Först dagen på lovet

En dag har gått på lovet men det känns inte som om man har lov. känns som man har typ nån studiedag och måste sitta hemma och plugga. (brukar vanligtvis inte sitta hemma på studiedagar och plugga!?)
Men det har jag gjort idag, teori då såklart.! Har hunnit övningsköra idag också. Sov hos Emelie inatt (hon va för rädd att sova själv efter att vi hade tittat på Paranormal Activity 2 hemma hos elin) så hon fick äran att åka med mig idag.

I fredags va vi ute, va först hemma hos Elin och förfestade. Jag sov såklart hemma hos henne, myspys. Eftersom vi vaknade så sent så beställde vi hem mat från pizzerian, extra god frukost ;)

Jag och Ellen i fredags.




Firar höstlovet med utgång!

Okej, det där med uppdatering måste jag skärpa till mig lite med. Jag är tyvärr inte som min desperata kusin som skriver 1950 st olika inlägg på twitter i timmen :O fattar liksom inte hurn man orkar!? Så mycket roligt händer inte mig.
Idag var det iaf sista dagen på praktiken, känns väldigt skönt att ha höstlov nu. Det går ju direkt inte att missa när alla skriver ut det på Facebook ;)

Ikväll blir det utgång med fina tjejer. Så ska snart åka in till Elin, självklart ska jag köra så håll er inne ;) Wild girl on the road!

Puss på er! ♥


Från blondie till brunett

Men hallå vilken ursel uppdatering jag har, det är katastrof! Men det händer inte så mycket roligt i mitt liv just nu. Det är typ mest bara plugg och då menar jag BARA plugg. Om det inte är plugg som förstör mitt liv/min fritid så är det la... ja för det mesta plugg. Seriöst det är bara ordet plugg som strömmar runt omkring i mitt huvud.
Whatever nog om detta tråkiga.

Från det ena till det andra så har jag blivit brunett för er som bryr er. Det blev lite fail igår med mina slingor så jag emelie och jossan satte oss i bilen och for som blixtrar till maxi för att köpa hårfärg ;) Så det va bara att ställa klockan på 6 och sticka upp till Jossan för att färga det ;)


Känslan man får när lönen kommer!

Godmorgon sunshines. Sovit gott? Idag har vi sovmorgon, börjar 11:00 så ska snart göra mig lite frukost. Bussen går om 1 timma in till skolan. Men det blir ingen lång dag, slutar runt 14. :)

Idag kom äntligen lönenerna, FINALLY!!


Jag är värd en skönt massage

Nu har jag suttit hela kvällen med teorin och förtjänar en skön massage men det är ju ingen familjemedlem som är vaken utom jag då, så jag satte på tvn.

Idag då efter att jag och Emelie fixade hårfärg och sånt så stack vi direkt hem och färgade hennes hår. Det blev skit bra. Mitt hann vi tyvärr inte med, får ta det imon. För mig blir det blonda slingor, för att få bort utväxten. :)


Dags att ta tag i framtiden!

Sitter hemma hos lilla Elin med den andra Elin. Har precis ätit lite mat och väntar på att Emelie ska komma så ska vi kan åka hem och fixa varandras hår. Undra hur detta ska sluta? ;) plugga ska jag också göra, snart är det dax för teori test ;)


Det är som man alltid säger..

... man mår som förtjänat. Går kvällen blev toppen. Vi va först hemma hos mig ett par styckna. Drack och spelade lite musik. När klockan blev 10 stack vi in till stan för att skaffa stämpel på centrum sen stack vi vidare till Amor.




Ikväll blir det en lugn kväll med Elin. Men först kommer mormor, morfar, farmor och farfar hit och fira mig. Massa fika får man också, de är det bästa med att fylla år. Man får bestämma vad det ska vara för tårta;) självklart blev det Amerikansk chokladtårta. Mumms!

Hittar inte något bra...

Blev lite ändrade planer idag. Skadade mitt finger igår på praktiken när jag va i frukosten. Klämde mitt pekfinger i en sväng dörr och det gjorde förbannat ont. Så den är lite stel, men jag får jobba i receptionen idag och frukosten igen nästa vecka.
Men det hindrade inte mig att fixa mina naglar igår (eller jo nästan, fick lida mig igenom). Men det är skönt nu när det över. Nu när dom fina och fixade tills idag då vi ska ut på krogen! :) Försökte hitta något fint att ha på mig på stan igår men det blev underkläder, mascara och nya converse. Får väl ta någon gammal trasa från garderoben ;) 

Hola Chicas/Chicos-I'm back

Nu så är jag tillbaka igen. Sorry. Har varit ute i Skärstad i tre dagar så har inte haft tid och ork till att blogga. 
Vi va några tjejer där ute där Amanda bor, va verligen jätte mysigt. Firade min födelsedag också. Presenter låg på bordet när jag kom tillbaka från körskolan. Så jag öppnade paketerna kvällen innan jag fyllde år sen åt vi goda tårtor vid midnatt ;) Mumms och mys på högsta nivå. Fin sång blev det också.
Igår när jag fyllden år så åkte vi hem ganska tidigt eftersom lilla Frida skadade sin tumme kvällen innan. Hon och Amanda åkte till en vårdcentral medans jag, Elin, Elin och Jossan fortsatte min födelsedag hemma hos Elin med god frukost.!

Min födelsedag va toppen och den kommer bli ännu bättre imon! ♥

Ät ute på landet

Nu har jag och tjejerna bosatt oss ute på landet i tre dagar. Står just nu och gör egen pizza blir pretty woman på det också! En riktig myskväll! Vi ät både lediga imon och på onsdag, riktigt härligt!


Jag hatar verkligen söndagar...

Det är söndag den 16 oktober och jag ligger som en sönderslagen människa i soffan, eller det känns så iaf. Igår blev det en toppen dag. Började dagen med lite jobb här hemma, pappa slog sönder våran öppna spis nere i källaren så då var det bara min tur att bära ut stora hinkar med tegelstenar ut till släpvagnen. Och japp, idag känns träningsvärken. Både i armarna och nacken..  Oh happy day!


Senare under dagen åkte jag upp till Kinnarps för lite HV tittande med Emelie. Får väl tacka pappa för det, en såååån snygg kille satt bredvid mig på läktaren. Småprat blev till storprat. Skit kul, och rolig va han. 93:a desutom, hallå värsta 10 poängaren!! Ni kanske undra: "Fick du hans nummer?" "Vad heter han?" "Hur såg han ut?"
Jag kan väl typ bara berätta hur han såg ut, snygg, blond, lång och lite biffig. ;) Perfekt! 
Om jag fick hans nummer, nepp men han va såååå nära att lägga in mitt nummer men då va ju HV tvugna att göra något som gav dom mer uppmärksam het än mig (jag är jätte glad att de gjorde mål men de valde fel tidpunkt att göra det på, älskar er ändå HV!) så sket sig det.. Vad han hette fick jag aldrig reda på, jag fick se hans körkort (jag ville se om han ljög om sin ålder eftersom han trodde jag va 23) men jag tittade bara på hans födelsedatum och INTE hans namn. Hur dum är man då? Oh god, jag hatar mig själv just nu!! Så jag får väl se om ödet vill dra oss samman igen ;) haha vad desperat jag låter!

Säger godnatt

Snart ska jag få lägga mig i sängen och sova bort några timmar. Ska bara ligga och mysa med gosan först!
Vi önskar er en god nattsömn! Puss på er!


Myspys med familjen!

Ligger hur gott som helst i soffan i och tittar på film med mamma och pappa medans min lillebror (också kallad datanörd) sitter på sitt rum. Kan ni gissa vad han håller på med? Om ni går en ledtråd: inom parantes. Kan ni gissa då? Rätt svar får en länk ;)
Den va riktigt snäll!

Ha en kanon kväll. Ta hand om er! Puss!

image description

 


Lite chill i strålande solsken

Sitter hemma hos Elin med Frida. Såklart ska dessa söta tjejer ut på krogen och ha skoj medans lilla jag ska hem och mysa med familjen. För mig är det bara 5 dagar kvar tills jag är 18 då är jag redo att gå ut med mina puddingar och partaaa! ;) 

Idag har det varit praktik igen, skönt att det är helg igen :) 
Mötte upp Ellen vid 15 så stack vi in till stan och mös i solen sen blev det raka vägen till Gräshagen igen. Smart som jag är så glömde jag min laddare här... Smart as! Jag vet, och den kan man verkligen inte leva utan (Inte jag iallafall), eller det är ju mobilen man inte kan leva utan. (My baby)





Jag tror att jag har blivit synsk...!

Nu är jag äntligen hos min lilla Elin. Slutade jobba halv tio så kom typ nyss hit. Ska väl ta och lägga oss framför tvn och mysa lite innan vi ska sova. Imon är det en ny dag på praktiken, och samma som idag så blir det receptionen. 
Men jag slutar 14 så ganska chiiiiiill.

Idag innan praktiken satt jag och Elin på George och fördröjde tiden. Satt och pratade om Jönköpings livsfarligaste korsningar i stan. Om hur mycket olyckor det händer... 
Komiskt sätt så läser jag på jnytt på min rast det hade hänt en olycka vid den korsningen idag klockan 14. Samtidigt som vi sitter och pratar om det.... läskigt värre eller? Som om man vore synsk eller något liknande. 

.

Idag blir det en bild på min vovve (brist på bilder nu märker jag), ska sova nu så vill direkt inte ta kort på vad jag har på mig när jag sover för då får ni madrömmar ;) Skooooojar

Puss♥

Shopping i Gällstad (Lager 157)

Godmorgon. Detta är då ett tidsinställt inlägg eftersom jag förmodligen ligger och sover. Börjar 15.00 idag och slutar 23.00. Vi praktiserar ju nu varje Torsdagar och Fredagar, nu är det bara  veckor kvar. Ska bli skönt med lite lov. Ni som inte vet så praktiserar jag på Scandic Portalen här i Jönköping. Trivs jätte bra. Imorgon ska jag äntligen få stå i receptionen. Lite roligare än att städa lokalt och rum ;) 

Menmen, detta inlägget ska handla om min shoppingen i Gällstad i måndags hade jag tänkt. Åkte dit med Mamma och Lillebror lite efter lunch. Övningskörde dit, jag typ bra.. ;) 
När vi väl va där så skulle ju jag först och främst titta på skor, men så som det alltid blir när man går i affärer och hittar allt annat än det man egentligen ska köpa så blev det inga skor.. Utan det blev istället en pälsväst, ett par jeans, ett par leggings och en halsduk. 

Klassfoto 2011

Assa det är något speciellt med klassfotograferingen VARJE ÅR, man blir aldrig bra. Jag stör mig så enormt.. Håret ligger fel, ögonen är helt typ vindögda och man (eller jag) ser allmänt tjock ut :O
Nu låter det som om jag hela tiden blir bra på mina ego pics eller liknande men det kan jag ju inte påstå heller. Så jag täntke faktiskt vara snäll och lägga ut bilden från klassfoto för er som är intresserade :) 




Mitt sista skolfoto... Känns väääldigt skönt!

Tummen upp för Grey´s

Yaaay, första gången jag typ inte missar Grey´s på onsdagar. Har alltid annars suttit med plugg eller gjort något helt annat. Men idag fick jag till och med putta in mamma och pappa in till deras sovrum för att jag skulle kunna se Grey´s Anatomy.! Jag bara älskart.
Bjuder på denna vackra bild!


Nu har det äntligen fixat sig!

Nu är bloggen fixad :D ni fattar inte hur glad jag är!! Jag kan äntligen lägga in bilder!! Oh god I love yooouu!! Okej gud kanske inte hade nånting med det här att göra, utan jag fick skriva till Kundservice. Snacka om att man blir beroende av bloggen.. 

Meeeen nu ska ni äntligen få läsa en blogg med bilder ;) det har jag ju lovat sen innan :) 
Så jag börjar väl uppifrån och ner. Så jag kommer ha tidsintällda inlägg för att lägga upp bilderna ni har missat ;) 



Btw har ni lagt märke till min nya Header, va tycks? :)

Något konstigt

Det är något konstigt som har hänt min blogg, kan varken lägga upp bilder eller ändra hur jag vill att min text ska se ut... Ingen aning om vad problemet kan vara. För hela fältet har liksom försvunnit från bloggen :S Återkommer när allt är ordnat..

Lite häng i Barnarp

Ligger helt döööd i Emelies säng, jäkla mensfan! Men ni kanske inte är intresserade av mina problem... Kan tänka mig det ;) Så idag ska jag faktiskt vara snäll och inte prata om det (a) Jag vet, ett ängla barn (Även om jag inte visar det ibland) Idag då som sagt så har jag haft Halkbanan tillsammans med ett par ungdomar, som tur var så hade jag Emelie och Elin där så lite extra stöd fick man. Men shiiiet va kul det va, skulle kunna åka igen om jag så skulle kunna få chansen.! Nu ikväll sticker jag och Ellen in till stan för antingen att träffa ett par kompisar ( eller ja kompisar och kompisar kanske man inte kan kalla det, men är med dom för att vara snäll.) ;) ha en toppen kväll! PUSS

Världens roligaste hemresa...

Eller inte? Hallå, finns det nån busschaufför som kör så här sakta...? Känns som om vi inte kommer nånstans! Och jag skulle helst gärna vilja komma hem idag och sova.. Jag ska liksom upp imon klockan 6.. Nån som förstår min känsla?

Jag kanske ska börja om från början.. Jag har varit en stund hos Elin med Jussbuss och Elin, ett mysigt slut på en tråkig söndag :) så jag är på väg hem nu. Jussbuss ska sova där inatt så jag fick åka buss hem själv:(
Men det kanske va lika bra så slapp hon åka med denna slappa bussen ;)


Hihi. Natti på er alla fina!


Min söndag består av massa plugg

Godmorgon typ. Vaknade för 1 timma sen. Riktigt skönt att få sova ut.

Igår var jag i Ullared med mina tjejer. Trodde faktiskt att jag skulle hitta mer än vad jag gjorde, men det fanns inte så mycket lockande. Bilder lägger jag upp senare eller imon :)

På kvällen åkte vi hem till Elin, men jag åkte hem lika fort igen. Kände mig inte alls pigg så Ikka körde hem mig och så gick jag och la mig:) det va verkligen skönt ska jag säga er efter en heeel dag på Ullared med halva Sverige kändes det som :O