon sjöng. Och seriöst så låter hon nästan bättre än orginalet?

Kallt och tråkigt....

varför kan man typ inte få hoppa över november månad, den är ju ändå mörk och trist. Och när det ändå är så sjukt kallt så kan ju snön lika väl komma också. Eller tycker inte ni det? Den behöver ju inte komma när sommaren är på väg..
Eftersom det är så mörkt, trist och kallt ute så sitter jag inne med mjukiskläder och pluggar lite. Inte världens roligaste kvällsyssla men det måste ju göras nån gång. Fundera på att koka lite kaffe och mysa framför tvn senare :)
Bjuder på denna otroliga vackra bild från förra veckan. tänkte klä ut mig till häxa men kom på sen att jag inte passar som häxa. Är för söt för det!

6 november 2011

Ligger instoppad i mitt täcke framför one tree hill. Nu va det dags att börja om från början igen tyckte jag.

Ikväll ska jag, Emelie och Sofie på bio. Paranormal activity 3. Är det nån utav er som har sett den? Jag är nervöS redan nu:O


2 November 2011

Sitter hemma hos Hanga med elin och Johan. Elin har vart så duktig och lagat pannbiff med en osthyvel;) bra kämpat! :* Så snart ska vi äntligen få sätta oss ner i soffan och äta lite och bara ta det lugnt :) för min del så ska jag sova här inatt och träffa underbara Lina och Fanny imon. Gud vad jag har saknat lilla Lina!! Träffas allt för sällan!

Hoppas ni får en toppen kväll !

Pussar.


Uppdatering av Iphone

Okej nu är det så här att jag uppdaterade min Iphone igår och allt precis ALLT försvann så jag har inga bilder eller kontakter kvar :( Har typ mammas och pappas + 3 kompisars nummer. Men mobilen är som nytt igen, känns som den dagen så jag fick hem telefonen. Härlig känsla!

Idag har jag bara vart hemma och tatt det lugnt, och så kommer dagen sluta också. Har pluggat lite idag, ska sitta nu fram till klockan blir 19 då hockeyn börjar. Har tvn för mig själv ikväll så ska sitta och skrika o heja för mig själv hade jag tänkt ;)

menmen, jag har nu en ny wordfued och jag heter dannibanni1 om ni är villiga att utmana mig ;) (jag suger)